Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Mda. Deci se pare ca tre' sa luam masuri radicale, ca altfel nu va reveniti! Nah, luati de aici:

Va ajunge?
Acuma sa vad ceva miscare pe aici pana maine, clar??!!
Pana nu scrieti, nu va mai povestesc nimic. Nici macar faptul ca maine e ultima zi de munca (cred!).
Nah sac!

Venera - 30 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Io nu mai am timp nici sa respir
Serviciu mi-a trebuit, serviciu am gasit...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Mai bine spune: ai vazut-o pe Isa sau nu?

La noi se apropie Halloween.. beaaakk.. Olga e absolut ingrozita de scheleti si vrajitoare... N-am cumparat nimic, nu sarbatorim... Asa..

Ciuf, ti-am admirat splendorile.. sunt absolut de-li-ciosi Blonzi si par atat de cuminti, sunt indragostita de ei

Elena, l-am vazut si pe David in albumul lui sanzi_ana, mai ce mare a crescut!.. E un frumos.. si Alvaro e un barbatel..

Numai frumosi pe aici.. acu cateva zile am vazut "cei mai frumosi ochi din lume"-------------Markus, era la poza zile...

Vik, ce mai face Miss Pink?

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Salutare,
Asa, Ven, trage-ne de urechi. Ca uite eu tot aman cu scrisul. Zic ca mai tarziu, si mai tarziu, si trec zilele si ma multumesc numai cu cititul.
Ma bucur ca operatia de polipi a descurs atat de bine si a fost rapida. Eu cu Luca cand eram consemnati sa stam in casa din motive de vreme, ne faceam ca ne ducem cu cortul, puneam paturi drept acoperis, luam lanterne, saci de dormit. Nu iti spun cat timp imi lua sa adun apoi tot deranjul, dar merita. Luca avea fun. Fa si tu asa.
Noi suntem bine. Vremea la noi e foarte schimbatoare. Sambata am fost undeva la un lac, un loc foarte frumos, unde ne-am plimbat 2 ore jumatate. Obositor, dar parca mi-am incarcat bateriile. Am ajuns acasa franta de oboseala. Mai ales ca pe Luca l-am mai carat si in rucsac. faceam cu schimbul, cand eu, cand sotul.
Dar zau ca m-am simtit super. Ce daca ma dureau picioarele. parca m-am linistit sufleteste. Mai adia si vantul, vedeai mici valulete pe lac, si simteai cum te duceai cu gandurile departe, parca uitai unde esti si cu cine.
Acasa am observat ca sprancenele Evutei erau mai colorate. Le-am tot frecat in speranta ca poate are praf pe ele si niik. In loc soarele sa i le decoloreze, i le-a colorat. Acum ii zis Negruta.
Am pus niste poze in linkul ciufa. Sunt multe rau, ca am cam ramas restanta la poze. Deh, lipsa de timp.
Sambata seara sotul mi l-a luat pe Luca la "puricat". Si anume ca baiatul are parul prea mare si ca trebuie tuns. Ce am mai incercat sa il conving ca vreau si eu sa am un baietel cu par mai mare, ntz,ntz, nu a functionat metoda. "Pe fata ta sa o lasi cu parul mare, nu pe baiatul meu. El trebuie sa fie tuns baieteste, ca doar e baietel". Si ma uitam cu tristete cum ii tundea pleata lui Lukut. Asta e. Acum are o mutrica de baietel.
Saptamana asta dorm cu Luku ca sotul e plecat in delegatie. I l-am furat mamei. Ca de cand a venit ea numai in camera ei doarme micutul.
Eva doarme singurica in camera ei. O pun in patut cu lapticul si adoarme singurica. O saptamana am crezut ca o "intarc", nu mai vroia absolut deloc lapte din biberon, iar eu ca o panicoasa ce sunt, ma apucase disperarea. Ca al meu copil nu bea suficiente lichide si cum o sa o fac sa bea lichide? Si apoi am observat ca de fapt ei nu ii mai placea tetina biberonului si acum papa laptic din canuta cu cioc.
Imi creste inima in mine cand imi vad copiii ce frumos se joaca impreuna. Cum merg ei pe aleile parcului tinandu-se de mana, cum Eva se duce la Luca sa ii dea pupicuri, cum Luca o mangaie pe cap. Impresionant. Imi doresc enorm de mult sa fie niste frati buni si cand vor fi mari. Sa se ajute si sa se iubeasca, sa fie uniti.
O sa vezi Venera, ce minunat e sa ai doi copii. O sa fii cea mai fericita mamica.
Zilele trecute vorbeam cu sotul ca parca as mai vrea un copil. La care el imi spune: "Ai intrebat-o pe mama ta? Ca pe ajutorul ei ne bazam". Ha, deci suntem pe drumul bun. Realizeaza si el cat de mare ajutor avem din partea mamei. Bingo.
Daca nu as fi inceput scoala cu siguranta as mai fi facut un bb. Insa acum ma gandesc ca trebuie sa ma ocup un pic si de mine, sa am si eu un serviciu mai bun.
Cu greutatea stau mai bine ca inainte. Am greutatea ce o aveam acum 10 ani, 15 ani.
Scoala merge bine. Mi-am dat drumul. Tot regret ca nu prea am cu cine vorbi engleza. Durerea mea. Asta e.
De vineri incep alta tura de examene. Bine ca e sotul plecat sa am mai mult timp pentru mine. Cand e el acasa ma cam perturba. Ma imbie cu tot felul de iesiri.
Acum ca ne-a venit green cardul, ne bate gandul sa ne luam a doua masina. Sotul viseaza la o Honda Odissey minivan care are 7 locuri. E ideala pentru cand ne sunt parintii aici, pentru vacante.
Sa vedem. Nu ne permitem una noua, dar daca gasim ceva in jur de $15.000 o sa o luam.
Scoala e destul de scumpicica, ca sa nu spun ca atunci cand m-am inscris in Colegiu estimarea a fost mai mica, iar acum cand a trebuit sa platesc, am realizat ca factura crescuse cu aproape o mie de dolari in plus pe semestru.
Sotul ma ameninta ca daca nu iau note bune nu mai merg la serviciu. Si ma loveste unde ma doare tare. Ca mi-e tare drag sa vin la serviciu.
Ah, azi-noapte am visat ca eram insarcinata si ca bb misca asa de tare ca ii iesea omoplatul cel micut. Ieri toata ziua am invatat despre "scapula" la anatomie si bag de seama ca m-a obsedat din moment ce am ajuns sa vises despre asa ceva.
Duminica am avut parte de prima zapada. Dupa cum va spuneam sambata am fost la plimbare, vremea superba, de pantaloni scurti, iar duminica a nins toata ziua. Schimbarile de temperatura sunt foarte bruste aici. De aceea si strazile se strica foarte repede.
Vikinga, sotul imi spunea ca autostrazile din Germania sunt mult mai bune decat ce avem noi in Colorado. Am vazut si cateva filmulete din Berlin, pe unde s-a plimbat el. Fain de tot, diferit, deh, stil european. Parca mi-a amintit un pic de Bucuresti. Cu exceptia tiganelii noastre cu tot felul de firme luminoase puse pe unde se gaseste loc.
Ce iti mai fac piticii? Ai zis ca imi dai linkul cu poze. Ce mai fac parintii tai? Jivinele patrupede?
Cand pleci numai tu solo? Mai stii ceva de Lena?
Ileana, mai traiti? Cums e descurca sotul cu copiii?
Alexandra, am primit pozele. Faine de tot, ca de obiecei. Ce par mare are acum Isa!!! Superb. Ii dai cu ceva pe par ca sa il poti pieptana mai usor?
Anca, voi ce mai faceti?
Davidutza, Paula, Ana?
Adriana, cum iti mai e cu piticii tai? Karatista ce mai face? Cornelia cum se intelege cu fratiorii ei? Cati dintisori are? Papa bine? In tara cand mai mergeti?
Elena, voi ce mai faceti? Chiar nu mai stiu nimic de voi. Da si tu un semn de viata sau esti suparata pe noi?

