Implant sau coronita??

Implant sau coronita?? | Autor: Lillian

Link direct la acest mesaj

Fetelor, acum cateva saptamani mi-a cazut coronita "pusa" in Romania acum vreo 2 ani. La maseaua nr 13. Solutia stomatologului american: implant. Scurt si fara alternative. I-am spus ca vreau tot coronita (din motive financiare, dar si pt ca nu am incredere in reusita implantului), dar mi-a zis ca e prea scurta bucatica de care s-ar prinde coronita. Nu m-a convins cu aceasta explicatie si mi-a zis ca imi recomanda atunci bridge. Am facut in Romania prostia de a accepta 2 bridge-uri fara sa stiu exact ce inseamna pe termen lung si acum regret amarnic. La maseaua similara din partea dreapta coronita pusa tot in Romania in aceeasi perioada cu nr 13 este pe cale sa cada si ea, solutia fiind din nou implant. Sunt socata de maniera asta, desi am avut timp destul sa ma obisnuiesc cu solutiile lor. Inainte de a cere o 2nd opinion altui medic stomatolog, ma gandeam ca poate vreuna dintre voi stie mai multe decat mine si are si alta solutie. Am fost la un cabinet de Periodontics si nu am avut curaj sa dau ok-ul pt inceperea lucrarilor. Pretul in cazul in care asigurarea nu va acoperi chiar nimic e de aprox. 2600$ numai la periodontics, urmand apoi coronita si alte bucurii la stomatolog.
Dintre dezavantajele implantului pt mine(avantajele sunt si ele destule): financiar ne indoaie, mai ales daca va trebui sa imi faca acelasi lucru si pe partea dreapta; timp f lung de asteptare pana imi suprapune coronita, posibilitatea de a nu tolera implantul si din experienta cu niste banale coronite stiu ca e posibil...
Va pup si va multumesc de ajutor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

eu as alege implant fara indoiala(incearca poate iesi mai ieftin in Rom) asa am sfatuit-o si pe mama care are si ea probleme...deja si-a facut programare in Rom la inceputul lunii sept sa vada ce si cum...
numai bine

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

si mie tot implant mi s-a recomandat de catre medicul stomatolog.cu coronita ies mai ieftin, dar stric un canin si o masea in stari perfecte. Implantul ma va costa 300 euro+200 maseaua de portelan, pe cand coronita doar 300 dar stric 2 dinti buni.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lillian spune:

Giova, pretruile spuse de tine sunt incomparabil mai mici ca ce estimare am primit eu aici, vreo 4000$. Spune-mi, te rog, ce timp ti-au estimat pana ti se monteaza coronita, cate luni considera ei ca sunt necesare. Bine, asta difera de la om la persoana:)), dar ma intereseaza marja lor de vindecare.
Multumesc de raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Giova, unde ti-ai facut implant, imi poti da si mie un Pm te rog frumos
mama si-a facut o programare la inc lunii sept dar tare as vrea sa mai "auda" si alta parere...
multumesc anticipat

monica
mami de alex(7 iunie 2001) si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Lillian, eu zic sa pui implant in US. Eventual vorbeste cu un alt medic, poate obtii un pret mai bun. Daca nu au stat coroanele din Romania, crezi ca implantul va fi mai bun?

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput