Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)
Raspunsuri - Pagina 13
adameasca spune:
Ana, multumim de complimente
Luk a avut pe tort o poza cu Winnie si prietenii lui pentru ca e in perioada Winnie, acum pe asta il iubeste cel mai tare.
Ilinca a mai ales de pe tava margelele si acul si atza.
sarbatoritilor de azi!
Ven spune:
Hello!
Ana, mare dreptate ai. Bine ca te-ai oprit, ca eu mi-s gravida cu hormonii pe dos, si tare repede ma emotionez de orice chestie mai "sensibiloasa", asa cum e ceea ce ai scris tu de trecerea timpului si copiii nostri care cresc asa de repde, PREA repede!
Ileana, se vede ca distractia a fost maxima. Iar Ilinca fata isteata. Adica, margele, bani, dar si ac si ata Buna de nora fata , mai rar si frumoasa si indemanatica Pupam la adamestii jr. care s-au distrat asa de bine
P.S. Ce i-ati luat la Luca de ziua lui? We need ideas.
La noi treaba nu sta tocmai pe roze. Adica, dupa primele doua zile de calm si intelegere (la camin), din a treia au inceput plansetele si revolta. Nu-i place ca tre' sa doarma. Desi doamnele zic ca plange putin, protesteaza, dar pana la urma adoarme. Eu sper din suflet ca se va obisnui. Luni dimineata l-am dus eu, mare greseala. N-a vrut sa ma lase sa plec, nu-mi dadea drumul la mana, am plecat si eu plangand de acolo, imi venea sa fug de la scoala si sa ma duc sa-l iau de acolo si sa-l rasfat si sa-l strang in brate si sa-l fac sa inteleaga ca nu e parasit acolo si ca mama il iubeste, desi trebuie sa-l duca la camin. Offff, tare greu e!
Plus ca iar a racit. Daca va puteti imagina, dupa 1 SAPT. de camin, si de abia terminat celalalt tratament. Acuma tuseste si are muci. La greu, amandoua. Ia Nurofen (la nevoie) si Mucosin, sa speram ca pana sapt. viitoare miercuri e sanatos , sa putem scapa odata si de pb. cu polipii, uite ca deja de 3 sapt. tot amanam.
Mai rau e ca si eu am luat de la el, IAR! Azi deja ma doare in gat, capul, am starea aia de blegeala si lipsa de vlaga caracteristica virozelor. Brrr, daca pana nasc o ducem tot asa, nush zau!
Vreau sa-i dau niste Rybomunil, imi pare rau ca n-am fost inspirata sa incep mai repde, prin sept., poate acuma avea ceva mai multa imunitate. In fine, better late than never...
Cam atat. In rest, bebe Mathias-fotbalistu' e bine, azi avem 27 sapt. Peste 1 sapt. mergem la nenea dr. la control.
Pupam gasca de copii mari
Venera , mama lui Markus
Ana68 spune:
Buna dimineata...
Ven,sa ai o sarcina cat mai usoara si insanatosire grabnica si tie si lui Markus!
Ma gandeam citind despre "protestele" la ora de somn ale flacaului tau...ca Luana inca face asa si deja e studenta anul II de gradinita,grupa mijlocie...a mers la gradi intensiv,chiar si in vacanta de vara si s-ar putea spune,nu?,ca e obisnuita....Crezi?Tot planguta la somn,la masa,vrea atentia maxima a doamnei educatoare...
Iar chestia cu muci si tuse...nici nu vreau sa ma mai gandesc la asta...curand o luam si noi de coada,ca in fiecare an...
Multa sanatate!
Tuturor o zi cat mai buna!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Davidutza spune:
Buna,
Liliana multumim de PM.
Ileana cu o mica intarziere pentru LUCA!
Pozele superbe !
Noi ne pregatim de ziua lui David,o sa ii ducem la gradinita tort,suc....
Acasa inca nu stim ce facem.
Cadou de ziua lui: i-am amenajat camera,am zugravit,i-am cumparat de la Bucuresti mobila(acum suntem in stadiul de montare),mai trebuie sa ii cumpar perdele si lustra si se va muta cu noi(pentru fetele care nu stiu ,David statea la noi doar sambata si duminica iar in timpul saptamanii la bunici iar noi il vizitam in fiecare seara).
Abia astept sa vad ce reactie va avea cand isi va vedea camera amenajata(pana acum era goala).
La multi ani tuturor sarbatoritilor din aceasta perioada!
