informatii cresa sector 3
Fetelor as vrea sa stiu de la ce varsta v-ati dus copii la cresa , unde si cum s-au adaptat ?
Mii de multumiri
Raspunsuri
onitza spune:
Paul a fost la cresa nr 2, grupa 8...nu am fost multumita, de aceea l-am si retras...e legea junglei acolo, mi-a venit cu zgarietura sub ochi, muscatura pe picior, care s-a invinetit rau, arata groaznic (imi imaginez ce dureri a avut mititelul) si urme de degete pe corp..cand am intrebat ce s-a intamplat NU AU STIUT DE UNDE TOATE ACESTEA..inteleg ca nu esti pe faza, ca nu ajungi la timp sa ii desparti, dar sa nu stii cand si cum s-a intamplat, mi s-a parut deplasat; unde Paul era un copil domol, linistit, se mirau de el cat e de cuminte, dupa ceva timp, a inceput sa dea in noi, sa fie foarte agitat, nu te mai intelgeai cu el deloc..dar asta e..nu doar paul se comporta asa in colectivitate, mai toti copiii sunt agitati ca e stres is pe mititei, unul plange, altul tipa ca are febra, altul primeste ceva in cap...uffff...nu as mai alege varianta cresa si ma gandesc cu teroare ca daca vreau bebe 2, asta-i va fi soarta, ca nu avem ajutor in Bucuresti. Paul a inceput la un an cresa, si l-am tinut un an jumate.
Va doresc experienta placuta la cresa! Am inteles ca la cresa IV ar fi conditii si mai bune si doamnele ingrijitoare mai de treaba, incearca acolo;
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
cristinamh spune:
iris merge la titan 4, si sunt multumita. nu caut nod in papura, copil e ok. curat, grasunel (am dus-o aschiuta, erau tare mandre doamenele ca a luat in greutate), a invatat sa manafce singura, sa se joace cu copiii. plange uneori dimineata, dar dupa ce intra o mai privesc pe geam... n-are nimic, imediat trece la joaca.
s-a adaptat repede, dar avea un an si o luna...
sa ve dem cum e dupa vacanta, astept cu emotie.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
onitza spune:
Cristina, super ca ii merge bine fetitei!!! am icnercat si noi sa "patrundem" in Cresa Titan, insa dupa ce am dat spaga asistentei sefe, si au fost ceva bani, nu ne-a mai sunat, nu am primit nciun semn!!
nu avem nicio sansa sa intram acolo!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
PUIUTUL MEU, PAUL
cristinamh spune:
onitza, nu am dat nici o spaga. pur si simplu ne-am nimerit prin februarie cand aveau locuri, am completat fisa, am luat aviz de la medic si in 2 zile iris era la grupa. acum am inteles ca e aglomeratie, locuri putine libere... ce sa zic, mai incearca, pe noiembrie... acum nu stiu cum e la grupele mari, ca noi suntem la pitici, abia acum avansam o grupa.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Fenciuc spune:
Buna fetele!
Si baietelul meu a mers la Titan 4, la gr.10.Acum vom merge la gradi, avem 3 ani. Am intrat la cresa la 8 luni. Ii merge f. bine, eu am fost foarte multumita cum s-a dezvoltat si psihic si fizic. E adevarat, am avut si episoade de viroze, dar nu grav. Intr-adevar, cresa este deosebita, si eu zic sa mai incerci Oniza. Noi ne-am inscris in cursul anului, mai exact in aprilie, si locuri erau la acea vreme la grupa mica.
Va urez si voua sa le mearga copilasilor bine in colectivitate.
danutz spune:
Puteti cumva sa-mi spuneti unde este aceasta cresa-Titan IV? Adresa ma refer. Baietelul meu are 8 luni si jumatate, pana in octombrie sta bunica cu el, dar apoi va trebui sa gasim o solutie. Bona sau cresa! Ne gandim inca la alternative!
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares