Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)
Raspunsuri - Pagina 17
anca_vlad spune:
am o intrebare pt voi mamici cu pici de gradi, ati facut vaccinul impotriva Hepatitei A cand au intrat in gradi?
noua medicul de familie (doctora ca am vazut ca se poarat acest cuvant si multora chiar le place) ni l-a recomandat dar nu stiu nimic despre el cat timp sunt protejati copiii impotriva hepatitei de tip A?
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Ana68 spune:
quote:
Originally posted by anca_vlad
am o intrebare pt voi mamici cu pici de gradi, le-ai tacut vaccinul impotriva Hepatitei A cand au intrat in gradi?
noua medicul de familie (doctora ca am vazut ca se poarat acest cuvant si multora chiar le place) ni l-a recomandat dar nu stiu nimic despre el cat timp sunt protejati copii impotriva hepatitei de tip A?
POZE VLADUT
Nu si nici nu ne-a recomandat doctorul asa ceva.Nu stiu nimic despre asta...
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
anca_vlad spune:
ce liniste si miscare slaba pe aici nu mai spuneti nika ce ati mai facut ce nazdravanii se mai poarat in sezonul de toaman iarna!
vladut a facut cunostinta cu coltul de la gradinita pentru prima oara pt in loc faca ce trebuie la activitati a mazgalit caietul de clasa!
nu prea avrut sa imi spuna dar pana la urma..........
POZE VLADUT
adriana spune:
Alexandra, Isa s-a facut o minunatie.. zici ca traieste in tara printeselor, a papusilor roz, in lumea basmelor
Anca, asta e pedeapsa la gradi?... saracutul... pupici pentru nazdravan
Tre sa fug, pupici
Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
sympa spune:
Mersi Carmen pentru adresa Ai fost deja la al doilea test?Pupici si numai bine.
Alexandra...am vazut-o pe micutza si frumoasa printesica Isa.E o dulce!!!!Superbe poze.Cum se descurca cu calutii?Ii place?Ati inceput un curs sau ati dus-o doar de fun?
Anca..pupici si lui Vladut.Si la Andrea la gradinita se poarta pedeapsa cu coltul.Ea inca n-a facut cunostinta cu el si cand o intreb imi spune ca ea e cea mai cuminte la gradi cum sa stea ea la colt.Imi spune si educatoarea ca nu are deloc probleme cu ea si asculta si nu-i vine sa creada cand ii spun cum e acasa.
Elena...ce mai faceti??ce face Alvarica si Davidut?
Vik??Ileana??Voi ce mai faceti?
Ciuf...felicitari pentru green card.Cum mai merge scoala?
tre sa merg la puiul mic...Va pup...
www.dropshots.com/sympa" target="_blank">filmuletze www.youtube.com/watch?v=3BE3aubEQBo&mode=user&search=" target="_blank">si alte filmuletze
paula2003 spune:
La multi ani!
David - 17 octombrie
Andrei - 17 octombrie
Adrian Antonio - 20 octombrie
Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)
paula2003 spune:
Eu am facut toate cu bani pana la 2 ani si 6 luni. Acum dor de gripa si daca mai este ceva nou pe piata.
paula2003 spune:
Noi ne dorim sa-i luam o orga...........dar sa vedem de unde facem rost de bani.
Ven spune:
Hello!
Vai, vai, cata lene pe aici! M-am inscris pe topicul de burtici de ian.-febr. 2008, si ma distreaza ca acolo se incheie un capitol (20 pag. in 2 zile!!!) Abia daca apuc sa citesc tot
Markus a fost miercuri operat de polipi. Aici, la Bistrita, pana la urma, cu anestezie locala (adica 2 pic. de anestezic in nas). A fost super cuminte, a stat sa-i faca injectia aia hemostatica inainte fara sa planga, a luat siropelul de Romergan fara proteste, ce mai, exemplar s-a comportat. A venit infiermiera (sa-l duca in sala de operatii) cu niste povesti despre pisici si l-a luat in brate, el a mers fara sa zica nik, nici nu s-a uitat la noi inapoi. Si dupa 5 min., apare cu el inapoi in salon. Prima data am crezut ca s-a intamplat ceva si nu-l mai pot opera. Dar apoi am obs. ca are un stropulet de sange la gurita si mi-am dat seama ca e gata! Super repede! A plans vreo 10 min. ca-l doare in gat, apoi ar fi dat sa adoarma, dar era galagie in salon. Am stat inca 1h jumate dupa operatie (timp in care n-a baut si mancat nimic). Si a inceput sa zica "Acasa! Acasa!" Am cautat-o pe dr., l-a mai consultat o data si gata. Am plecat acasa.
Trebuie sa nu iasa 5 zile din casa. Adica mai avem azi si maine. Uffff. Parca asta e cel mai greu. Plus ca suntem singuri, tata e plecat de joi in Germania, numai maine vine. Asa ca nu mai stiu ce jocuri sa inventez si cum sa ne mai "distram" sa nu inceapa cu "Vreau afara la plimbare!"
Eu mai am 1 sapt. si 3 zile de mers la munca (pana la 1 nov.), bebe Mathias e bine, face tumbe la greu manca-l-ar mama pe el sportiv!
Adriana, sunt eu chioara? Unde e mesaj de la Alexandra si Isabel??
Pupam natiunea!
Venera -29 sapt., mama lui Markus