Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Carmen eu zic sa nu te mai stresezi degeaba daca bebe misca inseamna ca totul e ok.
Nu toate femeile fac bebei mari vorba Sabinei.
Cumnata mea a nascut baietelul la 41 de sapt si 4 zile la doar 2700grame iar fata a nascut-o la 41 de sapt fix la numai 2450 de grame.
Sunt perfecti amandoi copiii si zau ca nu sunt slabi.
Au recuperat.

Simona lasa ca vine si vremea sa iasa.Cat a stat nu mai sta clar si deci zilele sunt numarate.
Bafta.

Am papat ceva bun acum - mamaliguta cu branza- mama da ce buna a mai fost.

hai ca a venit sora mea.o sa revenim mai tarziu.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 2 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia_B spune:

scuzati lipsa de pana acum, v-am citit dar nu am avut timp sa scriu. va povestesc mai tarziu.
acum am o problema mare. Vin de la control unde dr. a constat o dilatatie de 3-4cm. oare se poate sa mai rezist pana marti cand bebelina implineste 38 saptamani?

Lia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Uite o reteta buna pentru gravi deranjate la matze... Pentru alea deranjate la cap nu stiu. Eu sunt, da mananc orice... Absolut orice si niciodata nu am facut mutre la mancare...
Deeeeci, e vorba de mamaligutza cu branza, smantana si oua fierte, eventual si niste kaizer in fasii subtiri (sau carnaciori rondele). Dupa ce e gata maliga, se pun ingredientele amintite, cu o lingura de unt intr-o oala de tuci sau teflon si se lasa o jumatate de ora la cuptor. Apoi se serveste calda cu ceva cascaval ras peste sau smantana... Va dorim pohta buna!

Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Afibebe, de ce ti-a zis dr ca prostia ta le-a declansat? Ca nu am inteles
Lia, eu nu stiu ce sa spun. Poate mamicile de bb2 stiu. Dar dr ce ti-a zis?

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Tomitza, incurcasem borcanele. Lasa, ca o sa vina vremea sa aveti unde sa puneti.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Ma bag inapoi la somn. Sa fiti cuminti.

Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Helou fetelor!

Si eu ma odihnesc...azi as fi vrut sa merg la un festival...dupa munca,insa nu m-au tinut picioarele,trebuia sa merg pe jos ca 15 minute.Am zis ca m-am prostit,daca pentru 15 minute de mers pe jos am renuntat.Dar chiar ma dor,fir'ar.Voi cum sunteti?Mergeti pe jos mult?Mai puteti?
Ma gandeam ca oare om reveni din nou cum am fost?Adica ma refer la vitalitate,energie?Sa sar in sus,sa urc scariile in fuga...sa alerg,sa ma misc repede si usor...pare asa un vis acum...am impresia ca asa voi ramane mereu.
Ieri am dat apa la soricei...m-a apucat din senin...cred ca stresul acumulat si munca si tot...acum imi e mai bine.
Azi dimineata a venit salteaua si plapumioara pentru patut.M-am topit toata cand am vazut-oMai avem de comandat patutul si am terminat cu pregatirile.
Danielle esti cam tacuta in ultima perioada,esti bine?
Annisia fie-ti mila si zi-mi si mie reteta de shaorma...ca poftesc de cateva luni,dar nu mi-a trecut prin cap sa mi-o prepar singura

Sabina Y. 36+
japonia prin ochii unui amator

Mergi la inceput

dr. mi-a zis sa stau acasa pana se rupe apa.
n-am vrut sa ma internez, am de terminat o BD pana luni.
Lia 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Un fel de "mamaliga in straturi" Annisia. Eu o fac asa: ung tuciul sau corice alt vas mai adancut cu unt sau un pic din uleiul ramas de la kaiserul, costita sau slanina prajita usor; pun un strat de costita, apoi unul de mamaliga, apoi cas, oua fierte feliate, costita, mamaliga si tot asa pana se umple vasul. Ultimul strat sa fie de mamaliga. Apoi acopar cu smantana si il pun la cuptor vreun sfert de ora sau cat sa se rumeneasca. Nu e greu de loc!!!

isabeluta34+
bebita

Mergi la inceput

cred ca tot eu am sa raspund. nu se poate pana marti,
am contactii ritmice deja. deci momentul e aproape.

Lia 37+

Mergi la inceput