Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Buna dimineata!

Sim_Stoian FELICITARI pentru bebelusul Stefan! Sa fie sanatos si si fericit toata viata, iar parintii lui sa se bucure de el!

Maria08, ma bucur de optimismul tau! Din pacate nu ne luam de manuta in toamna asta, pentru ca noi speram sa facem de-abia biopsia pana la sf anului...Daca gasim ceva vom incepe imediat procedurile de FIV+ICSI, dar asta la inceutul anului viitor, cel mai probabil.

Alexela Doamne Ajuta!

Ana_p stai linistita in pat si ai grija de tine si de puiutii tai! Doamne ajuta!

O zi frumoasa si o saptamana linistita si racoroasa!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Sim Stoian FELICITARI pt micutul Stefan care va creste mare si voinic si va va face parinti fericiti toata viata!
Alexela bafta multa,DD poate face orice minune,du-te si fa un bhcg si la pranz vei stii verdictul.
Iyoana va fi bine la biopsie si in 2008 vei fi o frumoasa !Sunt sigura ca dupa suferinta,chin si atatea straduinte DD se va milostivi si de noi, asa i s-a intamplat si lui Teo ( mihailescu_teodora ) si lui Vali ( vali_delide) si muuultor altora.Nimanui nu ii poate fi numai bine,sau numai rau,nu-i asa? frantuzoaica da' cu suflet de romanca!
Ana iti spun si aici ca zi de zi sunt alaturi de tine si iti tin pumnii,te rog mult sa reusesti,ai auzit ?Si sa imi intinzi si mie mana dupa aceea...!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancaoradea spune:

ysa26. Draga mea, de ce nu te monitorizezi singura, cu teste de ovulatie? Sunt destul de bune, eu mi-am facut luna trecuta monitorizare plus teste de ovulatie. Au inceput sa fie pozitive din z13, a doua linituta mai slaba pronuntata, z14 si z15, a doua liniuta la fel de intensa ca cea de control, iar z16 cand a fost ovulatia monitorizata echografic a doua limiuta incepea sa se stearga. Cred ca ar fi mai simplu decat sa tot mergi la echo, mai ales daca sunt abdominale nu prea o sa se vada. Tesele au fost My Test de al Sensi Blue.
Alexela iti tin pumnii, si noi fiecare speram ca luna asta va fi cea cu rezultate in fiecare luna. Suntem alaturi de tine.
Eu sunt z25 si incerc sa ma abtin sa nu imi fac un test.Eu am cm de 26 zile, dar luna asta am luat tratam cu utrogestan, sanii mi s-au marit f tare, dar sunt moi. Sa fie de la suplimentul de progesteron?
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Anca eu ma iau dupa mucus pt a sti cand ovulez, dar eu vreau sa stiu pe ce parte ovulez, k doar trompa stanga e permeabila. Mersi pt sfaturile tale, esti o dulce. Tin pumnii sa nu-ti vina uratii si sa fie cu ochisori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

Bun gasit tutunici,
Nu am mai scris demult la subiectul meu de suflet, dar.....stiti cum sunt eu, daca nu am ce spune, mai bine tac.
Ma bucur mult pentru Alexia ca in viitor va fi soacra mica, sa iti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii.
Sim, felicitari pentru bebe Stefan sa fie sanatos si mancacios.
Ana Doamne Ajuta!!!!!!!!!!! Iti tin pumnii sa ne dai vestea cea mare peste cateva zile.
Alexela asteptam rezultatul la beta hcg, multa bafta!

Eu am venit din concediu acum o saptamana, am facut stimulare, si acum sunt in focul monitorizarilor pentru IA. Ieri dimineata am fost la T. si singurul meu folicul a ajuns la 18 mm, asa ca maine dimineata urmeaza prima IA din viata mea. Sper sa fie cu noroc si peste doua saptamani sa va dau vesti bune.
In alta ordine de idei mi-e tare dor de tutunicile care, ca si mine, nu prea mai scriu, probabil din acelasi motiv.Citeam zilele trecute capitolele vechi, cele in care abia ne cunosteam, si eram toate exuberante si foarte optimiste.Sper sa fim la fel in continuare si sa ne intalnim cat mai repede la odisee.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

sim felicitiri!!! sa-ti traiasca flacaul!!!

alexela sa fie cu ochishori!

mamidevladut . mult succes maine!

maria08 ai dreptate, intru mai rar pt ca eu acum am o minune asa ca la dr nostru nu mai am drumuri, iar emmi imi ocupa ff mult timp dar tot ce seintampla este extraordinat de frumos. miercuri plecam in egipt fara ea si cred ca o sa ne topim de dorul ei.

fete va doresc din suflet tuturor cate o mogaldeatza care sa zboare de fericire cand va vede!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

MAmidevladut, bafta multa maine! Iti tin pumnii!
Marinusha, concediu placut! Egipt... suna bine!
Fetelor, am si eu o veste pt voi, care poate va mai aduce putin optimism! Cele mai vechi o stiu pe Copilut (Adina)...ei bine e ! Ea nu a mai intrat de mult pe forum, dar nu m-am putut abtine sa nu va spun si voua! Asa ca ii urez si aici SARCINA USOARA si bb sanatos!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Hihihi, ce am zis eu cand ma intorc de la munte sa mai gasesc gravidute pe aici, e drept m-am intors mai devreme de cat speram, vremea asta ne-a dat planurile peste cap, a plouat de a rupt de sambata noapte incontinuu, asa ca ne-am intors acasa. Felicitari Copilutule sa ai o sarcina usoara si la termen te pup si de abia astept sa ne povestesti de punctulet

Mamidevladut bafta multa maine, Doamne Ajuta sa reusesti sa-i faci o surioara lui Vladut Daca tot o sa fiu soacra mica nu vrei sa fii tu soacra mare

Sim sa-ti traiasca bebe Stefan, sa creasca mare si sanatos si sa va bucurati de el

Marina concediu placut de abia astept sa le vad pe fete motzandu-se

Alexela bafta multa sa fie cu ochisori iti tin pumnii

Ana mai este putin, Doamne Ajuta sa fie bine

Feli sa te pregatesti, tu ai vazut ca dna dr le cam nimereste

Teodoroooo pe unde umbli? Te-am dat in urmarire generala sa stii

Alexia si minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ysa26 spune:

Mamidevladut bafta maine! Mi-era si dor de tine de cand nu ai mai trecut pe aici.
Ana sa stai cumintica in pat sa ai grija de embrionasii
Alexela trebuie sa fie cu ochisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Copilut, felicitari din tot sufletul!
Sa fiti sanatosi si o sarcina usoara si cu bucurie iti doresc!
Ati zis voi ca am mana buna....

Mamidevladut Doamne Ajuta sa fie bine azi la inseminare si sa se ne anunti in 2 sapt vestea cea mare!

Ana_p mai ai o saptamana pana la test! Doamne ajuta!

pe Kora, Andreea, Ysa si pe toate tutunicile!

O zi frumoasa tuturor!

"Taina existentei umane nu este sa traiesti, ci sa stii pentru ce traiesti" (F. Dostoievski, Fratii Karamazov )

iyoana

Mergi la inceput