Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru 38
Raspunsuri - Pagina 14
Alexela spune:
Ce liniste e pe aici...
Astazi sunt Z38, inca nu mi-a venit cm... Am emotii... Nici nu vreau sa imi vina, pt ca sper sa am un bebe in burtica... Dar pe de alta parte daca nu e sa fie, as prefera sa imi vina, pt ca sper sa nu mi se fi dereglat din nou... Ce- fi, o fi!!! Ma rog la DD sa fie bine!!!
Ana_p, ma gandesc in continuare la tine si sper ca DD sa te rasplateasca pt tot ceea ce faci pt implinirea visului cel mare!!!
Ysa, nu mi-ai spus, ti-au venit uratzii? Am citit ca Tutu va fi plecat cand ar trebui sa vii tu la monitorizare, sa nu iti para rau, DD le aranjeaza pe toate ca sa fie bine... Surpriza ar fi si mai mare daca ai ramane gravidutza fara sa stii!!!
Un si o pt fiecare tutunica!!!
http://tt.lilypie.com/WxvEp3.png
ysa26 spune:
Alexela in cazul tau trebuie sa fie cu ochisori. Cred k am uitat sa-ti spun, sunt deja z6 si ai dreptate, Tutu e in concediu exact cand trebuia sa fac monitorizarea. Asta e. Cred k am sa ma duc totusi sa ma monitorizez la mine in oras la un cabinet particular, sa vad si eu ce valori am, dar la noi sunt eco normale, nicaieri nu au eco intravag.si nici nu prea sunt familiarizati cu ideea de foliculi si ovulatie, dar ma duc si asa.
maria08 spune:
Sim: Sa va traiasca bb Stefan!!! Sa fie sanatos, mancacios si somnoros!
Alexela: Te inteleg foarte bine.....fiecare dintre noi a trecut prin asta...trebuie sa nu-ti pierzi speranta!!! Eu astept vesti bune de la tine!!
Ana_p: Nu pot decat sa ma tin de galerie!!
Kora: fata atenta la toate!!!
Numai bine tuturor!!
Alexela spune:
Ysa, eu totusi ma mentin la ideea ca ar trebui sa stai asa si luna viitoare. Daca Dd a facut in asa fel incat Tutu sa fie plecat exact cand ai avea tu nevoie, mai bine lasa asa... Eu asa cred ca e mai bine! Mai ales ca, din cate stiu eu, la eco normala nu se prea vede mare lucru... Dar hotararea iti apartine!!! Eu oricum iti tin pumnii sa fie bine! Iar in ceea ce ma priveste, nu-mi ramane decat sa astept... Recunosc ca sunt un pic descumpanita, nici nu stiu ce sa fac...
Maria08, iti multumesc pt cuvintele frumoase! Stiu ca fiecare intelege cand una dintre noi trece prin astfel de asteptari... Nu e drept, dar asta e viata!!!
ysa26 spune:
Alexela speranta moare ultima, pana nu vezi rosu, eu zic sa speri in continuare. Tin pumnii sa fie cu ochisori
Alexela spune:
Felicia, multuesc pt pampoane!!! Nu tiu daca e cazul, dar sper sa va rasplatesc odata si-o data incurajarile!!!
Multa bafta si tie!!!
aaandreea78 spune:
Buna dimineata fetelor, sa aveti o saptamana plina numai de bucurii.
Ma alatur si eu Alexelei si fac galerie.
Alexela de ce nu faci un test de sange, mai ales ca esti din Bucuresti si afli rezultatul imediat.