Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 28
Jasmin012 spune:
Roxxy, si eu la fel...e tare neplacut. Macar daca mi-as reveni la normal dupa ce nasc...dar daca nu?
bebe si burtik
cum creste comoara
Jasmin24+ Lucas Daniel
darleena spune:
Jasmin cred ca si cu nasterea e ca si cu bungee jumpingul...e greu pana te obisnuiesti ca dupa aia e floare la ureche. Am o vecina care a facut 6 copii si a zis ca pe la ultimii nici nu prea o mai durea
Si eu transpir mult, si chiar ma gandeam azi, oare daca eram insarcinata iarna tot asa ar fi fost?
Eu cred ca ne revenim dupa ce nastem, ca doar nu om ramane niste transpirate toata viata.
28+ si baby Kara
Roxxy80 spune:
Eu cred ca dupa nastere nu vom mai avea astfel de probleme.
Referitor la nastere, vroiam sa va spun (stiu ca nu veti fi de acord cu mine) ca eu voi naste prin cezariana. Inca dinainte sa raman insarcinata am decis acest lucru. Recunosc ca sunt fricoasa si ca fac foarte urat la durere. Stiu ca pentru organism este indicata sarcina naturala, insa eu sunt f f fricoasa. Va rog sa nu ma judecati prea aspru.
Roxxy 24+ Rares Matei
RGE spune:
LAVINIA ma bucur din suflet ca tu si Yasmi v-ati revenit ..fi tare nu mai avem mult!!..o sa fie bine !! trebuie ..Doamne Doamne ne ajuta!! GEORGE se gandeste la YASMI si i-a promis lui ca o sa stea cuminte la caldurica pana la final!!!
..noi maine mergem sa cautam patut ..vreau sa le strang pe toate sa scap de o grija si sa stau linistita..
ROXXY nu te judeca nimeni stai linistita si eu gandeam ca tine pana am ramas insarcinata si acum imi doresc sa nasc natural desi urasc durerea si nu o suport dar nu am auzit de nici o femeie sa moara la nastere din cauza durerilor...
..noi iesim la plimbare ca George a fost super activ toata ziua ...sper sa doarma la noapte ca deja ma baga in sperieti cu miscarile toata ziua...va pup dulce pe toate si sper sa nu mai aud tot felul de vesti..NOAPTE BUNA SI SOMNIC PUFOS!!!
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
Roxxy80 - te inteleg perfect si eu am aceeasi optiune. Decat sa mai trec prin acele dureri insuportabile si sa fiu si taiata jos, mai bine o taietura pe burtica.Acum un an am pierdut un bebic (s-a oprit in evolutie la 8 luni) si a trebuit sa mi se declanseze nasterea fortata.Nu vreau sa mai imi amintesc prin ce am trecut a fost ingrozitor.. nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu .. asa ca traiasca cezariana si cine a inventat-o
Dana 23+ Luca-Rares
Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...
RGE spune:
DANY..nu am stiut ..Doamne imi pare teribil de rau..nu stiu ce sa spun...iarta-ma ..am ramas fara cuvinte ..pot sa intreb ce s-a intamplat asta daca nu este prea dureros?..dar m-am mirat foarte tare totusi la 8 luni nu mi se pare normal, scuza-ma...
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
dany2007 spune:
Am sindromul antifosfolipidic si acesta mi-a atacat placenta si bebe nu s-a mai hranit .Trebuia sa imi faca intrerupere de sarcina la 7 luni,dar eu m-am incapatanat si nu am vrut, am tot sperat ca bebe v-a fi ok .Si pana la urma a facut infarct intrauterin dupa o luna.
Dana 23+ Luca-Rares
Urmati linkul pt a vedea produsele castigate la Dove, halat, prosoape, papuci...
Roxxy80 spune:
Dany, imi pare atat de rau sa aud ca ai trecut prin asa ceva.
Tu ai aceasta amintire nefericita care te-a determinat sa decizi sa nasti prin cezariana. Eu, insa, am luat aceasta decizie din frica, lasitate. Cateodata imi tot fac procese de constiinta (din cauza asta am si simtit nevoia sa va spun si voua). As vrea sa-mi vad si eu bebeul in momentul ala (ma refer la nasterea naturala), insa mi-e atat de frica.
bb_yasmi spune:
acuma am fost si am vb cu alta dr (nu e ginecolog), care mi-a zis ca 100% a fost o fisura de memnbrane ca alte atceva nu are ce sa curga asa pe picioare. doamne ajuta sa fie bine si sa mai stea in burtica macar 2 saptamani!! injectiile pe care le fac sunt pt maturarea plamanilor.
aaa apropo de contractii, durerile de burtica (ca si cele de ovare) si cele de spate (amndoua de o data) sunt contractii. cand simtit ca se intareste burtica, uterul se strange sunt tot contractii!!
fetelor aveti grija de voi si de puiutii vostri sa nu ajungeti in situatia asta!!
am vb cu mama mea la tel (ea nu mai e in tara) si mi-a zis ca dupa calculele ei maine inchei 7 luni, deci daca ar fi doamne fereste sa nasc bebe ar avea sanse. dupa dr mai am 2 sapt pana inchei 7 luni!!
oricum de maine voi fi cu bagajul pregatit pt orice eventualitate.
roxana, pup la tine si la printisorul tau!!
multumesc fetelor pt sustinere!!!
la mien pb e ca nici nu pot sta in pat, si tot o iau la cate o plimbarica.....sau la facut cate ceva bun de papa....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA
dany2007 spune:
Roxxy80 - poti opta pt o anestezie locala si il poti vedea pe bebe imediat se poarta din cate am inteles.
Dana 23+ Luca-Rares