Nu mai este de trait...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

amintiti-va de isteria care s-a creat,anul asta,cand cu zilele caniculare...codul "de foc"...si disparitia incredibila din magazine,supermarket-uri!,a apei minerale si plate, de si-au facut romanii provizii pt.tot anul(inclusiv toamna,iarna).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Mi s-a parut aiurea sa dea in ziar asa ceva.Una peste alta aceasta stire a fost data si la televizor sub aceeasi 'amenintare' ca sa zic asa.O sa fie o perioada destul de dificila pt oamenii care nu au posibilitate sa cumpere mai mult decat au putut pana acum.

Eu consider ca greseste statul foarte mult ,cum au gresit si pana acum cu multe si nu este o noutate.Poporul nu ar fi trebuie sa simta seceta si inundatiile daca s-ar fi facut ceva.Dar deh ei traiesc de pe banii contribuabililor si ce le pasa ca copilul si batranul sta la colt de strada si cerseste.

Odata marite preturile,persoanele care treiesc din putinul salariu nu or sa isi mai permita sa cumpere mare lucru si atunci nu o sa mai existe cerere prea mare si atunci sunt nevoiti sa ieftineasca banuiesc eu.

Ma mai gandesc ca atunci cand s-a pus problema apei(stiti despre ce este vorba) toata lumea a sarit buluc si au cumparat tot ce au putut si cat au putut sa duca.Cred ca aceeasi chestie se va intampla si cu mancarea o perioada de timp,pana se va face presupusa scumpire lumea o sa sara sa se aprovizioneze.Aici castiga vanzatorul.
Daca nu se ridica preturile cum se anunta cumparatorul avand un stoc acum nu mai este nevoit sa cumpere nimic si stacneaza piata si atunci preturile nu se vor mai ridica.
Dar pana atunci are cineva de suferit.

Asta este parerea mea si sper sa nu da-ti cu rosii.

Va rog sa ma contraziceti daca nu am dreptate.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by b.nica

amintiti-va de isteria care s-a creat,anul asta,cand cu zilele caniculare...codul "de foc"...si disparitia incredibila din magazine,supermarket-uri!,a apei minerale si plate, de si-au facut romanii provizii pt.tot anul(inclusiv toamna,iarna).

Da.. si ventilatoarele, pentru ca nu se mai montau aere conditionate au disparut toate ventilatoarele din magazine.

Acum revenid la zvonurile astea alarmante despre scumpiri, voi nu v-ati prins ca e o politica? Si nu e prima data cand suntem amenintati cu scumpiri masive, apoi ei scumpesc asa rezonabil sau noua ni se pare rezonabil dupa ce pregatire ne-au facut.
Sau, alt scenariu: poate vor doar sa vanda ziarul sau sa ne abata atentia de la adevratele probleme din tara asta, eu stiu, poate de la faptul ca parlamentarii isi fac hotel de lux sau ca cheltuiesc lunar miliardele noastre nefacand nimic...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana_2007 spune:

Eu consider ca fac toate astea pt ca au vazut ca prind bine la popor si dau repede iama prin magazine.
Ziarele astea nu fac alceva decat sa castige niste bani,vine unul le vinde o stire trasnet si ei zdrang pe prima pagina.Si uite asa castiga lumea bani.

Eu ma gandeam totusi ca trebuie sa aiba cineva de suferit.Daca lumea se baga sa cumepere mult ca deh se scumpesc ,omul care nu isi permite sa se duca sa cumpere din Cora sau din alte locuri ca Cora pt ca nu au masina si ca sa dea bani pe taxi nu ajung nicaieri si se duc si cumpara de la supermarcheturi,aici se profita din plin si ridica preturile.

Dar cine sa se gandeasca,toata lumea profita de pe urma omului naiv.

"Oamenii nu pot fi judecati dupa ceea ce spun altii despre ei, dar iti poti face o parere destul de corecta despre ei daca ii asculti ce spun ei despre altii."

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capra cu trei iezi spune:

nu ne panicam , nu ne panicam ...dar toata vara rosiile au fost 2,50-3 lei, castravetii-3 lei, ardeii-3 lei. sa dai pe un pepene 10 lei mie mi se pare mult. si da, alimentele se vor scumpi, painea deja a facut-o. fiecare (ma rog, dintre cei mai putin avuti), va supravietui cum va putea, si se va adanci prapastia dintre saraci si bogati. eu cred ca da, pe unii cresterea preturilor ii va afecta in mod sigur.cat despre a face stocuri, cei cu bani putin oricum nu-si permit sa cumpere cantitati industriale, iar cei bogati nu sunt interesati.

capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!

IUBESTE SI FA CE VREI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Eu nu am nici o parere...daca se scumpesc, o sa cumpar cat o sa am bani...din tot ce trebuie pentru mancare, dar raportat la banii pe care ii am.Sa vedem ei ce vor face cu atata marfa in magazine, caci noi tot atatia bani vom avea in buzunare...ce vom pati...vom vedea.Doar suntem in UE...pe ce sa facem stocurii???cine are si poate ...cine nu...Nu!
SA TRAIM BINE!

Doina Bita

Mergi la inceput