*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 16
Graviduta spune:
Mai, fetelor, dar catalogul contine aceleasi produse care sunt si pe site sau sunt mai multe? Ca daca e ultima varianta, l-as vrea si eu de la una dintre voi (din Bucuresti), daca se poate.
Nasul bebitei mele pleaca in Franta cu bursa si o sa indraznesc si eu sa-l rog sa comande pt Mara de cateva ori (mai ales lucruri de iarna).
Alina
de Mara
madau spune:
Graviduta iti dau eu un catalog daca vrei, ca am 2![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Graviduta spune:
Tu stai in Titan, Mada, nu? Saptamana asta plec la soacra mea, in Dambovita, dar iti dau un PM cand ma intorc si poate ne intalnim, ca si-asa vroiam sa ajung la magazinul Titan. Sa vad doar cum fac cu MAra, poate o las cu tatutul ei. Merci.
Alina
de Mara
corap spune:
neata. o
din partea mea.
ma uitam in catalog, in metrou, ca ma plictiseam... si am vazut o lenjerie asa mistoaca de pat.... si du-paia am vazut ca se cheama si anais
vreau si eu, of corz 

c & andrei-ardei
14.11.2005 & cireshik anais
07.05.07
madau spune:
Graviduta astept sa-mi dai mesaj, vb pe urma cum facem sa ne vedem![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
Am vorbit cu sotul aissei (pe messenger) si ne intreba care dintre noi suntem interesate sa vorbim cu tipa de la PRO TV. aissa a fost contactata de ei.
"buna, sunt tony sotul Cristinei, au sunat-o de la pro tv pentru un reportaj in fata calc. ceva de felul asta sau cateva cadre cu unul doi dintre voi si ea nu poate. Te roaga sa vb. cu celelalte persoane care ar putea sa faca asta pentru ca daca ei sunt interesti poate e bine"
Fetelor, ce facem???!!!!
acina spune:
Neata si de la mine.
NU primit aviz
nu primit colet
nu primit catalog
nu primit mail cu explicatie de la LR
Saddie sunt trecuta si eu pe lista pe care ai trimis-o?
Anca mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Ninutza spune:
Am primit si eu in sfarsit 2 mailuri :))
Dear Madam,
I regret to confirm that we stopped sending parcels to Romania. All orders placed since 9th July have been cancelled. For the moment we have a technical problem on the files so I can not check up your order. As soon as the problem is solved we will start the
reimbursement of the cancelled orders that were charged.
I apologize for all the inconveniences and I thank you for your understanding and patience.
Christine
Relation Clients
Vous attendez votre commande.
Suite à un problème technique, je ne peux vous renseigner.
Si votre problème n'était pas résolu d'ici une dizaine de jours;
N'hésitez pas à me recontacter.
Bonne journée.
Cordialement.
Monique,
rall spune:
.. am primit si eu azi aviz pentru catalog
(nu am facut comanda pentru el)
Da coletu' din 6 iulie...? ![]()
nushulica spune:
salutare!
le-am scris mail saptamana trecuta sa-mi zica daca si comanda din 9iulie e anulata si priviti raspunsul![]()
Madame,
Je confirme que votre commande enregistrée le 9 juillet sous le numéro 190 1357117 a été annulée. Nous vous rembourserons dès que le problème technique au niveau des dossiers sera résolu.
Cordialement,
Christine
Relation Clients
deci nu mai sperati...toate sunt anulate
eu n-am primit nici macar catalog![]()