*** LA REDOUTE (45)***

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns acina spune:

fetele cum trimit astia catalogul?
CU aviz sau asa la cutia postala?

Anca mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Buburuzul Mic
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

la mine l-a adus postasul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567608176/" target="_blank">Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Eu am primit aviz pentru catalog.

Si......ca sa mai destind un picut atmosfera....asa ca pe vremea seturilor plasticoase , eu astazi am primit 2 cataloage

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

eu nu am catalog inca, chiar vreau, asa de dragul vremurilor bune. Sunt curioasa daca vine zilele astea si la mine.

Saddie , o veste ceva la la LR?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Si eu am primit astazi catalogul.
Acuma stam si ne uitam la ele asa cum ne uitam pe vremuri la cataloagele nemtesti............

Nici eu nu vreau CEC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

eu una nu m-am uitat in casuta postala. dar imi zicea azi Vl-ad ca si ea a primit un aviz pt. ceva voluminos.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Da. iar cataloagele au fost trimise pe 8 august, la mult timp dupa stoparea livrarilor catre RO

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

In primul rand, pupici de la cin, m-a rugat sa va pup din partea ei.

In al doilea rand, acum am revenit de la Eforie (superb, o apa incredibil de calda..nu-mi venea sa mai plec de acolo) si am gasit 2 mailuri de la LR (pt fiecare cont):

1. Suite à un problème technique, nous sommes dans l'impossibilité de consulter votre dossier.

Veuillez accepter toutes nos excuses.

Si votre problème n'était pas résolu sous 8 à 10 jours,
je vous invite à nous recontacter.

2.Suite à un problème technique, nous sommes dans l'impossibilité de consulter votre dossier.

Veuillez accepter toutes nos excuses.

Si votre problème n'était pas résolu sous 8 à 10 jours,
je vous invite à nous recontacter.

nici un cuvant schimbat...

Edit: fusta de la Tara e superba, o ador... si eu nu am primit catalog....
Edit din nou: nu am primit esarfaaaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Voi ati dat comanda de cataloage sau le-au trimis ei din propria initiativa?
Vreau si eu catalog !!!
Ma gandeam ca o solutie ar fi (daca nu ne mai trimit coletele) sa comadam altceva incadrandu-ne in suma datorata de LR si drept scuze sa ofere si ei o reducere

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by katthy

Voi ati dat comanda de cataloage sau le-au trimis ei din propria initiativa?
Vreau si eu catalog !!!
Ma gandeam ca o solutie ar fi (daca nu ne mai trimit coletele) sa comadam altceva incadrandu-ne in suma datorata de LR si drept scuze sa ofere si ei o reducere

katthy

Cataloagele se comanda. Cat despre "altceva", nu tot intr-un colet ar trebui sa ti-l trimita?

cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei

Mergi la inceput