Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY imi pare sincer rau...Doamne ajuta sa fie totul ok de data asta!!
ROXXY si la mine exist ao posibilitate de cezariana de 50% eu astept analizele din septembrie sa vad daca imi permit rinichii sa nasc normal daca nu CEZARIANA..fara nici un regret ..oricum nu fac anestezie generala pt ca imi este frica si vreau sa-l vad pe bebe cand il scoate...nu iti mai face atatea griji conteaza ca bebeii si noi sa fim sanatosi ASTA e cel mai important nu cum nasti ..nu este o rusine sa recunosti ca iti este frica ..v-am pupat ca tipa sotul dupa mine..NOi pardon..fi'miu a facut o tumba la mine in burtica de mi-a stat inima..a plecat cu tot cu cordon si burta dupa el..

ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"

Mergi la inceput

BB ..daca Doamne fereste Yasmi vrea sa vina are sanse 100 % sunt sigura !!! v-am povestit ca mama l-a nascut pe fratele meu la 28 de saptamani..deci nu se pune problema de asa ceva..numai spitalul sa fie pregatit iar tu psihic sa vezi fetita la incubator ..eu ma rog sa fie totul ok si YASMI (chiar daca mami i-a pregatit tot) sa stea la caldurica ca afara e urat si cald bleachhh...IUBITA indiferent ce s-ar intampla tu trebuie sa fi foarte tare pt ca Yasmi o sa aibe nevoie de tine...noi toate te sustinem si stam cu sufletul la gura sa ne dai vesti bune!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Fetelor, ma retrag si eu la somnic. Am mai mancat jumatate de kg de struguri iar Matei are chef de joaca. Sincer, eu incep sa ma intreb cand doarme.

Mergi la inceput

..AM FUGIT!! ..va pup pe toate !!
LAVINIA maine merg la Doamne Doamne si o sa vorbesc cu El iti promit !!! astept vesti bune!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Uitasem : Noapte buna. Sa visati frumos!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

quote:
Originally posted by RGE

..AM FUGIT!! ..va pup pe toate !!
LAVINIA maine merg la Doamne Doamne si o sa vorbesc cu El iti promit !!! astept vesti bune!!!!

multumi draguta.

ma pun si eu in pat, ca iarasi ma doare burta....

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Roxxy80- vreau si eu struguriiiiiiiiii mi-ai facut pofta cred ca imi scol barbatul si il trimet dupa struguri..

Dana 23+ Luca-Rares

Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Yupiiii mi-am trezit barbatul si ma duc dupa struguri imi curg balute de pofta ...

Dana 23+ Luca-Rares

Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

quote:

Roxana, groaznica sperietura...si eu ma tem de chestii de genul asta. Eu deja mi-am cumoarat granovit, cum a zis una din fete. Inca nu l-am folosit, dar il am pregatit.

bebe si burtik

cum creste comoara

Jasmin24+ Lucas Daniel

Jasmin, eu am zis de granovit. Are efectul asta daca-l folosesti zi de zi. Ar trebui consumat cat mai des la masa de dimineata. Sunt niste cereale - gen musli, care favorizeaza tranzitul intestinal, aduc un aport de vitamine B si ajuta la cultivarea unei flore intestinale bune. Cu alte cuvinte ar fi exact ce avem noi nevoie in sarcina si nu numai noi, toata familia :)
Mie imi place cel mai mult cu lapte cald si miere. Trebuie lasat 5-10 min cu lapte si dupa aceea e super.

Si mai este o miere foarte buna la Plafar, daca tot te-ai aprovizionat cu granovit - cere miere cu catina si propolis. E foarte foarte sanatoasa.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Avem capitol nou AICI

Mergi la inceput