Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

Sabina si Roxana ma bucur ca totul e ok.
La cate ganduri ne facem ca o sa nastem azi maine poimaine, cred ca ne-am gresit cariera si ginecologi trebuia sa fim toate.

nu e dupa noi.
si eu am emotii sa vad ce surpriza ma va astepta luni.

merg la somnic mi se inchid ochii.

va pup.
somn usor si vise placute.

AFIBEBE37+Cristian Nicolae

AMR 3 ZILE

SI VINE ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Noapte buna fetelor!

Emma 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Somn usor, chiar ma culc, ma simt franta! Ceva dureri am eu dar nu cred ca nasc azi.

Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Sabina, pe mine m-a pus sa o cumpar. A fost el cu mine la farmacia spiralului ca sa stiu ce sa iau. Nu stiu de ce tie ti-a spus asa...zau ca nu stiu. Toate prietenele mele de asemenea si-au cumparat cateterul. Poate tie nu vrea sa-ti faca epidurala, poate iti face rahi si atat, pt. asta nu trebuie trusa.
Rox, ma bucur de vestile bune. Si ma bucur si pt. ca nu nasti decat la sf. de august, pacat numai ca ai dureri.

N-am citit decat ultima pagina, fug acum sa citesc din urma.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
33+Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pai eu si la Sofia am facut rahiperidurala!!
chiar nu pricep:)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Mishuta, la Universitar nu-ti face clisma la ceza. Nu prea cred ca se prcatica. Daca e ceza la rece, la o data prestabilita adica te pune sa nu mai mananci nimic in dupa-amiaza dinainte. Si chiar te-as sfatui sa o faci, e mai sigur pt. anestezie, chiar daca e greu. Iar sonda urinara e un furtunas subtire intr-adevar. Ti-l pune o asistenta inainte de operatie fiindca nu te vei putea da jos din pat ca sa faci pipi. Cand reusesti sa te ridici ti-o scoate.
Luy, Bepantenul e ik pt. funduri de bebelusi. Eu zic ca nu-ti mai trebuie si alta crema, eventual un ulei pe care sa-l dai la fiecare schimbat de scutec si Bepantenul doar daca e bb iritata.
Danuta, eu as lua si Garmastan. E excelent pt. sani, nu e acelasi lucru cu Bepantenul. Plus ca pe Garmastan nu trebuie sa-l speli de san inainte de alaptat, bb poate sa suga si asa iar asta e un mare avantaj. Dupa ce ca ai sanii sensibili e greu sa-i tot ungi si speli de crema, mai rau ii iriti. Asta e parerea mea cel putin.

33+Maria

Mergi la inceput

Sabina, mare mister...Oricum asta nu poate decat sa te bucure, nu? Era mai rau daca erai tu in locul meu, o sa-l intreb pe gineco de ce ma pune sa o cumpar cand pacientele lui Badiu o obtin gratis
Afibebe, 10 zile pt. o cezariana mi se pare enorm. Eu am nascut duminica dupa-amiaza si marti la ora 11 eram casa. Am stat mai putin de 2 zile in spital. Vezi poate poti sa te externezi la cerere sau cu pile, cu bani. Altfel mi se pare groaznic sa stai atata in mediul ala, nici sa te odihnesti nu poti. Iti tin pumnii stransi sa se rezolve situatia de la tine de acasa.
Ramonaiani, am vazut prin ce sperietura ai trecut. Multi pupici sa decurca totul bine de acum incolo.

Am vazut multe urari frumoase pt. noi, va multumesc mult la toate si urez la randul meu tuturor care sarbatoresc cate ceva zilele astea. Frumoasa perioada!

33+Maria

Mergi la inceput

Tomasa

despre ce urari e vorba? ceva fete care aniverseaza casatorii parca??
atunci urez si eu sarbatoritilor la multi ani impreuna si tone de fericire!!!

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Mergi la inceput

Sabina, . Multumim frumos. Eu si botez maine, sa-mi tii pumnii ca am emotii si cica va fi o caldura...

33+Maria

Mergi la inceput

uaaa.:)
pai iti tin pumnii!
uite, va fi cald, dar nu mortal:www.accuweather.com. in dreapta sus dai world weather.Dupa aia, bucuresti, romania, chiar asa.
vor fi 32 doar:)

Mergi la inceput