Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, multa sanatate si sa-ti revii repede. Cred ca toate ne gandim la tine acum. Trebuie sa fie bine. Intr-adevar daca era ceva de speriat te retineau acolo, nu conta ce ziceai tu. Fii optimista si numai bine!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Vai de mine!!!bb nu era mai bine daca ramaneai in spital???Macar acolo esti sub supraveghere.
Oare are legatura nascutul cu prima miscare????Ca si Bea a miscat cam pe la 16,17 saptamani!Sper sa nu fie adevarat.
Stai cumintica in patut!!!Totul va fii bine!!!

www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze

Ramonel28+ Beatrice Alessia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, stai linistita in pat si nu te mai agita. Las-o incolo de mancare sau alte chestii.
Iar tie Roxana iti recomand acelasi lucru (pentru ca tu esti cea mai agitata dintre noi).
Important este sa gandim pozitiv si o sa vedeti ca vom ajunge pana la 40 de saptamani.
Va rog sa fiti cuminti, fetelor, ca altfel vin si .
Pupicei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Offf...BB sa stai cumintica si sa nu faci nici un pic de efort!
Eu am facut putin curat prin casa azi si m-a apucat o durere mare de spate...iar acum cand am intrat si am citit de voi am zis ca ma ia cu lesin...nu mai fac nimic, poa sa fie praful de un deget!

Roxana sa nu mananci numai orez sa nu te constipi iar! Ai grija de tine si sa bei lichide multe ca sa nu te deshidratezi!

Dany, as baga si eu niste coduri, dar ma doare asa de rau spatele ca abia stau pe scaun la calculator...si prefer sa citesc pe DC. Poate diseara sau maine! Oricum, multumim pentru pont si pentru coduri. Esti o dulcica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

offfffff bb... stati cumintele in pat! Stiu ca ai avea nevoie de cineva langa tine, dar va descutcati voi! Injectiile de maturare a plamanilor si eu le-as face la 29-30 sapt.!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Dany, deja am comandat 3 prosoape si o pereche de papuci. Multumim pentru pont. Acum spune-mi daca introduc din nou codurile pentru ca vreau neaparat si halatul. Oare se poate sa introduci din nou aceleasi coduri?
E groznic de plictisitor sa tot introduci coduri, dar merita.
fetelor, eu de cateva zile simt nevoia sa mananc dulce. Pana acum o saptamana nu mi-era deloc pofta de dulce, iar in ultimele 2 zile am mancat 3 Snickers. O fi normal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns creem spune:

Roxxy, sa stii ca si eu am trecut printr-o perioada in care vroiam dulceata de toate felurile, am golit o gramada de borcane. M-a tinut vreo 2 saptamani. Acum mi-a trecut. Si nu stiu daca a avut vreo legatura, dar in perioada aia mi-a iesit glicemia foarte mica 69.
Acum as manca sarat, dar incerc sa ma abtin, ca nu e buna...mi se umfla picioarele

Fetele, ce faceti? v-ati bagat in pat sau ati iesit la plibarica?
Eu ma duc sa ma intind putin in pat, poate ma mai lasa spatele

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Doamne BB stai linistita in pat si nu te mai agita atat,mai bine stateai cateva zile in spital ...m-a luat frica rau si cred ca nu ma mai duc la servici

anca 28+

Maria
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Roxxy80

Dany, deja am comandat 3 prosoape si o pereche de papuci. Multumim pentru pont. Acum spune-mi daca introduc din nou codurile pentru ca vreau neaparat si halatul. Oare se poate sa introduci din nou aceleasi coduri?
E groznic de plictisitor sa tot introduci coduri, dar merita.
fetelor, eu de cateva zile simt nevoia sa mananc dulce. Pana acum o saptamana nu mi-era deloc pofta de dulce, iar in ultimele 2 zile am mancat 3 Snickers. O fi normal?

asta fac de o ora si am doar.. 105 puncte

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

dany pot sa ma bag si eu la codurile tale?/ ca pe ale mele+ rude+ prieteni le-am terminat

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput