Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)
Raspunsuri - Pagina 20
g24hit spune:
salutare.cred ca numai eu bantui la ora asta....am dormit si eu cam o ora si apoi nimic....... bebeluta misca si ea indiferent de pozitia mea, asa ca m-am gandit sa vin sa vad ce ati mai mesterit voi toata dupamasa. mi-e asa de foame....dar totusi....la ora asta? poate mananc ceva struguri.... noapte buna. sau mai bine buna dimineata!!!!!!
ENI 25+
Roxxy80 spune:
Neata, fetelor. Acum ne-am trezit si noi. Ma simt tare somnoroasa, dar m-am trezit de foame.
Eni, am vazut ca bantuiai pe forum pe la 4 dimineata.
Eu azi merg pe la ai mei. Cred ca ne auzim mai pe dupa-amiaza.
Sa aveti o zi frumoasa.
dany2007 spune:
Buna dimineata fetelor si din partea mea.
Eu cum m-am trezit am dat atacul la frigider, am mancat o farfurie mare de ciorbita de pui si o felie generoasa de tort.
Sa aveti o zi buna
Dana 23+
Poze cu mine :)
http://www.flickr.com/photos/11543857@N07/
g24hit spune:
neata. noi am reusit sa dormim doua ore. ce performanta! ce ziceti? astazi are o prietena nunta...sotul meu deja e pe traseu cu nuntasii.sper sa reusesc sa merg si eu sa-i vad si sa stau vreo doua ore pe acolo....pt ca mami nu a dormit nici bebeluta nu a dormit; chiar si acum misca intr-una.
ENI 25+
iuli-ana spune:
Buna dimineata,burtici!
Noi am facut ochi de pe la 7,cavalerul meu a dansat toata noaptea si s-a ales praful de somnul meu...
Asa ca ne-am trezit,am papat(dar nu spunem ce,ca speriem lumea pe aici!) si acum ne pregatim de un mic program administrativ!
Rog pe cineva priceput sa treaca si nr.meu de tel in agenda,l-am pus pe adresa comuna.
Pupici,o zi frumoasa tuturor!
pussi spune:
buna dimineata! cafea aveti ? Va dau si voua?
dany si eu merg sa vad ce e cu Dove, ca vreau halat si prosoape Cu halatele de baie sunt maniaca, am vreo 3 anul mai pufos ca si altul... si nu ma opresc din cumparat
bb multumim ! de rovinieta, eu stiu ca depinde si de capacitatea cilindrica.. oricum e max. vreo 80 Ron( eu am luat prin ian. 2007) si am gasit doar la benzinariile Rompetrol! Si nu goli magazinele
mihuta termina cu prostiile... nu facem noi asa vergeturi...
iulia si noi aveam program administrativ... dar ploua si am o scuza ca nu pot usca rufele afara. Asa ca am trecut la pe DC
g24hiteu zic sa incarci sa dormi azi , in cursul zilei si diseara.. distractie placuta la
PUSSI 23+ SABINA ELENA & ANA NICOLETA
Cum creste Burtica Roz
Poze Cu Tustele mele
ancadragoman spune:
Neata
Pussi eu vrea cafea ...
Ne-am trezit si noi pe la 10 si de at am bagat asa:sendvisuri cu cascaval la microunde,placinta de dovleac si acum o cafeluta
Doamne fetelor ce vergeturi urate,sincer nu credeam ca se poate asa ceva,eu de ex inca nu am niciuna.
