Nazdravani de oct-nov-dec-2003(82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Bunå fetelor.Nu cred cå må mai tineti minte cå nu am scris de mult.Nu am mai putut intra cu numele vechi care era miela.
A trebuit så o iau de la inceput.Acum este mikki2 si puiul meu (unul din ei) este Dustin
Vå rog så ne treceti si pe noi pe lista voastrå.
Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula2003 spune:

La multi ani!

Dustin - 6 octombrie
Sebastian - 7 octombrie

Paula & Alexa(13.12.2003) & Paul(03.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikki2 spune:

Multumesc, ieri a avut micutul o zi frumoaså.
LA MULTI ANI pentru toti copilasii nåscuti azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

La multi ani Ileana pentru Luca sa fie sanatos, voios voinic!! La multi ani si celorlalti sarbatoriti ai subiectului nostru... Si Ileana, vreau si io poze...

Acum la mine e putin liniste, dorm ambii nazdravani, cum rar se intampla pe aci...Si mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul Laurei, of, ca tare frumos ai mai scris...Si eu ma uit la Stefi si nu-mi vine sa cred ca e baietoi, ca are "fitze" ca a invatat sa minta(desi nu ma incant foarte tare, dar imi amintesc ca si io mai bagam cate o minciunica cand eram ca el...). Si incerc sa ma bucur de fiecare clipa de Bogdan, pentru ca stiu ca imediat creste si bebelusi o sa mai tin in brate pe la prietene ca io nu mai fac...Si asa ma bucur de fiecare zambet de-al lui Bogdan, de figura lui cand se "mufeaza" la tzata...Of, nostalgiile astea...Intr-adevar ati avut dreptate, e greu, dar nimik nu se compara cu fericirea si multumirea din ochii lor micutzi...

In rest bine. Am facut botezul, Bogdi a fost exemplu de cumintenie, cum e de obicei de altfel..A fost frumos, s-a dansat, s-a mancat si s-a cantat...

A fost mama la mine si mi-a facut conservele de iarna deci suntem asigurati pe partea asta. A plecat si sunt nitel trista, e si vremea asta urata de afara...De maine sunt singura iar cu amnadoi, pana luna viitoare, sper sa ma descurc...

Laura, mai, ce frumos povestesti tu de excursia aia...Mi-ar trebui si mie, macar un weekend de genul asta...Si fac planu'cu sotzu' sa lasam copiii cu bunicii prin decembrie sau ianuarie, sau februarie si sa mergem un wd prelungit doar noi doi, undeva la munte...Insa deocamdata alaptez si atat cat pot, vreau sa ii dau pui Bogdi tzitzi, nu de alta, dar la Stefi tare am suferit ca nu l-am alaptat. Asa ca ideea de cateva zile fara copii, ramane inca la faza de proiect...Oricum, e super fain asa intre fete...

Va pupicesc.

http://www.flickr.com/photos/10678611@N07/?saved=1

Carmen si flacaii Stefan si Bogdan

Mergi la inceput

La multi ani!

Rose Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

sarbatoritilor de zilele astea! Sa cresteti mari, frumosi, ascultatori si sa fiti sanatosi!

Carmena, ti-am trimis si tie linkul cu poze pe PM.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

'Neata si de la mine si LA MULTI ANI ! si o zi minunata si cu multe surprize tuturor sarbatoritilor de peste weekend si de azi!

Mamicute,sa va intreb:copilasii vostrii,astia maricei...cu ce expresii si noutati verbale va vin acasa de la gradi?
Luana ne "uimeste" zilnic cu cate o perla...Ieri ne-a socat si pe mine si pe ta-su.Am fost la cumparaturi si,printre altele,a trebui sa cumparam revista printeselor,mamicile de fetite stiu ce spun...si veniti acasa,hai la rasfoit revista.Si era acolo un castel pentru colorat.Vine Luana la ta-su cu un creion mov si unul roz si ii spune ca ea coloreaza castelul si ta-su sa coloreze geamurile,la care taica-su a tot incercat s-o convinga sa coloreze doar ea...In fine,dupa o conversatie intre ei in contradictoriu,cu "hai coloreaza si tu","hai nu vreau"...Luana,nervoasa si incruntata,ii spune la ta-su:"Bay frate,tu nu intelegi ce-ti spun eu sa colorezi geamulele?Ti-ai pierdut mintile?"Prima noastra reactie a fost de mutenie,apoi ne-a busit rasul si o intreb pe Luana:"Dar unde ai auzit tu sa se vorbeasca asa?".La care fiica-mea,foarte serioasa :"Pai unde?La gradi,ce?Nu sti?!"Adica cum mi-am permis eu sa o intreb si cat de prostovana sunt ca nu stiu ca la gradi se vorbeste asa,unde altundeva?!

Ei,sa aveti o saptamana excelenta si sa auzim numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Ana, si Luk vine cu astfel de expresii de ne lasa mutzi. Din pacate nu le retin pe toate, ca as avea o lista lunga rau Eu dc il aud spunand vreo chestie deplasata il las in pace prima oara, ma fac ca n-am auzit. Daca se incapatzeneaza si repeta incep sa-i explic de ce nu e frumos sa spuna ce-a spus.

Azi n-a mai plans la gradi, nici macar un pic. L-am spionat pe geam sa-l vad ce face. A intrat in clasa, s-a asezat in fata televozorului la care se uitau cativa copii si a inceput sa le explice ceva Si aia saracii, somnorosi, se uitau la el si nu ziceau nimik.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Ileana,cred ca era tare haioasa scena cu Luk explicand colegilor adormiti ceva...Oricum,bine ca s-a acomodat la gradi si nu mai este planguta,ai scapat si tu de o grija...
Cu expresiile...cred ca si noi gresim cumva,de fapt sigur gresim,prin faptul ca radem la prostiile pe care le scoate pe gurita...stiu ca nu-i corect,dar zau ca nu ne putem abtine,ea e Praslea in familie:frate-su are 11 ani,iar sora ei 20 de ani...si alintatura pe ea...iti dai seama,la greu.Eu sunt vrajitoarea cea rea(asa mi-a spus) si ma bag in ea si-o mai domolesc,ca altfel s-ar urca complet pe capetele noastre...ta-su e din plastilina in fata ei...Si am incercat sa ii explic si eu ca e rau si urat sa vorbeasca asa...intra pe o urechiusa si este pe alta...De cele mai multe ori incerc sa o ignor,dar....
Paula,mi-am permis sa intru si eu in albumul tau si am vizionat pozele din "Vacanta 2007"...si m-am minunat cat de mare a crescut Alexandra,cat e de finuta si dragalasa cu bentita rosie si ochelarii pe nasuc...si ce flacaias e Paul-cred ca e nazdravan,ma uitam cum se distra in nisip si cum se cocota pe sezlong...Cred ca ati avut o vacanta minunata!Doamna mai in varsta e bunica?

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Da, este mama mea. Am luat catel purcel...........2 camere......ce sa facem????
A fost superb. Am mai vrea sa placem dar fara copii. Din pacate n uavem cu cine sa-i lasam pe ambii si sa stim ca sunt in siguranta.....
A crescut Alexa si este o adevarata domnisorica........... Speram sa aiba o evolutie la fel de buna ca cea de pana acum.

Mergi la inceput