Nu mai este de trait...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/iuliana_2007/iuliana_2007.jpg)
http://www.libertatea.ro/index.php?section=articole&screen=stire&sid=185030
Citind acest articol ma gandeam la familiile sarace cu copii multi,la batrani care si asa se chinui.Ce se va intampla cu noi?Cu tara asta?
ce parere aveti?
"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."
poze
Raspunsuri
![](images/user_woman.png)
Gabbriela spune:
tu ce parere ai?
Ar fi frumos sa ne spui si parerea ta, daca tot ai deschis subiectul, nu?
Sanatate si numai bine
Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Rufus/Rufus.jpg)
Rufus spune:
De ani de zile citim tot felul de tampenii in ziare. La acest subiect, suntem amenintati in fiecare an ba de seceta, ba de indundatii, zapada prea multa, prea putina, incendii...mereu recolte distruse sau compromise, animale infometate...
Ce-o sa se intample? O sa scumpeasca produsele si o sa se uite la ele cum zac in stocuri, pentru ca daca ai bani cumperi, daca nu, nu. Banii sunt la noi, la cumparatori. Daca nu-mi permit, cumpar jumatate din ce cumparam; ei ce fac cu jumatate din marfa nevanduta?
O sa scumpeasca ei in prima faza, dupa care o s-o lase mai moale. Piata se aseaza, asa a fost mereu.
Nu ma sperie gargara din presa romaneasca. Auzi tampenie: faceti-va stocuri cat mai puteti...
poze multe cu noiAna a implinit un an
2006
2007
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Prin stocare creste automat cererea (per stoc) implicit piata reactioneaza rapid prin cresterea preturilor. Ceea ce se doreste un titlu in fapt este in mod real unul dintre cei mai puternici factori de crestere a pretului pe piata.
Asa cum spunea Rufus pretul pe piata este dictat de oferta si de cererea efectiva. In lipsa cererii reale indiferenta de motiv preturile coboara pana la nivelul in care gasesc cererea necesara. In egala masura probabil va avea loc o scadere a nivelului de consum dar depinde de produs daca este de baza sau poate fi substituit.
Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro
Anul 2006 /Anul 2007 /Serbarea Ioanei
Pagina legislativa
b.nica spune:
hai sa nu ne panicam si sa intelegem ca din fericire functioneaza o economie de piata si la noi;preturile, sper, le face cererea si nu vremea.nu cred ca vor creste la legume f.mult pt.ca acestea se vor vestejii daca nu le mai cumpara lumea;sunt,din fericire,supermarketuri care se bazeaza tocmai pe vanzari multe cu preturi rezonabile si care se aproviz.din toata Europa;asa mai scapa si cei care sunt speculati de intermediarii din piete.
eu cand aud de recomandari de aproviz. la greu ca se scumpesc toate, am inceput sa ma intreb ce se urmareste,ca nu sunt multi cei care sufera de mila celor saraci,dezinteresat.
b.nica spune:
ca sa vezi coincidenta toti 3(eu,pana m-am cacait cu rapunsul,rufus si marius)am dat cam acelasi raspuns si ciudat,cam in acelasi timp.
liliana29s spune:
Nu stiu exact cum va fi piata dar categoric taranii au ieftin pretul carnii. Pe la tara lumea taie animalele ca nu mai au cu ce le hrani si le dau ieftin.
Liliana si Dani cel viteaz (killer de balauri).
www.flickr.com/photos/liliana29s/sets/72157600354873761/" target="_blank">Dan Mihai 15Iunie2004
Dani!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anda141/anda141.jpg)
anda141 spune:
Articol de libertatea....voi puneti la inima ce spune ziuarul asta de 2 lei??? Ar scrie orice numai sa aiba titluri de senzatie.
http://www.copaculdehartie.ro
Natasa spune:
Iuliana, parerea mea e ca daca mizeriile astea de ziare n-ar mai avea cititori, n-ar mai exista pe piata. Tu ce parere ai?
alessia105 spune:
pai daca ziaristii au ajuns asa de sfatotosi( de adaugat fara nici o intentie mai mult sau mai putin ascunsa) eu zic ...sa urmati sfatul ziaristilor ..faceti-va provizii ...cat mai muuuuuuuuuult ...clar e nevoie si de un credit ...apoi cheltuiti economiile personale , creditul ,salariu si alte resurse financiare pe provizii ...mai cumparati 2-3 congelatoare ..mai bagati si pe la prieteni ...si sa vedeti ce "economie" o sa faceti...mai ales in buzunarul Electrica , a magazinelor , hipermagazinelor ,bancilor , ba chiar si a statului( prin impozitele si taxele aferente marfurilor cumparate
Acum serios ...la cati naivi sunt in Romania care manaca pe paine toate prostiile debitate de ziaristi nu m-ar mira ca sa nu vedeti pe unul si pe altu facand provizii peste provizii ... dar nu se gandesc o secunda ca in economia de piata pentru marirea vanzarilor se folosesc atatea trucuri ..inclusiv " ati mintit poporul cu televizorul " ... Wake up fratilor suntem in anul 2007 ...suntem in Comunitatea Europeana ...avem o economie de piata ...nu veti muri de foame ..or marii astia preturile dar intotdeauna se va gasi cineva care sa fie mai destept si care sa aduca mai ieftin sau sa reduca pretul sa nu stea cu marfa in galantar ...si daca nu ..granitele sunt deschise ..ungurii si bulgarii va asteapta cu bratele deschise( si unde mai pui ca cu sau fara seceta la ei e mai ieftin) . Haide-ti mai bine sa ne punem materia cenusie la contributie si sa nu mai lasam niste tipi sa gandeasca ptr noi doar pentru ca dau cu pixul si au terminat o facultate ( acum ramane de vazut daca chiar de Jurnalism )
----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu'
si Spiderman
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
O parte din mine