Mariana si David
vikinga spune:
Ileana felicitari pt sarbatoriti! Am primit pozele de acum 3 zile, scuze de intirziere, aici nu se felicita inainte de ziua de nastere si m-am molipsit si eu.LA MULTI ANI LUCA baiat mare!!Ilinca se face mare creatoare de moda, stilista ori cine stie! Frumosi copilasi si frumos party. Tortul tare reusit!Aldo a facut o indigestie ieri de la o clatita cumparata de la un chiosc, de atunci ma bate mama la cap, ca de ce i-am dat asa ceva, vorba aia noi nu suntem nemtoaice, noi putem face si acasa Aaaaah mama mea cea draga:) Am anuntat-o ca plec in excursie cu un grup de inca 9 doamne, la inceput de ianuarie si i se pare tare deplasat. Doamnele romance de virsta mamei se pling de mentalitatea domnilor romani, asa in general Si cu cita patima vorbesc de societatea noastra patriarhala. Ei bine si cind ii pleaca fiica maritata fara sotz in excursie cu alte doamne si ele majoritatea maritate, multe cu copii, i se pare asa o necuviinta. Vai ce fel de femei sunt nemtoaicele astea, pleaca de nebune..dar sotzii lor ce zic?..dar cum stau sotzii cu copii singuri 4 zile?? asa ai facut si tu data trecuta..o vai!Asa ca in ianuarie se anunta o iesire intr-o vila de lux, atunci sunt oricum preturile mici, cu sauna, pool, solarium, semineu, gradina f mare, pe buza marii, nu la mine la M Nordului ci in cealalta parte la M Baltica. Se stringe grupul asta de ani de zile, ele cunoscindu-se de cind erau adolescente, acum fiind care incotro. Mi se pare dragut.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
vikinga spune:
quote:Ah Ana si eu ma gindesc melancolica la anii care zboara. Imi amintesc lucruri din trecut de parca ar fi un film cu mine, copii mei mici, Aldo a fost un bebelush asa de dragalas, de frumos, de perfect! Imi amintesc de cum am stat dupa ce l-am nascut si-l priveam si nu ma lua somnul deloc, chiar de eram epuizata de un travaliu lung si o nasetere naturala. Nu puteam crede cit de frumos era! Atunci a dat navala in sufletul meu acel sentiment matern, nu-mi inchipuisem ca poate exista o asemenea iubire! Tinind-o pe Nadja mica in brate imi ziceam in suflet ca as da zile din viata mea sa-l mai pot tine odata in brate pe Aldo mic, sa-i simt mirosul de bebe....Facem mii de poze, filmam, insa nimic nu se poate compara! Insa chiar si asa cind revad cite un film cu el imi dau lacrimile... Timpul trece mult prea repede. Ma aud deseori vorbind ca mama mea..maninca tot, hai sa te speli pe miini, ai grija s anu cazi, vaaai ce mare te-ai facut, ohh esti mare nu te mai pot tine in brate si la fel si ea si noi: doamne ce mai trece timpul asta..:)Nadja are 6 luni deja, sta in fundulet, vrea numai in picioare, ride la noi cu gura stirba, a crescut si deja imi e dor de ea de cind era bebelusa mica...Trece timpul, devenim mai intelepti, imbatrinim frumos:) si ne bucuram de fiecare etapa a vietii.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
Originally posted by Ana68
'Neata mamicute,Ileana...copiii tai sunt niste minunatii...Sa cresca mari si sa fie sanatosi!Ce sa zic?Chiar ca a fost distractie maxima la voi acolo...Nu m-am lamurit:ce poza era pe tortulet???Ca iaca se apropie si ziua Luanei si nush ce poza sa-i pun pe tort.Mandra tot zice ca vrea tortulet cu Yasmine,dar stiu si eu daca se poate?Anul trecut a avut cu Ariel...Si mai zi-mi ceva:in afara de bani,ce a mai ales Ilinca de pe tavita?Fata isteata,stie ea ca banii nu aduc fericirea,dar o intretin...M-am uitat pe lista si vad ca azi mai avem doi sarbatoriti,asa ca zic :LA MULTI ANI!,Nicolas Alexandru,copilas de mami Theiuta si LA MULTI ANI! Alin Cristian,copilas de mami Lori_k.Ei,mamicute,nu-i asa ca ramanem uimite si lacrimile ne umplu ochii privindu-ne copilasii maricei???Eu una stau si ma minunez si imi amintesc ca parca ca ieri ma plimbam disperata cu Luana in brate,noaptea,ca eram in perioada colicilor...si-mi venea sa plang de neputinta mea de a-i alina durerile din burtica si uite,azi,am ajuns sa raman fara cuvinte in fata ei cand bate nervoasa din piciorus si imi zice:"nu,mama,ti-am zis ca nu vreau bluzita galbena,tu nu intelegi ca azi sunt Cemnushareasa si ma imbrac in albastru?!".Ma cuprinde un sentiment amestecat si raman muta,ca nu stiu cum sa reactionez,ca pe de o parte as certa-o pentru atitudine si pe de alta parte ma buseste rasul...Si tot asa...in virtutea inertiei si a amintirilor,realizez cum mai zboara timpul si cum mersul firesc al naturii si al vietii trece peste mine si firele albe de par mi se inmultesc zilnic,spatele nu ma mai lasa o data,incheieturile dor...of,stiti voi,nu le mai insiruiesc aici...Important e ca suntem sanatosi,daca a nu lua medicamente si a nu merge la doctor inseamna asta...si ca ai nostri cei dragi sunt sanatosi.Gata,ca incep sa ma aberez pe tastatura si ma starnesc de nu ma mai opresc si nu vreau sa va stric ziua....asa ca va doresc o zi cat mai frumoasa si sa auzim numai de bine!Mai vorbim!Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Ana68 spune:
Salutam mamicutele,
La noi nimic nou sub soare,mergem la gradi ca de obicei,aceleasi pretentii si fitze in capsorul ala mic...
