Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)
Raspunsuri - Pagina 7
tinatache spune:
ileana, insanatosire grabnica si bafta la gradi! Revederea nu a fost lacrimogena, in schimb cand au plecat pt 1 ora cu totii de acasa si iar m-am vazut sg. m-a cam luat cu fiori pe spinare. Una e sa ramai cu barbatu si fara copii, sa te relaxezi si sa savurezi, si alta e sa stai sg cuc in casoaia aia mare (pare de 2 ori mai mare cand e goala). Off, bine ca sunt acasa, nu-i mai las nicaieri:) Acusi vine buni si luam si noi o pauza. Abia astept!
La noi e frig, ma doare in gat... sper sa nu fie vreun inceput de ceva si sa facem toti...
anca, bine ai venit!
o zi buna la toata lumea!
Cristina
-----------------------------------------------
http://www.sos-satelecopiilor.ro/
anca_vlad spune:
bine v-am gasit o sa pun si poze multe multe ca avem, dar sa ma documentez cum!
multumesc de primire!
anca_vlad spune:
nu-mi iese?!
http://s81.photobucket.com/albums/j201[url/POZE VLADUT]
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
anca_vlad spune:
mai incerc o data sper sa nu fie cu suparare!
[url=http://s81.photobucket.com/albums/j201][url/POZE VLADUT]
anca_vlad spune:
gata am reusit, am venit cu pozicile!
[URL=http://s81.photobucket.com/albums/j201/vladut05112003/][URL/POZE VLADUT]
adameasca spune:
Anca, ce tare seamana Vladutz cu tine!!! Tare e frumusel!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca
anca_vlad spune:
multumesc mult e baiatul mamei nu....am facut pana la urma am reusit sa fac chestia cu pozele!
de acum ca v-am gasit o sa dau tarcoale mai des pe aici ca imi place sa va cunosc si pe voi!
POZE VLADUT
adriana spune:
Hello,
maine Olguta merge la gradi.. bineinteles ca de abia asteapta... cred ca s-a saturat sa-mi vada mutra
Ileana sanatate.. ilinca ce mai zice? Ii lipseste mami? sau e bun si tati
Vazut pozele, sunteti niste draguti toti: sympa si anca_vlad..
Cristina, sanatate
Paula, sunt curioasa cum se numeste gradinita, pliiizz spune-mi[:D}
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
Ven spune:
Buna dinineata!
Noroc cu Adriana, ca intrasem pregatita sa va 'pedepdesc' aspru daca va gaseam iar pe pag. 3!!
Am si eu o rugaminte: please, cine mai are linkurile catre sub. noastre de cand eram gravide, sa mi le dea si mie. Mersi fain!
Noi ne vom opera in curand de polipi. Deja nu se mai poate, imi pare rau ca nu am facut-o de anul trecut, dar dr. m-a sfatuit sa mai asteptam. Acuma marea pb. e: cu anestezie, in Cluj, sau fara, in Bistrita. Am asa o groaza de anestezie, pe de alta parte nici nu vreau sa-l vad traumatizat de experienta aproape pe viu (le dau niste Romergan la Bistrita, de-i ametesc de cap si niste spray din ala anestezic local). Voi ce ziceti? Ceva pareri, sfaturi?
Sapt. viitoare merge la camin cupilul. El a fost anul trecut la gradi, unde a fost foarte bine. Sa speram ca se va acomoda si la camin, stam cam prost la capitolul mancat singurei si dormit (el nu mai doarme de amiaza de vreo 3 luni). Doamne ajuta! Chestia pozitiva e ca s-a pastrat educatoarea lui preferata, plus inca una pe care o stia si pe aia (prietena cu cealalta).
Ah, uitam. Am fost la ecograf toti 3. Bebe Mathias i-a facut cu mana lui Markus, care a fost deosebit de incantat si povesteste la toata lumea cum l-a vazut pe "bebelusul nostru" la "ecovraf" Bebe e bine, un pic mai marisor decat varsta calculata, ceea ce e bine. DPN = 1 ianuarie Am vb. cu dr. (din Bistrita, unde cred ca voi naste pana la urma, daca n-am pb. cu tensiunea sau altceva) si a zis ca in principiu e disponibil intre Craciun si Revelion. Sa speram ca bebe nu va fi grabit sa iasa inainte de Craciun
AM vazut iar o putulica clara de baiat, si, ca si la Markus, i-am vazut la un mom. dat fetisoara, si mi s-a parut asa de frumos , ba chiar, exact ca Markus cand era in burtica. Adica asemanator la fata. Cristi zice ca 'I'm imagining things' , n-aveam cum sa imi dau seama la ecograf 2D cat e de frumos, dar eu va zic sigur ca e la fel de frumos ca Markus
Gata, ca tre' sa plec la scoala. V-am tzucat!
Venera , mama lui Markus
adameasca spune:
'neatza! si-o
Ven, ia vezi la lista de pe prima pagina, ai acolo niste linkuri catre subiectele cu noi, burtoase
Bafta la gradi!
Io as opta pentru operatia cu anestezie. Daca se poate sa-i usurezi suferintza, de ce sa n-o faci?
Adriana, bafta si voua la gradi!
Noi mai avem o sapatamana pana incepem. Lunea viitoare dau si eu apa la soricei, de emotie, of course.
Ilinca si tati se inteleg de minune amandoi, nicio problema de acomodare. Sunt linistita din punctul asta de vedere.
Mucii ne-au cam trecut la toti, eu mai am vreo 2 si o tuse, dar trece si asta.
Saptamana asta am o groaza de treaba, pregatiri de nunta, analize ptr gradi, valeru. Oare cand le fac pe toate?
Pupa mama
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca