Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 17
Gabriela77 spune:
Sim, cred ca s-a razgandit bebe Stefan, mai vrea in burtik! Te simti bine?
Gabriela 35+ Sara
sim_stoian spune:
Tomitza, ne descurcam noi, nenascute nu ramanem. Spor la treaba sotului. Patutul se monteaza destul de usor de obicei, dar sunt curioasa ce faceti la comoda. Parca ziceai ca ati luat si comoda.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
alehiam spune:
buna si de la noi!
intrebare intrebatoare: cum ati scapat de mirosul de lemn la mobila noua... ca stau cu ele la aerisit si tot a lemn miroase de ma innebuneste.
Si vroiam sa pun si eu hainutele in sertare.. si ma gandesc ca prind miros de lemn
Mad cu Robert
alehiam spune:
sim, eu eram si cu comoda ... si a reusit sotul sa le monteze... noroc ca mi-ai zis tu ca ne trebuie masina de insurubat si am fost pregatiti
Mad cu Robert
sim_stoian spune:
Sabina, stiu ca intrebasem mai demult la Babycomfort despre marimi nestandard la saltele si parca ziceau ca ar face si la comanda. Suna si intreaba. Carucior am luat Graco Quattro Tour Deluxe, dar e destul de maricel. La mine incape in lift, dar oricum planuiesc sa il tin in portbagaj la masina ca sa nu il car mereu.
Gabriela, nu stiu daca s-a razgandit sau nu pentru ca tot mai am contractii, dar astept. Nici macar nu le mai numar, le astept si eu pe alea dureroase. Bine, cel mai simplu e cand se rupe apa, atunci stii sigur ca trebuie sa te duci la spital.
Sim 37+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Sabina spune:
io as fi vrut shopping,dar nu ne-am mobilizat. poate maine...:)))
am comandat ina 2 perne din alea smchere de la dormeo, apropos de perne:))
Gabriela, wow, ce bbe mare ai vazut! a mea era atat la 8 luni
Sim, deci nimic, nimic:))
parca vad, Sonntag Kind, claaaar:)))
Carmenita, si eu am acuma destul lichid, placenta buna, dar bb mic.asa facem noi, mai mititei, e absolut singura explicatie.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
afibebe spune:
am tras o sperietura graznica acum.
mai frate niste dureri urate de burtica ce am avut vreo jumatate de ora de am crezut ca mor.
l-am sunat pe medic si mi-a spus sa stau linistita in pat si ca daca nu cedeaza in maxim o ora sa merg la urgenta.
M-a urecheat.mi-a spus clar ca dupa descriere prostia mea le-a declansat.
Multumesc lui Dumnezeu au trecut de parca nici nu au fost.
Doare jos si simt cum apasa bebe insa e suportabila durerea.
imi sunt tare amortite picioarele si am asa o stare de neputinta.
dar mai e maine si luni mergem la dom` doctor.
zicea in dimineata asta ca si el ar vrea sa ma opereze luni daca nu cel mai tarziu marti.
asa ca Doamne ajuta.
AFIBEBE37+Cristian Nicolae
AMR 2 ZILE
SI VINE ...
Happiness_4_us spune:
Neata si de la noi!
Suntem bine atat cat se poate si lenevim ca doar e weekend.
Weekend placut si pupicei!
Nana, 36+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
toma_lly spune:
patutul nu se monteaza asa de greu, e ok
comoda n-am luat ca n-avem unde sa o punem
Tomitza 36+ Natalia Ioana
MAI SUNT maxim 4 SAPTAMANI !!!
Poze cu mine gravidutza
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Nunta-11 iunie 2005