Mariana,spune repejor ce reactie a avut David la noua lui camera???Cum i-a placut?
Vikinga,hai maaaayyyy....ca mi-au dat lacrimile citind ce ai scris...ufa!Zau ca ma recunosc pe mine in cuvintele tale...si uneori si eu raman uimita ca incep sa vorbesc cum vorbea mama si sa fac si eu cum facea ea....Imi amintesc,draga de ea,cum tata bombanea si ii tot zicea maruntel din buze ca pe noi ne apuca la 11 noaptea foamea si nu vroiam te miri ce sa mancam,ci doar cartofi prajiti si lapte cu cacao....si draga mama se ridica adormita din pat,era atat de obosita dupa o zi de munca...se apuca de curatat cartofi si de prajit,punea masa si ne chema pe toate trei sa mancam...si ne prindea uneori 12.30 noaptea mancand cartofi si razand cu mama in bucatarie,la povesti...ca avea rabdare,draga de ea,sa ne mai si asculte toate prostiile care le facusem noi peste zi...si asa obosita cum era radea cu noi,strangea masa,spala vasele si-l mai suporta si pe tata cu injuraturile lui si bombaneala lui,ca ne cauta in coarne....Amintiri...
Sa aveti parte numai de bine!
Mamicute dragi...e vineri si ma bucur tareee mult...Va pup si sa auzim de bine!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
anca_vlad spune:
ce frumos ati scris! asa este asa a fost si la noi, mama avea mereu timp sa ne asculte si din fericire si acum are cu toate ca suntem departe iar pe vladut il adora!
si pt mine e timpul mi se pare ca trece mult mult prea repede, azi e 5 oct peste o luna fix vladut fa face 4 ani, stau ma uit in urma si nici nu stiu cand au trecut 4 ani!
parca ieri eram in spital luptand cu fiecre zi ca el sa stea in burtica cat mai mult, ma uit in urma ma vad pe mine pe patul spitalului legata de perfuzii ...si am senzatia ca nu am fost eu, dar eu am fost si ma bucur ca am avut puterea psihic asi fizica sa rezist a fost greu a trecut .... si ma bucur ca am un ingeras de copil cuminte destept si frumos!
sa va povestesc de vladut azi dimineata la ora 5 cand ar fi trebuit sa doarma!
ma aud strigata ca prin somn "mami mami", eu cred ca visez, dar chiar ma striga ii raspund ma duc l ael si il intreb ce s-a intamplat, raspunsula venit ff prompt "mami sti la ce ma gandesc eu?"
"nu stiu mami la ce te gansesti - ii raspund spune-mi?"
"la trenul Thomas!"
dimineata la ora 5! si la 7.30 trageam de el sa se trezesca sa plecam la gradi!
oricum m-am amuzat!
POZE VLADUT
"Dumnezeu iarta, dar nu lasa nimic neispasit!" Arsenie Boca
Davidutza spune:
BUNA,
Ana abia pe 11(joi) exact de ziua lui o sa isi vada camera si va si ramane la noi tot atunci.
David pana aseara nu avea nimic,dar azi noapte a facut febra,si azi dimineata am fost la doctoritza de familie si cica are o viroza .
Tocmai ce ma laudam ca de cand a inceput iar gradi nu i-a curs decat foarte usor nasul si atat.....
Mariana si David