Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Piciulika, Nana, Amar si mii de multumiri.
Pt fetele din Germania:
Nemtii au nevoie de o statistica, o actiune unica, la genul ca toti nou-nascutii dintr-o perioada vor fi cercetati pentru a se vedea daca au probleme ale inimii. Spitalul la care sunt eu inscrisa are perioada 1 august 2007 - 31 ianuarie 2008.
Oricum, investigatia se face cu un doppler color si nu prezinta riscuri pt bebe. In pliant scrie ca testele sunt gratuite, adica suportate de Sozialministerium din Hessen.
Cred ca merita sa intrebati si voi la spitalele la care va duceti, daca si landul respectiv face aceasta statistica.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ramonaiani, bine ca a fost moasa agila.. si ca erai la curs.
Multa sanatate!

Maruntziko, nu-ti mai face griji... totul o sa fie bine!

Amar, uite o si pentru tine!

32+ cu Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Tocmai am venit din oras. M-am plimbat si am mancat o pizza hmm-mmm. Si culmea la ce soare e afara am reusit sa mai scap si de edemele de la picioare (partial normal).
Acum m-a luat asa un chef de somn. Numa nu stiu ce sa fac sa dorm acum sau la noapte?
La multi ani perechilor care sarbatoresc zilele astea niste ani de casnicie. Noi sarbatorim 9 ani pe 22 August. Nici nu-mi vine sa cred...

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza
[ Emma, Tomasa si Yaia La multi ani fericiti! Si noi implinim pe 21 aug 2 ani de casnicie, deci tot in aceeasi perioada.

Mandarinutza 37+ Antonia Maria

Poze

Multumim!
Si tie multi ani fericiti impreuna!

Emma

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isabeluta
La multi ani perechilor care sarbatoresc zilele astea niste ani de casnicie. Noi sarbatorim 9 ani pe 22 August. Nici nu-mi vine sa cred...

isabeluta34+
bebita

Multumim!
SI tie la multi ani!

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Salutare am vrut sa va intreb pe voi va dor mainile si le simtiti amortite ca io abia mai reausesc sa fac unele altele.Imi sunt atat de amortite.

teo

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by moldoveanca

Salutare am vrut sa va intreb pe voi va dor mainile si le simtiti amortite ca io abia mai reausesc sa fac unele altele.Imi sunt atat de amortite.

teo

DAaaaaaa, moldoveanca. Sigur ca da. Sunt umflat si amortite si dor.

Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Luy, zici tu ca am fost cuminte? Ei bine, nu. Am fost la Mall la cumparaturi, ca sa nu ma dezmint. Am papat intai o inghetata de aia la 5 cupe, ca ii era pofta sotului de cand ii povestisem eu si nu puteam sa stau sa ma uit la el cum mananca, apoi am facut turul pt shopping. M-am oprit si la spalatorie cu masina si acum imi trag sufletul. Na! Daca bebe n-a vrut sa vina, il plimb.
Ana, stiu ca e nasol in we in spital, de aia ziceam sa stea cuminte de acum daca tot n-a vrut sa iasa.
Andries, eu n-am nimic cu bebe, dar deja e intredeschis colul, deci mult nu mai sta. Oricum e chestie de zile.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Bine ca mi-ai raspuns Emma deci nu sunt singura dar acum intrebarea e o fi normal si de ce oare ?Sa o sunt pe doctoritza sa o intreb?off off

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ramonaiani, bine ca ai scapat de contractiile alea cu bine

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput