Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)
Raspunsuri - Pagina 6
adameasca spune:
sal'tare!
Spre rusinea mea n-am mai dat pe-aci... Nici timp nu prea am avut, calculatorul de acasa a capat de sambata nush ce naiba are , e la reparat acum.
N-am apucat sa vad nicio poza, dar imi fac timp azi, promit. Ca inteleg ca am ce vedea
Am pus si eu cateva poze cu prichindeii mei aici: http://s165.photobucket.com/albums/u70/adamestii/
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
paula2003 spune:
Numai Adriana ce ma mai baga in seama pe aici!!!!
Azi este prima zi a lui Paul de gradinita si prima zi a Alexei la cea noua.
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
adameasca spune:
Sunt o nesimtita, am uitat sa o felicit pe Sympa pentru aniversari... Draga mea, la multi ani la amandoi, sa fiti sanatosi si voiosi si tot ce va doriti sa vi se indeplineasca. Am vazut si pozele de la iarba verde, sunt uimita de cat de matur pare Teo, si de cat de domnisoara s-a facut Andreea. Sunt niste comori, sa va traiasca!
Ileana
poze,poze si iar poze...
paula2003 spune:
Poze de la noua gradinita!
http://www.flickr.com/photos/paula_tinta
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
sympa spune:
Mamicutze dragi...multumim frumos pentru urari...Am chefuit mult...multa mancare, bautura....si-a trecut!!!Am fost la iarba verde si de ziua noastra si ieri si probabil si azi.Ne-a ajutat vremea si-a fost superb.Daca vreti sa ne vedeti aici.Sunt cheauna de cap...azi-noapte nu stiu ce-a avut Teo ca pana la 2 n-a vrut sub nicio forma sa doarma, el care la 8 de obicei e in pat.Ma si gandeam sa nu bagat cine stie ce ierburi in gura...nu stiu ce-a avut.A fost fericit tare..nu era marait decat daca-l puneam in pat...si cand il scoteam de-acolo radia de bucurie.
L-am pus acum in pat..si iar maraie...am plecat la el.
Va pupam si multumim inca odata.
Vik...vreau si eu pozele din nou te rog....
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
tinatache spune:
unde pot vedea si eu pozele Laurei? vik, daca le-ai trimis pe email, iaca pi mini m-ai uitat:)
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
anca_vlad spune:
nazdravanul vladut nascut pe 5 nov 2003 in brasov raspunde prezent la apel. povestioara lui pe scurt suna cam asa: trebuia sa se nasca in 10 decembrie 2003, a vrut ceva mai repede pe 13 octombrie sa ne cunoastem ca era cam gradit.....dar mamai si cu nenea dr, Vulcan l-au convins ca e mai bine sa mai stea...asa ca m-am hotarat sa va fac cunostinta cu mine pe 5 nov 2003.
Acum am 3 ani si 10 luni si pe 17 septembrie merg la gradi la grupa mijlocie!
Ven spune:
Hai mai fetelor, pagina a 3-a? Pe unde umblati? Acuma ma apuc de strigat catalogul!
Venera , mama lui Markus
adameasca spune:
Ven, in loc sa te iei de noi, iaca puteai sa dai o . Las' c-o dau eu
Anca si Vladutz, bine ati venit! Ceva poze?
Am vazut toate pozele, grozave! Vik, sunt niste minuni copiii tai! E asa de dulce pitica, nu-i de mirare ca o curteaza David de pe acum
LauraT, vazut si pozele tale din vacantza. M-a luat asa un dor de duca...
Cristina, cat de lacrimogena a fost revederea cu copiii?
Eu astept cu inima stransa inceputul gradinitzei... Luk pare a fi mult mai pregatit ca anul trecut, sper sa fie bine de data asta. Deocamdata ne-am mucoshit toti in familie, eu cu copiii in prima transa, tati cu bunica seria a doua. Prima serie e pe vindecate, a doua acu e in plun proces de suflat nas
Se deschide iar sezonul de petreceri la noi: weekendul asta am musafiri, weekendul viitor cununam (iar), peste 2 weekenduri mergem la un botez, peste 3 serbam copiii, inclusiv taierea de motz a Ilincai.
Ileana
poze,poze si iar poze...