Hai ca azi ma masor si eu la burtihanie si veti fi toate detronate
Va pup si o zi buna
anca 28+
Maria
poze
RGE spune:
Doamne fetelor deci astazi am crezut ca nasc si nu mai ajung nici macar la spital...toate au inceput dupa ce am mancat..m-am bagat in pat si am adeormit..m-am trezit cu niste dureri groaznice in partea stanga ..deci ma asteptam sa fac si eu ceva ....si am fugit la baie cocosata de durere..acolo m-a luat tremuratul, mi s-au umflat mainile ..am transpirat toata ..niste intepaturi groaznice de sub burta mi-au invadat soldurile, bazinul..nici nu am putut sa mai tip de durere si sa-l chem pe al meu..mi-am bagat unghiile in picioare de durere..am crezut ca m-au apucat alte alea si nu reusesc sa mai ajung la spital...pot sa spun ca am nascut..dar ALTCEVA si prin alte partiGROAZNIC!!!..daca asa sunt durerile nasterii si dureaza cateva ore bune CLAR nu sunt in stare ...simteam ca mor si efectiv nu pot oprii durerea si nici nu puteam face ceva sa duc munca la capat
ROXANA 30+ "ursuletz" GEORGE IONUT
"Doamne ajuta-ne sa ajungem sanatosi la termen!!"
RGE spune:
...am si uitat sa salut..acum sunt mai bine, am facut o baica si mi-am mai revenit din sperietura
Sheritra spune:
quote:
Originally posted by RGE
..Doamne cand aud de zugraveli si daramaturi ma ia pe sira spinarii....ma dadeam mare ca inchid balconul macar in termopan ca sa o sa las pe iepura la iarna acolo daca o sa stea in picioarele noastre sa o duc in balcon..dar nu am gasit nici un "inteligent" sa-mi mute centrala la aer din balcon inafara lui..plus ca ma apuca groaza cand aud de mizerie..cred ca maine il scot pe sot la "shopping" pt bebe macar patutul sa-l iau sa scap de o grija ..si parca as duce si covoarele la curte la socrii sa le spele..asta inseamna sa stau cu casa vraiste ..sa cumpar macar alte covoare in dormitor daca luam patut si acolo nu mai ramane de facut nimic..decat sa schimbam clanta ca sa se inchida usa ..ca acum e stricata...am ramas o data blocata in dormitor ..noroc ca eram super disperata ca faceam "wiwi" ca altfel acolo ramaneam toata ziua...
NU LUATI IN SEAMA CE AM SCRIS ERA O DISCUTIE CU "MINE"..
VREAU SI YOOOOOOOOO VARZAAAAAA...cu niste costita afumata sau coaste sau ciolan...
IULI...cu ceai ca berea e amara
Bey am inebunit si eu cu renovarea/zugraveaola/spartul/scimbatulo...
Acum stau in dormitor in varful patului si muncitorii bat la usa, intra in varful picioarelor, si apoi incet dau drumul la bormasina, bat cu ciocanul.... Sor-mea s-a trezit de dimineata in zgomot de lovituri si m-a intrebat ca ce-i gluma asta proasta, mai nou asa am de gfand s-o trezesc?
Ieri dupa doua luni de cautari indarjite, mi-am luat inima in inti si am luat meseriasi de pe net, far sa stiu nimic de ei, pt ca nu mai pot,l vreau sa termin odata!
Mi-au venit trei, au masurat, m-au zapacit, io singura acasa, speriata sa nu-mi dea in cap, tot gandindu-ma daca fac bine sau nu, n-am fost prea atenta la calcule.
Mi se pare ok si se si apuca oamenii de treaba, iau ciocanele in mana si pune-te si sparge, in 5 min nu se mai vedea nimic in casa, praf si mizerie cumplita. Ies afara si incep si cad pe ganduri. Iau planurile casei, suprafata mai mica decat o masurasera meseriasii, sapa o calculasera si la zona faianta, plinta calculata de 2 ori....
Ma iau cu mainile de cap, chem sotul de urgenta acasa, sa dea excrocii afara.... Ma facusera parsivii, ai-ai ai!
Asa ca acu n-am mesteri, holul arata de zici ca a cazut o bomba in mijlocul lui, praf am si-n chiloti, si faianta ioc pe pereti!
Luni vin altii sper sa am mai mult noroc, altfel a apuc sa pun singura!
Shery 28+ Alesia
my precious
eco-uri
poze pereti camera alesia