Pup gasca

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Vad ca azi e o sarbataorita,Ancuta,careia ii urez un sincer si calduros LA MULTI ANI!.

Ciuf...si eu tot p-acilea...va citesc zilnic,mai putin in week end,ca nu am loc la calculator de barbatii casei...dar de luni pana vineri va citesc...Vorba Venerei...ca ne-a mai "biciuit" olecuta,ca se cam rarise lumea-n zona,fiecare cu ale lui...

Azi merg si eu sa ii comand Luanei tortuletul pentru vineri.Normal in 28 e nascuta si anul asta ziua ii pica duminica,insa am zis sa o serbeze cu colegii vinerea ,la gradi...nah,ca acasa o sa serbam doar noi 4,eventual sa vina si sora ei,deci sa fim 5...Si am o dilema imensa,ca vrea tortul cu Alba ca Zapada si piticii,dar sa fie si printul.Ei bine,pe primii ii gasesc figurine de zahar,insa print....????...ioc.Nu am vazut asa ceva pana acum si mi-e teama sa n-am cumva surpriza ca la despachetatul tortului sa inceapa circul,ca de ce nu i-am pus si printul...Ei,ei,ei...am probleme existentiale,may fetelor dragi...Ma duc azi sa vaz ce rezolv la cofetarie,poate m-or intelege doamnele de acolo,c-or fi si ele mamici si mi-or construi vreun print de zahar...

Sa aveti parte numai de bine si sanatate maxima!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

noi suntem bine, mergem la gradinita suntem cuminti si ne-am stabilizat cu greutatea nu suntem raciti doar putin muci si saptamana asta la gradi avem premiera la teatru la alba ca zapada si masa festiva de Hallowen, in rest de dragul jucariilor ma trezesc dimineata la 4-5 sa ma joc ca nu ma satur!

...si deja facem pregatiri pt 5 nov cand fac 4 anisori!

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ancuta, e ziua ta? La multi ani atunci, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de familia ta

Ciuf, ce frumos mai povestesti de ei.. Sa stii ca sunt tare draguti acum, mici.. Si eu ma uitam cum se joaca toti 3.. si pe moment aproape ca mi-au dat lacrimile.. Codrin o luase pe beba mica intr-un fel de tractoras de jucarie si se dadea cu ea in jos de pe un deal.. O tinea bine si asta mica era toata numai un ras... cu pletele in vant, chiuiau amandoi de bucurie.. Ma gandeam ca asa trebuie sa fii fost viata la tara, facuta cu jucari improvizate dar plina de fericire copilareasca..
Am avut momente cand pur si simplu parca ma lua si pe mine euforia, am inceput sa alerg cu ei in cerc, sa ne jucam leapsa, Cornelia alerga de la unul la altul fara sa inteleaga nimic, dar bucurandu-se de atmosfera.. atunci am fost si eu fericita.. Acu la batranete mai rar momente din astea de fericire, noroc cu copii
Cand ies cu ei in parc, ma intreaba mereu cate cineva: Toti sunt ai tai?... poate par si juvenila.. e hazliu, ca ma simt in acelasi timp si mamica lor, dar si un partener de joaca, parca as fi si eu un copil si mergem toti sa ne dam in leagan..

Olguta mai merge la lupte, asa... de gura noastra mai mult, dar pare sa se mai moleseasca incapatanarea aia prosteasca; acum ii asculta pe instructori, desi nu se abtine sa nu corupa pe cate unul la niste mici alergaturi prin clasa
Am gasit un bazin unde sa-i ducem la inot, desi e cam scumput, dar macar sa aiba si ei niste activitati ca incepe vremea urata si adio parc..
Ciuf, tu intrebai, o sa ne intoarcem in Ro prin aprilie cred, nici nu stiu ce sa mai zic, ca se aduna problemele aici cu carul

Sper sa mai apara si fetele disparute.. Ileana, cum e Luk? tu ce mai faci? ilinca..?

Ajutati-o pe Sabina- un suflet curat!

Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Noah, asa mai zic si eu Bine ca am resuit sa trezesc cateva persoane.
Ciuf, tu ti-ai ratat cariera, trebuia sa te faci povestitoare/scriitoare. tare frumos povestesti!
Anca, La Multi Ani fericiti!
Andreea de sympa, LA MULTI ANI! Sa cresti mare, sanatoasa si norocoasa!

De la noi nimic nou. Markus tuseste in continuare cu multa expectoratie, pana ii vine sa vomite tot ce a mancat. Asta ori noaptea, ori dimineata dupa ce bea laptele. Azi mergem iar la medic, ca deja e exagerata treaba cu tusea asta.......
La camin s-a mai acomodat. Are zile bune, in care merge ff senin si zambaret si il gasesc la fel dupa-masa. Si zile cand pleaca plangand dupa mine, si dupa-masa il mai gasesc plans ca mama lui nu vine mai repede......De dormit a inceput sa doarma mai bine, si se da pe brazda si cu mancatul, incet-incet.

Eu am intrat de azi in pre-natal! Deocamdata sunt happy, dar presimt ca ma voi plictisi la greu
Ah, inca ceva. Dr. ginecoloc mi-a zis ieri ca pe 31 dec. si 1 ian. e de garda Deci s-ar putea sa nasc atunci, daca bebe Mathias nu se grabeste inainte de aceasta data. Eu ziceam ca e cool. Sotul zice ca-l privez pe copil de o sarbatorire adevarata a zilei de nastere D-apoi 1 ian. e DPN lui. Eu ce sa-i fac daca asa a ales EL sa vina pe lume? [:P] Oriccum, mai avem pana atunci vreo 10 sapt. Care au inceput sa mi se para extrem de putine, by the way....

Gata! V-am tzucat! Ma duc la scoala sa dau in primire la inclocuitoarea mea.

Venera - 30 sapt. , mama lui Markus
Bebe Mathias, te asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

LA MULTI ANI ! cu sincere felicitari si cele mai calde urari de bine celor sarbatoriti azi: Andreea,copiluta de Sympa;Andreea,copiluta de Georgi75 si Anna Cristina,copiluta de Monicuta!

Anca,pai asa de dimineata se trezeste Vlad la joaca?Uau...ce copilas harnicut!Multa sanatate!
Adriana...dupa parerea mea cel mai frumos lucru este sa fi,pe langa mamica,prietena cea mai buna a copilului sau copiilor tai...eu una mereu am tins sa fiu asa si sper din tot sufletul ca am reusit,de vreme ce seara devin confesorul lor si chiar si cele mai mici amanunte,uneori fara semnificatie pentru mine,stau rabdatoare si le ascult...si ne amuzam impreuna sau ne sfatuim impreuna...Cred ca esti o mamica tare fericita si dupa cum scri despre activitatile voastre din parc...prietena copiilor tai!Felicitari!
Ei,Ven...uneori cate o desteptare d-asta nu strica...Multa sanatate lui Markus si sper sa fie de bine la control la doctor...Cu bebe Mathias...hehehehehe....daca se naste pe 1 ianuarie,serbeaza ziua de Anul Nou,in plus mai merge si cu sorcova...oricum ar fi iese in castig...Sanatos sa fie si voi la fel!

Aseara am explicat despre printul de pe tort Luanei...am dat-o la intors,pana la urma ne-am lamurit cumva....Problema e ca ar fi trebuit si Yasmine sa fie langa Alba ca Zapada...ufa!Nu se mai termina pretentiile astea...Bine ca maine serbam la gradi si pana duminica poate uita de amanuntele astea...

Sa aveti o zi buna si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

harnicut harnicut dar eu sunt chiauna de somn la ora aia si e rau ca dimineat la 7 ar dormi in loc sa se trezeasca sa mearga la gradi...dar asta este.

In rest e un copil bun si cat de cat ascultator, nu n eplace sa strangem jucariile pe care le-am imprastiat pe jos sa le pun la locul lor, de vreo saptamana mananc singur singur fara ajutor, si deja m-am apucat de scrisoarea pt mos craciun...........

POZE VLADUT

"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca

Mergi la inceput