*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 19
Bratu Monica spune:
Am scris si eu la DGCCRF.Mi-au raspuns si mi-au cerut pentru inceperea unei investigatii copii de pe Confirmarile de primire ale comenzilor,Extrasul de la Banca si copii de pe corespondenta mea cu LR pe mail.
Nu le-am trimis pentru ca sincer as fi vrut sa continuam colaborarea.
Dar se pare ca ar cam fi cazul.]
Bine ca le merg calculatoarele sa trimita oferte.
Monikka
roxy26 spune:
Monika, eu mai astept sa vad daca imi raspund maine, ca vad ca au raspuns in 24 de ore la ultimele 2 emailuri. Si eu sunt pentru rezolvarea pe cale amiabila in speranta ca poate imi trimit produsele comandate. In acelasi timp, imi este ciuda cand vad ca vorbesc cu peretii si imi trimit mesaje automate sau scuze.
madau spune:
Pai hai sa trimitem copii de pe aceste hartii...voi ce ziceti? Sau mai asteptam?
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
madau spune:
Pai atunci hai sa ne mobilizam si sa trimitem actele
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Bratu Monica spune:
Fratilor mi-a raspuns la un mail in 5 minute.Nu se poate.
Claudia il trimit la tine ,cine vrea trimite cine nu,Nu
Monikka
claujro spune:
A venit, stai sa-l citesc!
Edit: citit. pare in regula, sigur nu e un fake, nu? m-a deranjat exprimarea: Romanians’women , ce nu putea sa zica persoane, cetateni, altceva...?!
fac sapaturi acum. numai ca tb sa-mi soseasca niste musafiri...sper s aapuc.
Bratu Monica spune:
Claudia l-ai primt?
Eu fac copii si-i trimit omului/
2.Vad eu ce fac si cu pro-tv-ul.Sa se invete minte sa ne creada tampiti.Parca -m fi bambustanezi ,ne duc cum vor ei.
Monikka
karfe spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Am scris si eu la DGCCRF.Mi-au raspuns si mi-au cerut pentru inceperea unei investigatii copii de pe Confirmarile de primire ale comenzilor,Extrasul de la Banca si copii de pe corespondenta mea cu LR pe mail.
Nu le-am trimis pentru ca sincer as fi vrut sa continuam colaborarea.
CE ESTE DGC...?
Dar se pare ca ar cam fi cazul.]
Bine ca le merg calculatoarele sa trimita oferte.
Monikka
CE ESTE DGC...?