Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 9
RAMONELLA spune:
Vero te cred ca te-ai speriat.Bine ca ti-ai mai revenit.Distractie placuta la nunta!!!!E de noapte????Cam nasol...
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel28+ Beatrice Alessia
Gabriela77 spune:
Ramo, multumesc! Sper sa stea bebelina la locul ei atat cat trebuie! Acum sint chiar bine! Cred ca o sa ies la aer!
Gabriela 35+ Sara
veronicka spune:
nu cred ca stau la nunta mai mult de 3-4 ore .merg mananc, ceva bun si apoi mai vad cum ma simt
veronica 13+
Gabriela77 spune:
Veronika, nasol cu liliacul, da' si sotu-tu tare inspirat...Distractie faina la nunta!
Ramo, mai bine azi! Ce sa zic, or fi normale si contractiile astea acum, pe la sfarsit, atata timp cat sint rare si nu f dureroase.
Gabriela 35+ Sara
carrie spune:
ma bucur gagici ca v-ati distrat, musai sa ajung si eu data viitoare in calitate de fosta burtica.
Gabriela sunt absolut normale contractiile, mai menajeaza-te 2-3 saptamani si dupa aia poate veni bb linistita
Raluca am vb, iti trimit azi PM si-ti pove.cum te mai simti?
Veronika sa nu dansezi mult desi eu cu ambele sarcini la inceput am fost cam dansatoare!
sa va zic:am fost aseara in Club 30+ cu niste prieteni(fetele de pe Cluj Rulz+sotii),am stat pina pe la 12 ca apoi ii venea ora mesei la Sofi da tare fain a fost, am dansat, am ras, super:)
da am ajuns pe la 1 acasa, Thea s-a trezit la pipi de doua ori si asta mica a papat de doua ori asa ca la 7 eram zombie...
va pup, noapt buna
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
Gabriela77 spune:
Cristiana, bravo voua ca v-ati distrat, hai ca o meritati! Ce-mi place de tine!
Da, si eu am zis ca sint normale contractiile, mai ales ca nu am avut toata sarcina, decat din cand in cand nedureroase. Sa mai stea bebe vreo 2, 3 sapt si ma declar multumita! Ma crezi ca visez numai cu ea si am tot felul de scenarii si intrebari si temeri? Poate ca la primul copil esti mai stresat....Imi doresc asa de mult sa fiu o mama buna!
Raluca, tu esti bine?
Lavinia, te bucuri de sot?
Gabriela 35+ Sara
CristinaGoji spune:
Intradevar Gabriela, la primul copil esti mai stresat, si e normal sa vrei sa le faci pe toate bine, in fond, asta e grija ta cea mai mare acum. La al doilea (uf, inca nu-mi vine sa cred ca vorbesc deja de al doilea) nu mai e chiar asa, pentru ca ai deja acasa un copil de care trebuie sa ai grija si nu ai timp sa te stresezi atata, nu ai timp sa te gandesti la ce vei face cu bb2. Eu chiar uit ca sunt insarcinata de multe ori.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
ALEX29 spune:
SAL
Asa mi de sommmmmmmmmmmmm
gargaritza mea toata noaptea m a tinut in suturi
niciodata nu a miscat asa de mult
OARE NU I A PLACUT CEVA ?
m am tot miscat in diferite pozitii dar cred ca a avut chef de joaca
Ma duc sa mi ajut sotzul sa pregateasca masa si pe urma la somnic ,iar mai tarziu la innot
va pup
32 de saptam
Gabriela77 spune:
quote:
Originally posted by CristinaGoji
Intradevar Gabriela, la primul copil esti mai stresat, si e normal sa vrei sa le faci pe toate bine, in fond, asta e grija ta cea mai mare acum. La al doilea (uf, inca nu-mi vine sa cred ca vorbesc deja de al doilea) nu mai e chiar asa, pentru ca ai deja acasa un copil de care trebuie sa ai grija si nu ai timp sa te stresezi atata, nu ai timp sa te gandesti la ce vei face cu bb2. Eu chiar uit ca sunt insarcinata de multe ori.
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
Da, Crsitina, asa simt...
Gabriela 35+ Sara
ALEX29 spune:
Am fost la AQUINA si m am simnti super ,ar trebui sa incercati si voi
fetelor eu mi am facut bagajul pt spital credeti ca 15 pampersi imi ajung?
oare trebuie sa iau si pompa pt san?
dar lapte praf pt bebe????????si daca da ce gama imi recomandati ??????????
va pup
noapte buna
33 de saptam