*** LA REDOUTE (45)***
Raspunsuri - Pagina 17
claujro spune:
Alt mesaj, asta parca e cel mai "elaborat"dintre toate...mai ca-mi dau lacrimile...
Bonjour Mme,
Vous me faites part de votre déception à l'égard de notre comportement.
Je vous présente toutes mes excuses et je remercie de me faire part de vos remarques.
Afin d'améliorer la qualité de nos services ,
je transmets immédiatement vos remarques aux équipes concernées.
La Redoute a décidée de suspendre tous ses marchés avec la Roumanie compte tenu de la perte de nombreux colis.
Tous les achats ont été annulés et soyez-rassurée
le nécessaire sera fait pour leurs régularisations.
Il faudra cependant patienter 8 à 10 jours,
nous rencontrons actuellement un problème technique.
Cordialement.
Stéphanie,
Relation Client du site www.laredoute.fr
Edit: am aviz: 1 bucata mare vama 
felicia74 spune:
Am gasit un trifoi cu 4 foi in Poli. Daca nu era contul blocat dadeam imediat comenzi la greu![]()
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
unboticutz spune:
"Dear XXX,
I regret to inform you that we have a tecnical problem for the moment so I can not check up your file. However, I inform you that we stopped deliveries to your country. If your order was cancelled and if you have been charged for it, then we will reimburse as soon as the technical problem is solved.
Thank you for your understanding and your patience.
Cordialement.
Christine,
Relation Client du site www.laredoute.fr"
---------------------------------------
common sense is not really so common
Bratu Monica spune:
Vad ca asti isi bat joc de noi pur si simplu.Numai pentru Romania au baza bulita?
Mada
Ce facem cu pro Tv-ul?Acum vad ca nimeni nu mai zice nimic.Sa vin de la Focsani cu laptopul in brate?Ce sa fac?Nu stiu daca se rezolva ceva ,dar macar afla si altii ce rahat de firma sunt.Acolo cred ca mint toti de la al mai mai la al mai mare.
Pan la urma ,cred ca ma las pagubasa ca vad ca n-are rost.
Va pup.
Monikka
Giova spune:
eu nu am primit nici un aviz pt. catalog.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
catutza spune:
Saddie , ai vreo veste de la ei? A primit cineva cec? Ca eu trebuie sa stau cu ochii pe cutie sa nu-mi fure astia plicul
ca la noi se poarta.
Am si eu catalog, mi l-a adus postarita la usa ca nu incapea in cutie.
Cat dureaza apoi pana incasam banii de la banca, pe cec?
Claudia , ce ai primit?
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil
claujro spune:
Bey, care ati sunat la op 66 si ati facut scandal la vama?
Am fost acum sa-mi ridic...catalogul...biensur si tipa stia tot, ca s-au furat colete, ca s-a sistat livrarea, cineva sunase si a facut scandal acolo...
roxy26 spune:
bune fetele,
Nu am mai avut timp sa scriu pe forum, de cand am sunat in Franta. Coletele cu produsele comandate in 13-16 iulie nu le-am primit nici eu.
Va transcriu insa mai jos rasp. primit azi de la Christine :
Madame,
Comme expliqué dans mon précédent mail, actuellement tous les fichiers sont bloqués suite à un incident technique. Je regrette donc de ne pouvoir vous donner de plus amples renseignements concernant vos propres commandes.
D'autre part, les commandes ont été bloquées pour la plupart à partir du 9 juillet.
A titre indicatif, je vous signale que je travaille dans le service clientèle qui s'occupe des envois internationaux.
Dès que le problème technique sera résolu, nous rembourserons tout colis annulé et débité de votre compte.
Je vous remercie de votre patience.
Christine
Relation Clients
Lorenza spune:
quote:
Originally posted by claujro
Bey, care ati sunat la op 66 si ati facut scandal la vama?Am fost acum sa-mi ridic...catalogul...biensur si tipa stia tot, ca s-au furat colete, ca s-a sistat livrarea, cineva sunase si a facut scandal acolo...
Pai,poate chiar LR-ul a facut scandal?