Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 5
Madutz spune:
Ce de vesti bune !!! Iyoana - ai mana buna !!La mai mare .....
Andreea - felicitari!!!
Ana_p - iti tin pumnii sa reusesti si sa ne dai vestea buna in curand! Sanatate multa! Daca poti sa ne dai mai multe detalii - cand ai inceput procedura si ce presupune, unde ai mers (cabinet sau spital, sau la Sabyc?) - eu sunt numai ochi si urechi si iti multumesc de pe acum ! Bafta multa!
http://tt.lilypie.com/krG5p3.png
KoraPop spune:
Madutz foarte multe detalii poti afla la subiectul FIV,te asteptam si acolo!Ana a facut la Sabyc doar punctia si va face si ET-ul.Bafta in continuare!
Kora
CARPE DIEM!
ira79 spune:
salutare
sunt noua pe forum; pana acum doar v-am citit, acum m-am hotarat sa si scriu. Incercam de vreo doi ani si ceva sa avem bebe, n-am ramas niciodata. Am facut monitorizare la Tutu, si sunt programata la laparo pe 5 noiembrie. Am facut histero si e ok.
maria08 spune:
Buna, dragele mele!!
Aaandreea78: FELICITARI!!!!O sracina usoara si un bb sanatos!!!
Ana_p: Doamne Ajuat sa fie totul asa cum iti doresti!!! Asteptam vesti bune!!
Kora: Sa stii ca am deja pumnii stransi si pentru tine!! Ti-am trimis un pm!
Eu am fost plecata intr-un mic concediu......m-am intors pe baricade!!!
Numai bine!!
ana_p spune:
Fetelor, va multumesc tuturor pentru incurajari si ganduri bune.
Madutz, procedura in sine presupune mai multi pasi, de la analizele initiale recomandate de dr., la perioada de anticonceptionale, apoi inhibarea ovarelor si stimularea lor, ecografii concomitent cu analize pentru monitorizarea dezvoltarii foliculare si a hormonilor, punctie si in cele din urma embrio-transferul. Asa cum ti-a spus si Kora, detalii poti afla de la fetele de la FIV, de la care am invatat si eu multe care m-au ajutat enorm.Punctia si embrio-transferul se petrec deocamdata la Sabyc, pana cand T isi va deschide clinica, analizele le-am facut la IDS, iar ecografiile la cabinet la dr. T.
Ana
cami30 spune:
Stie cineva daca Tutunaru are vreun FIV reusit pana acum, de cand s-a apucat sa faca FIV-uri?
isi deschide singur clinica? Cam pe cand asta?
multumesc anticipat pt raspunsuri
cami
Iyoana spune:
quote:
Originally posted by ira79
salutare
sunt noua pe forum; pana acum doar v-am citit, acum m-am hotarat sa si scriu. Incercam de vreo doi ani si ceva sa avem bebe, n-am ramas niciodata. Am facut monitorizare la Tutu, si sunt programata la laparo pe 5 noiembrie. Am facut histero si e ok.
Ira, fii binevenita pe si printre noi, pacientele dr. Tutunaru. Daca doresti, te trec pe listuta de pe prima pagina.
Bafta la laparo, sa ai un rezultat cat mai bun si sa te ajute Dumnezeu sa treci cat mai repedein randul gravidutelor si, apoi, al mamicilor! Numai bine!
"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )
iyoana
KoraPop spune:
cami30 eu sper ca in octombrie sa fie deschisa clinica;personal nu stiu de reusite in FIV,dar poate ca sunt,nu toata lumea scrie pe forum si oricum nu cred ca rata reusitelor sau nereusitelor e importanta,fiecare cuplu are problemele lui de infertilitate,fiecare femeie reactioeaza diferit la tratament etc pana la urma fiecare cu sansa sa...alegerea doctorului apartine fiecareia,nu exista doctor numai cu reusite si nimic nu poate garanta succesul...Bafta multa!
Kora
CARPE DIEM!
bebekom spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu pentru a oferi un gand bun fiecareia. Desi va urmaresc cu interes, nu m-am mai invrednicit sa scriu;insa, m-am bucurat si m-am intristat cu fiecare dintre voi; va sunt alaturi! N-am mai scris pt ca eu nu prea am ce sa spun.... astept rezultatul laparoscopiei la care sunt programata pe 24 septembrie.
Iyoana, iti multumim pentru noul capitol si sa speram ca va fi cu noroc nu numai pentru noi, ci si pentru tine.
Andreea, iti doresc si eu sarcina usoara si un bebe sanatos care sa-ti lumineze zilele!
mmc_nd, nicio veste de la tine . Sper ca atunci cand vei reveni sa aduci bucurie pe chipurile noastre marturisindu-ne ca esti . Multi, multi pentru tine!
Ysa26, atept din zi in zi sa ne spui ca asteptarea ta a dat roade: .
Va ofer cate o si cate un fiecareia!