Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

afibebe, imi pare asa rau ca ai probleme in familie... Offf, chiar nu era momentul acum... Fii tare, bebe Cristian o sa-ti dea puterea de care ai nevoie... Sper sa fie totul OK saptamana viitoare si sa-ti tii comoara in brate luni...
Uite de la noi

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Rodica astept ziua de luni cu speranta ca pot naste.
Medicul de luni vine insa nu stie exact daca se va putea face operatia luni.Asa ca o sa merg sa vad ce zice- pregatita normal- si daca nu e luni pe tura si bebe mai poate sta o sa ma opereze marti sau miercuri cand va fi el pe tura.

Luy .

ce sa-i faci asta-i viata cu bune si cu rele.

la problemele pe care le au ai mei au si uitat sa ma mai intrebe cum ma mai simt.
si eu credeam ca poatye piticul meu le va mai alina suferinta.

noroc cu sotul care ne dragalaseste si ne rasfata.

eu cred ca Doamne Doamne ne va purta de grija si nu ne lasa.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Afibebe... ne rugam pentru tine sa poata doctorul sa te opereze luni...

din partea mea... fii tare, stiu ca e greu, dar incearca sa te concentrezi la ale tale acuma...

Asa creste puiul meu
Rodica 35+

poze la 8 luni
AMR 4 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Luy si tie din suflet aceleasi urari.
Mie una imi amortesc mainile si picioarele noaptea si ma trezesc cu o durere aiurea parca ma trage cineva de oasele bazinului fix prin simfiza pubiana. Inteleg ca e normal, dar pe cuvant daca vreau sa ma simt ca un bolnav cu luxatie de sold.

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Luy la multi ani sotului! Astept sa te 'vad' cu noul look..Parca in pozele de la intalnirea voastra mi se parea ca semeni putin cu Sabina..sau n-am vazut eu bine

La multi ani fericiti si pentru Yaia,Tomasa,Aeperju,Isabeluta!

Dana +32s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Isabeluta nu e cumva de la lipsa de calciu???
Eu am avut asa ceva insa dupa ce am luat calciu nu am mai avut probleme in ceea ce priveste amortitul mainilor si al picioarelor.

Am luat calciu cu D3.

Unde sunteti dragutelor???
Va odihniti sau profitati de weekend???

Rodica .

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

S-a facut liniste aici. Eu am facut o baie, m-am spalat pe cap si cercetez si eu pe net. Sotul a plecat putin, asa ca sunt de capul meu.
Pai, Luy, ce era sa fac? Sa stau in casa degeaba? Asa m-am dus si mi-am luat un portofel fain de piele, ne-am uitat dupa niste sandale pt sot, dar nu am gasit, ne-am cumparat de la Gima de haleala. Oricum, dintre toate, inghetata m-a multumit cel mai mult . Am mai pus acum o masina de rufe la spalat si astept.
M-a sunat un prieten bun de-al nostru si m-a intrebat daca am nascut azi, ca a citit la horoscopul lui ca azi naste cineva apropiat . Poate are gura pocita, ca il chem sa stea cu mine in we in spital, ca tot e rezident .

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Eu azi am fost in oras cand era caldura mai mare,dar m-am intors cu cumparaturi importante:cosmetice pentru bebe si hainute(3 salopetici,sosete si un compleu).Am nimerit la o farmacie in care nu mai intrasem,dar aveau de toate.Am optat pentru Nivea si am luat gel de dus,ulei de corp si o crema 'wundschutz' cu zinc,pentru fundic.Am mai luat si pompita de nas,termometru si Bepanthen;am vazut ca scrie pe tub ca e bun si pentru sani,ragade,asa ca n-are rost sa mai iau Garmastan,nu?
Imi zicea vanzatoarea de la hainute sa nu iau prea multe,caci si-asa o sa mai si primim...pai asa vroia ea sa faca vanzare??

Roxana experimentez si eu treaba cu 'picuratul' si e asa de nasol ca am senzatia ca sunt tot uda si trebuie sa schimb mereu chilotii..

Dana +32s

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by sim_stoian
M-a sunat un prieten bun de-al nostru si m-a intrebat daca am nascut azi, ca a citit la horoscopul lui ca azi naste cineva apropiat .

Hihihi, n-ai si vreo prietena care sa merga la vreo vrajitoare sa-i dea in bobi cand nasti ?

Luy 37+ cu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by danuta36

Eu azi am fost in oras cand era caldura mai mare,dar m-am intors cu cumparaturi importante:cosmetice pentru bebe si hainute(3 salopetici,sosete si un compleu).Am nimerit la o farmacie in care nu mai intrasem,dar aveau de toate.Am optat pentru Nivea si am luat gel de dus,ulei de corp si o crema 'wundschutz' cu zinc,pentru fundic.Am mai luat si pompita de nas,termometru si Bepanthen;am vazut ca scrie pe tub ca e bun si pentru sani,ragade,asa ca n-are rost sa mai iau Garmastan,nu?

Fetelor, dar Bepanthenul pentru ce e, nu e pentru fundulet ? Ca eu n-am mai luat alta crema de fundulet, am zis ca asta e.
Danuta, eu mi-am luat Garmastan pentru mine ( am folosit prin luna a 3 sau a 4, ca-mi crapase pielea si doctorita asta mi-a recomandat ) si Bepanthen pentru funduletul bebelusei.

Roxanaaaaaaaaaa , ai venit de la doctor ? Sau ne faci vreo surpriza ?

Edit : Mi-am adus aminte ca am vazut ieri promotie la Carrefour, sterilizatorul electric cu aburi de la Avent + 2 biberoane la pretul de 300 ron. Poate este una dintre voi interesata... Mai erau la promotie si biberoanele separat, dar nu am retinut pretul. Mamicile de bebe 2, ia spuneti, merita sa-mi iau asa ceva ? Sau sa folosesc metoda clasica, aia cu fiertul in apa ? ( nu m-a prea preocupat pana acum subiectul pt ca am zis ca vreau neaparat sa alaptez si nu mi-am luat nici macar un biberon pana acum )

Luy 37+ cu

Mergi la inceput