Mamici de septembrie - octombrie 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 11
mihailescu teodora spune:
Io nu mai joc.....
Voi mai aveti asa putin si io tre' sa-mi mai car burta 8 saptamani....
pai cred c-o sa stiu toate secretele alaptatului,colicilor....
Cind ma gandesc ca abia peste vreo 3 sapt.intru si eu in concediu...
Teodora 31 + Mihnea Andrei
http://bd.lilypie.com/cr1Qp3.png
http://community.webshots.com/user/teodora_mihailescu
,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou
Roxana_G spune:
Sper ca nu v-am ingrijorat. Abia am ajuns acasa si am mancat intai, azi apucasem sa beau un pahar de lapte si sa mananc 2 felii de cascaval. Am ajuns acasa la 3 de la Carrefour, am facut shopping de casa, insa am gasit si caciulite pentru BB la Z (fes mai grosut de iesit afara). Apoi abia am apucat sa fac dus si sa ma pregatesc si am fugit la doctor.
Am ajuns la 4 acolo si am stat pana la 8 jumatate. M-am intalnit cu Sabina, cred ca pe la 9 fara un sfert am iesit pe usa amandoua. Era nebunie, eram peste nr 30, si am ore in sir. Multe multe gravide. Dar ne-am socializat la coada si nu ne-am plictisit.
In fine...sa va zic concluziile. Ei bine, cica nu nasc. Colul este scurt, insa este posterior si inchis. Badiu a zis ca voi avea totusi un baiat in zodia Fecioarei, mai mult ca sigur. Tuseul a fost foarte finut, a fortat putin la col numai. BB este bine, tensiune buna, cica eu sunt ok. Mi-a zis ca sunt umflata, desi nu mi se pareau asa rau picioarele, si imi venea sa il intreb ce se astepta dupa 5 ore de stat la usa. Mi-a dat tone de analize de sange, nu prea pricep de ce, ba chiar m-a luat la scandal ca nu le-am facut pana acum (HLG, glicemie, VDRL, anticorpii B, coagulograma si un sumar de urina).
Cam asta, el zice ca nu nasc. Contractiile astea dureroase or sa mai fie, cica sa iau No Spa si daca sunt de travaliu nu se vor opri si imi dau seama. Daca nu, le suport. Ne vedem joi la ambulatoriu.
Rox 37+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
Pico spune:
Fetele sa va taraiasca puiutii sa fie sanatosi si papaciosi!
Raluca , Ioana Carrina(09.04.2003) si Maria Carolina( 26.11.2005)
luy spune:
Roxana, bine ca ai intrat sa ne scrii despre consultatia de azi, ca incepeam sa ne intrebam daca nu cumva ai fentat-o pe Sim si nasti inaintea ei .
Va sa zica mai ai de asteptat un pic... Foarte bine, poate nastem impreuna lunea sau martea viitoare
Din moment ce ti-a dat un morman de analize, inseamna ca se asteapta sa le vada si rezultatele, nu ? Si asta inseamna cel mai devreme la sfarsitul saptamanii viitoare. Asadar numai bine ar fi de nascut lunea sau martea cealalta
Teodora, uita-te si tu la partea buna a lucrurilor: o sa ai pe cine sa intrebi, ai sa inveti din greselile noastre, vei afla o gramada de informatii chiar inainte de a avea nevoie de ele.
Luy 37+ cu
Roxana_G spune:
Aha, uitasem. Nu imi trebuie fiola de anestezic, cica acum nu mai e nevoie. Am discutat de celulele stem, e ok, le vor recolta fara probleme. Acum sa vad ce e pe la voi.
Aaa, si sunt super fericita ca nu s-a pus problema de cezariana, desi a vazut eco si cat e BB. Mie de asta imi era frica.
Ana, dar ai descris exact durerile mele. Exact asa am si eu, jos, burta intarita numai in partea de jos, si dureri foarte ascutite, care dureaza. Incep ca o presiune de ciclu si apoi simt nevoia sa ma strang de durere. Deci tractioneaza colul...e uite ca al meu inca mai rezista. Sa vedem cat. Multumesc mult mult de lamuriri.
Cecilia, vad ca esti cam ca mine, rabdam durerile si asteptam cand vrea sa vina bb.
Adimercedes, lamurita cu jocurile. Un fel de Trburile al meu. Interesante info despre stomacelul lui BB. Oricum colostrul ala nu curge suvoaie si oricum nu e nevoie. Abia dupa 3-4 zile cand se face furia laptelui apare lapticul ala mai mult si mai lichid.
Ramona, doamne prin ce ai trecut. Sa ai grja de acum, banuiesc ca nu esti in afara oricarui pericol.
Maruntzika, chiar asa este cu bebelusii mici, sunt femei care fac BBi mai mici. Sabina este experta la treaba asta, ea stie si despre lichid. Poate iti mai da explicatii.
Nana, dr meu a zis ca mai dureaza pana iese BB dar nu e vorba nicicum de septembrie. Se asteapta undeva in ultima saptamana a lui august, adica la DPN dupa eco.
Sim, lasa umblarile tale si spune-mi cum e la tine cu contractiile. Sa stiu daca ma risc cu sotiorul. Azi nu, mi-a ajuns tuseul si acum ma cam doare, dar maine cine stie. Eu zic ca BBle tau e cam ofticat pe tine ca vrei sa il scoti cu forta, lui ii era bine.
Danuta, imi pare rau ca ai asemenea experienta, pentru mine e tragedie uneori. Azi culmea mi-a fost destul de bine, chiar plecasem cu schimburi la mine pentru cazul in care scap ceva pana intru la control.
Teodora, mii de . Esti o dulce! Noua ne-a facut mare placere vizita ta si speram sa revii, chiar daca vom fi mai multi intre timp. Cat despre discutie, ti-am vorbit despre ceea ce am trait, prima data nu aveam cum sa iti spun lucrurile astea pentru ca nu le stiam. La mine tine mult de moral, daca voi fi bine psihic atunci sunt sigura ca totul va merge super.
Cam asta. Va pupic si eu, va doresc noapte buna si weekend placut!
Rox 37+
Roxana_G spune:
Luy, pai cred ca vrea sa vada rezultatele, insa pana joi nu cred ca are sanse. Nu am unde sa ma duc sa le si faca asa de repede. Maine sun la Medicover si intreb, ei faceau si la urgenta. Asta e cu nasterea, probabil nu voi naste pana pe 27 august ala din eco. Ce sa mai zic, Alex s-a nascut la 40 sapt si o zi. Ma astept la orice. Din pacate acum am dureri, atunci nu aveam nimic. Si cica o sa traiesc in continuare cu durerile astea pana nasc. Asta nu imi prea place.
Rox 37+
Sabina spune:
Hop si io.
eram de asemenea moarta de foame, am bagat o bucata de fripturica, o salata de rosii cu branza , o juma de pahar de iaurt si jumatate de camembert.Cu o felie imensa de paine toate.
si sa ne mai miram de ce-s asa obeza:)))sa stiti ca mi-a zis si dr, ai mai luat proportii de cand nu ne-am vazut!
eu am ajuns imediat dupa Roxana, deci am suferit amandoua 4 ore la coada.am fi vrut inghetata dupa...dar asta e, ne-am multumit cu barfa.
a fost chiar simpatic domn doctor, pe toate le striga asistenta dupa numele de familie, la mine a vazut ca-s pe lista, eram penultima...si a strigat el: Sabinaaa, vino-ncoace
la control confirm ca fost f f finut.Dupa aia am avut 25 de minute dureri, dar au trecut. Nu nasc nici eu, e totul safe acolo.
prin palpare mi-a zis ca bb nu e chiar atat de mic.la prima palpare a avut senzatia ca da, e mic, dar veneam dupa Roxana, retineti;))) dupa ce a facut si tuseul si a mai pipait el pe deasupra a zis ca intr-adevar, "asta e modelul, bebei mai mici", dar ca nu e chiar asa mic.
sunt franta, ii raspund acum Maruntikai(si indirect Mishutei), ca sunt mai ingrijorate: lipsa de lichid face burta mica, eu asa am avut-o, mica mica.Si de aia nici bb nu creste prea tare, de la lipsa de lichid..
ce poti sa faci?? incearca sa bei 4 litri de lichid pe zi.asta e sg lucru pe care il poti face. Controale dese ecografice, sa nu intre bb in suferinta fetala. cata vreme arterele alea ombilicale si uterine sunt ok, plus placenta hranitoare, e de bine.
eu l-am intrebat chiar azi pe dr de ce la o eco imi zice placenta gradul 1 si la alta gr 3, si mi-a spus sa nu ma stresez cu astea.poate sa aiba barba alba si baston, daca il hraneste pe bebe e bine
Ramonai, da Doamne sa stea bb acolo cat trebe!!
Sim, deci bb n-a vrut azi.pacat, cei nascuti vinerea cica-s f talentati si iubitori.Eu sunt din aia
insa duminica e cea mai beton zi. noroc chior pe capul celor nascuti duminica.la nemti e o vorba, Sonntag kind:)
iertati-ma ca nu va nominalizez pe toate acum, dar va pup pe toate. azi noapte am dormit 5 ore, azi am calatorit spre bucuresti, si a fost greu...plus stat la dr...n-a fost zi usoara pt mine.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Sabina spune:
eu ziceam de sonda de urina care se pune la cezariana.e ca sa se colecteze urina in timpul operatiei si dupa, cand esti imobilizata.Mie mi-au pus-o dupa anestezie.
Tomasa! am intrebat dr despre trusa de epidurala pt ceza, si mi-a zis ca nici vorba de asa ceva.Ca nu trebuie sa cumpar nimica! Tu de ce ai cumparat?
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
aeperju spune:
quote:
Originally posted by danuta36
La multi ani fericiti si pentru Yaia,Tomasa,Aeperju,Isabeluta!
Dana +32s
Multumesc!
Emma