Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
ancadragoman spune:
Pai asta ma enerveaza si pe mine ca astept fiecare eco cu sufletul la gura.
Nico bine ai venit si sarcina usoara in continuare
Cami e super Sebi
anca 28+
Maria
poze
pussi spune:
Ne-am intors... pana acum m-ati laudat pe mine acum le puteti lauda pe Printese! V-am pus poze cu ele!
Ana are 575 gr. si Elena 606 gr. sunt asezate aproximativ transversal pe orizontala in pozitia 69! Au tot ce le trebuie . Colul lung, peste 4.5 si inchis. Din punctul dr. de vedere pot sa nasc dupa 02.11! Pana atunci trebuie sa le duc! Sa stau la pat cat pot de mult, fara efort... plimbari usoare de max. 1/2 ore! Secretia alba e de la sarcina si e normala, durerile la fel( uterul creste dublu, la fel si muschii abdominali) .. sa iau No-spa! Foarte incat a fost de kg. mele A zis ca mie mi-e mai usor sa duc sarcina cu putine kg.!
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
ancadragoman spune:
Pussi sa fiti sanatoase ca frumoase sunteti ...Ai vazut ca te stresai degeaba?
Beton col
anca 28+
Maria
poze
Vasari spune:
pussi, felicitari! Ma bucur mult si pentru Ana si Elena si pentru colul ingrozitor de lung. Amandoua fetitele sunt dragute
Cat despre wrap, cautasem si eu acum cateva luni, dar imi inchipuisem ca e mai simplu de prins. Din ce am vazut trebuie sa prinda bine si umerii si spatele pentru a distribui greutatea. Eu credeam ce e doar o esarfa.
www.babycenter.com/videos/view/?vid=1486858&_requestid=99255&_requestid=99255#videoplayer" target="_blank">Aici Baby care- "Baby wearing: The benefits of using a carrier" prezinta o comparatie.
29+
anacami spune:
am gasit Vasari
Felicitari Pussi!!! Din pacate nu se vad prea bine , primele mai ales sunt neclare rau. Imi inchipui insa ca sunt frumusele foc, ca doar au cu cine semana
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania
Roxxy80 spune:
Ne-am trezit si noi acum si am mancat un ardei umplut. Fetelor, transpir ingrozitor. Cred ca fac 3 dusuri pe zi. Eu nu aveam nicio problema cu transpiratia inainte de sarcina.
Anacami, este adorabil Seby.
Roxxy80 spune:
Bine ai venit, Nico Muresan. Primele 10 mesaje iti vor fi moderate si vor aparea mai greu, de aceea si raspunsurile noastre vor aparea cu intarziere. Te asteptam cu vesti despre evolutia sarcinii tale.
Roxxy 24+Rares Matei, iubitul lui mama
ancadragoman spune:
Rox si eu transpir rau de tot fara sa fac nimic,sunt ot timpul uda in par cred ca ma tund
anca 28+
Maria
poze
irina_stef spune:
ce faceti?dupa ultimul mesaj in care abia ne trezisem si ne beam cafeaua,ne-am bagat iar la somnic si am dormit pana acum.la noapte cred ca iar fac plantoane prin casa.PUSSI sa-ti traiasca printesele si sa fie sanatoase tun si felicitari ptr col,tine-l tot asa,la mine era 3,70 si asa a ramas neschimbat de la inceput.ce fel de eco ai facut 3D?NICO bine ai venit in randul nostru si sarcina usoara si pana la termen.stii cumva ce ai?fetelor marsupiu din ala eu am de la finuta mea,pe care nu l-a folosit,ar mai trebui sa cumpar unul dar nu stiu daca le voi folosi.fetelor,nu stiu de ce dar azi am momente cand imi bate inima foarte tare,timp de 1 min sau 2,parca vrea sa sara din piept.oare ce o fi?
28+ cu si
-IRINA-