Primeste indemnizatiile? De unde ?

Primeste indemnizatiile? De unde ? | Autor: geniest

Link direct la acest mesaj

Prietena mea e insarcinata in 6 saptamani.
Are carte de munca la o firma din Satu Mare.
Cand va naste va indeplini conditia de 12 luni cotizare inainte de nastere. Deci, teoretic are dreptul.

Problema e ca ea locuieste, lucreaza,are buletinul pe Bucuresti, are medic de familie din Bucuresti, avand un job liberal.

Intrebare: Cum va trebui sa procedeze pentru a primi indemnizatiile aferente sarcinii ? Care Casa de Asigurari va plati ?
Certificatele de concediu pt maternitate eliberate de medicul din Bucuresti vor fi primite de cei din Satu Mare, adica de ITM satu Mare ?

Multumesc anticipat pt. raspunsuri.

www.andreialmeu.piczo.com

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Chiar nimeni, nimeni ??!!!!! Macar o parere, acolo, cat de mica ar fi binevenita.....Marius ??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Stai mey, ca m-ai incurcat putin acum am citit a doua oara si nu e asa complicat.
Eu am cartea de munca la oradea dar de muncit, locuit, mers pe la medici o fac in bucuresti. Asadar pre si post natalul sunt decontate de casa de asigurari satu mare iar indemnizatia o ia de la bucuresti.

Eu am dus concediile medicale la angajator (punct de lucru sau asa ceva) care le-a trimis mai departe la oradea si de-acolo la casa de asigurari. Iar cand a fost vorba de CIC mi-au completat adeverinta si cu toate actele necesare am mers la primaria sectorului 2 si mi-am depus dosarul.

Andreea, mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniest spune:

Merci mult pentru raspuns.

Cred ca eu nu m-am exprimat cum trebuie....fiindca pare complicata situatia. Oricum iti multumesc din nou in numele prietenei mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinacamelia spune:

si eu am avut cartea de munca la resita si toate cele le-am facut in bucuresti .deci primesc indemnizatia in bucuresti

Mergi la inceput