Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (59)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Am vazut o galerie socanta de poze cu vergeturi...

http://pregnancy.about.com/od/stretchmarks/ig/Stretch-Marks-Photo-Gallery/index.htm

Eu inca nu vad nici una la mine dar mai am destul...

26s + Sophia

Mergi la inceput

de comentat : m-am dus repede sa ma dau cu unt de cacao pe burta (ca nici nu stiu de cand nu m-am mai dat)

26s + Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mihuta ma faci sa visez urat la noapte..... ma gandesc , ca gravidutele din poze aveau ceva probleme cu greutatea si vergeturile si inainte!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 28+ de bubulina IASMINA ALYSSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Si eu care ma plangeam pentru doua liniute care mi-au parut pe sani . Groznice poze. Sper din suflet sa ne ajute Dumnezeu sa nu ajungem asa. Cunosc pe cineva care, desi si-a dat toata sarcina cu tot felul de creme hidratante, tot s-a umplut de vergeturi. Cred ca tine si de calitatea pielii (daca pot spune asa).

Roxxy 24+Rares Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

M-am speriat si eu de vergeturile alea. Eu stiu ca apar de la o crestere foarte rapida intr-o perioada scurta. La sfarsit de sarcina sau pe sani daca faci tratament pentru cresterea lactatiei.

Eu m-am pregatit pentru vizita de maine dim la doctori, intru putin pe dove si apoi la culcare ca ne trezim la 6.

Somn usor tuturor!

29+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Vasari
Eu stiu ca apar de la o crestere foarte rapida intr-o perioada scurta.

29+

vasari, eu am luat vreo 7 kg in 10 zile, si inca nu mi-a aparut nici o vergetura.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

bb, probabil s-au depus uniform. Eu ma refeream la o crestere foarte rapida a burticii sau in cazul sanilor care daca faci injectia pt stimularea lactatiei cresc foarte mult brusc. Eu sigur nu o sa o fac injectia aia.

29+

Mergi la inceput

Probabil ca multe sunt la al doilea sau al treilea copil. Oricum, haideti sa bagam crema la greu ca nu strica...

Eu am 2 exemple, cumnata mea a nascut la 20 de ani, a luat putine kilograme si tot s-a umplut de vergeturi.

O tipa a facut al doilea copil, a luat peste 20 de kile de fiecare data (si la al doilea bebe a inceput de la un nr de kilograme destul de ridicat) dar n-are pic de celulita si nici urma de vergeturi. Si nu s-a dat cu mai nimic.

Deci depinde de ereditate.

26s + Sophia

Mergi la inceput

eu sper sa seman pe restu' familiei din neamu' meu: mama mea nici acuma la 48 de ani nu are nici o vergetura, sora ei la fel, verisoara mea care a pus 25 de kg in sarcina (acuma 2 ani) n-are nici ea nici urma de vergetura....asa ca visez si eu la ce e mai bun....

Mergi la inceput

noapte buna!!!
ne auzim maine dimi!! (pe la 13 asa )

Mergi la inceput