Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 7
sim_stoian spune:
Moldoveanca, pai pe mine ma tine bebe in suspans. Ba am contractii, ba se duce o parte din dop, da' el sta inca bine-mersi. Desi dimineata mi s-a parut cam suparat. Asta e, astept.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
aeperju spune:
quote:
Originally posted by moldoveanca
Bine ca mi-ai raspuns Emma deci nu sunt singura dar acum intrebarea e o fi normal si de ce oare ?Sa o sunt pe doctoritza sa o intreb?off off
teo
Cred ca e normal. Se mai umfla de la caldura si picioarele dar mainile sunt mai mereu asa...cu amorteala. Stai linistita, e ok. Trece dupa ce-l nasti pe bebe. :)
Emma 34+
danielle02 spune:
MIRELA refacere rapida si bebelusa mancacioasa !!!
danielle 34+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici
georgi_ana25 spune:
Mirela felicitari pentru printzesa! sa fiti sanatoase si sa veniti cat mai repede acasa sa ne povestiti experientza voastra!
Am avut o adevarata surpriza cand am aflat ca Mirela a nascut...eu intrasem curioasa sa vad daca Sim a plecat la spital sa-si intampine bebelushul...cand colo...moooamm oare ce surprize ne mai asteapta in we?
georgiana35+ Andreea Cristina
Yaia spune:
Fetelor, cica azi la Observatorul de 19:00 pe Antena 1 o sa fie reportaj despre Kay si Sosonica.
Irina 32+
carpatina spune:
Gata.. ca e vineri! Weekend placut!
Si niste .. asa, preventiv, pentru cine o avea nevoie!
32+ cu Ioana
luy spune:
Gata, m-am intors intinerita cu cativa ani Eeeeee, alta viata acum ! M-a tuns, mi-a adus parul la o singura culoare ( cu nuantator, nu a folosit vopsea), m-a pensat si m-a machiat... Si acu' zici ca am cu 10 ani mai putin, hihihi
Andries ,cred ca si tu ai rezolva problema cu oglinda daca ar exista cineva care sa te machieze profesional in fiecare zi, asa ca nu-ti face probleme. Cred ca si tu esti genul meu, "natural". Da' zau ca-mi place de cate ori ma duc la tipa asta ma si machiaza si efectiv zici ca sunt alta persoana. Asa ca diseara, cand vine tati de la servici am sedinta foto . Bine, bine, ca dupa aia consum un sfert de pachet de vata ca sa iau machiajul... hehehe, asta-i alta poveste !
Cecilia, bravo pentru bebe Cristian voinic si linistit. E un bebe model, inteleg, stie ca mai are de stat un pic la all-inclusive
adimercedes, multumim ca impartasesti informatia cu noi . Nu mi-as fi imaginat ca stomacelul lor e asa mic. Mai ai si tu un pic, deja ati implinit 34 de saptamani... Bravo ! Ai o adevarata domnisoara de-acum . Bafta multa la cumparaturi maine !
ramonaiani, poti sa consideri ca ai avut noroc cu moasa aceea, a fost omul potrivit la locul potrivit... Oricum, ai in continuare grija de tine, sa mai stea BB un pic in burtica.
Maruntzika, eu cred ca faptul ca nu ti-a mai crescut burtica are legatura cu lichidul putin. Sper ca nu spun vreo prostie... Atata vreme esti sub monitorizare, nu trebuie sa intri in panica. E bine ca stii de problema si ca o urmariti.
Nana, zici ca bebe Razvanel se pregateste de pozitia de lansare, ai ?
isabeluta, 9 ani ? Hmmm, e ceva ! ( da' noi suntem mai "batrani", facem 10 ) Sa fiti fericiti in continuare si peste inca 9 ani sa va iubiti de 9 ori mai mult !
moldoveanca, asta cu mainile amortite si umflate e clasica. Cred ca majoritatea le avem asa.
Sim, ba-ta-i-ta !!! Pai eu te laud si tu ce faci ????
Carpatina, weekend placut si tie !
Luy 37+ cu
afibebe spune:
ne-am intors si noi sa vedem ce se mai intampla pe aici.
la mine in familie e un stres nebun.sincer nu mai pot rezista situatiei.
si ceea ce ma enerveaza la culme e ca toti se feresc sa-mi spuna adevarul iar eu simt ca nu e bine si ma consum de inebunesc.
of uite asa cand vine un necaz nu vine singur si sincer m-am saturat si mi-e frica sa nu - i fac lui bebe ceva.
sunt cat se poate de puternica sincer va spun asta.
Cecilia ma bucur ca totul e ok.
Roxana ce vesti ne aduci???
Ramona ai grija de tine.
Asa ma rog lui Dumnezeu tot ceasul ca luni sa pot face cezariana sa nu ma mai tina pana pe marti , miercuri ca nu mai pot.
Prea multe mi s-au adunat in ultimele 3 saptamani.
Va rog sa nu va suparati pe mine ca va inebunesc cu problemele mele insa nu am cu cine sa vorbesc si scriind aici parca ma mai descarc.
sper sa fie toata lumea bine si sa ne dea Doamne Doamne bebelusi sanatosi.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 3 ZILE
SI VINE ...
rodicamaries spune:
afibebe, deci saptamana viitoare te pregatesti de cezariana???
Imi cer scuze daca ai mai zis despre asta, dar am intrat mai rara in ultima vreme.
Ziceai ca nu mai rezisti... te simti rau, sau doar curiozitatea?
sa ne tii la curent...
Pupici
Asa creste Matias Filip
Rodica 35+ Matias Filip
AMR 4 sapt