Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oooooo...asa de greu merge treaba cu codurile?si eu care acum mi-am facut cont..
BB..uff..nasol. Gata..10 saptamani de aci incolo la patut, filme..carti, reviste..plimbari usoare..mancare..nu stiu care e solutia..ii dai instructiuni sotului din pat, asa.:)

28+ piticul Stefanut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina_stef spune:

DOAMNE BB acum am citit,ai grija stai in pat linistita,poate e doar o alarma falsa,nu fa efort stai cumintica sa stea si yasminuca mai mult la caldurica acolo la mami ei in burtica.aveti grija de voisi sa stii ca noi toate ne gandim la voi
DANY vreau si eu PM plsss,cred ca te-am inebunit!

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

gata fetele, mi-am mai revenit psihic putin.
pussi, imi poti spune cum se numesc injectiile alea de maturare a plamanilor?? sa vad daca sunt aceleasi cu cea mi-a dat mie!!
offf prin ce am trecut azi si eu si sotzu' saracu'.....cand am auzit-o si pe asistenta de la urgente ca ii spune la tel dr de garda ca este o graviduta cu membrane rupte.... m-a izbucnit un plans.......
gata ies un pic la o plimbare usoara la aer apoi la facut injectia.
va multumesc la toate pt gandurile bune si aveti grija de voi!!!!
va pupam amndoua.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, ma bucur ca ti-ai revenit putin. Ai grija de voi doua si nu-i mai da emotii sotului tau si nici noua.
Totul o sa fie bine. Cred ca doar putin echilibru intre agitatie si odihna o sa fie destul de-acum.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuli-ana spune:

Acu' m-am intors si eu si m-am umplut de tristete...
BB,stai cumintica in pat si ai grija de tine si de Yasmina,sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si putere sa o duci la capat...Uite de la noi un mare si o ...
Fetelor,am tot vrut sa scriu pe forum si am uitat...Am fost marti la doctorul meu gineco si l-am intrebat daca lichidul amniotic poate curge fara ca dopul gelatinos sa pice...Ma simteam aiurea tare si din cauza unor secretii intrasem in panica...De unde mie mi s-a parut super haioasa intrebarea mea(cum adica sa curga lichid fara ca dopul sa pice???),am ramas tablou cand doctora mi-a zis ca da,se poate intampla asa ceva...Cand se rup membranele cica nu e neaparat nevoie sa cada dopul...Si am intrat in transa de atunci,mi-e tare frica,dar mi-a zis ca totul e ok si tre' sa gandesc pozitiv...Asa ca se poate fetelor...Trebuie sa avem mare grija de noi si de nostri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

BB sunt 2 tipuri : unul care contine sulfactant( nu stiu daca e corect).. si unul care incepe cu D.. doxo.. nu stiu cum! Eu ti-as recomanda pat , pe partea stanga 3 zile!

PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA

Cum creste Burtica Roz

Poze Cu Tustele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

quote:
Originally posted by Roxxy80

Dany, deja am comandat 3 prosoape si o pereche de papuci. Multumim pentru pont. Acum spune-mi daca introduc din nou codurile pentru ca vreau neaparat si halatul. Oare se poate sa introduci din nou aceleasi coduri?
E groznic de plictisitor sa tot introduci coduri, dar merita.
fetelor, eu de cateva zile simt nevoia sa mananc dulce. Pana acum o saptamana nu mi-era deloc pofta de dulce, iar in ultimele 2 zile am mancat 3 Snickers. O fi normal?

Poti baga codurile o singura data pe luna .Codurile introduse azi le mai poti introduce dupa data de 18 sept. Eu din martie tot introduc la coduri .In seara asta am sa fac o poza cu vestitul halat si am sa o postez ....este f pufos si gros...

Dana 23+

Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pussi, asta se numeste: DEXAMED (Dexamethazona sodica). mi-a dat sa fac cate una la 12 ore (4 buc).

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

dany fa poze sa vedem si noi ce achizitionamsi trimite te rog PM!daca nu cerem prea mult

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput

bb am citit ca trebuie sa bei cat mai multye lichide,in eventualitatea in care pierzi lichid sa re refaca.asta am citit.sanatate multa si DD sa aiba grija de voi!

28+ cu si

-IRINA-

Mergi la inceput