Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 8
bex spune:
Weekend fain tuturor:) imi astept si eu sotul sa fugim la tara. am sperat ca ajung totusi:( next time, have fun si sa va simtiti bine
28 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png
CristinaGoji spune:
Hei, mamici, v-ati intalnit? Cum a fost? Sau inca va intalniti?
Mami de Vladic (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
aproape major
Raluca spune:
buna dimineata doamnelor,
nimic nou? o poza, o impresie, ceva acolo........
Cristiana, ai aflat ceva de invatatoarele din racovitza?
sa aveti un wk-end fain!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
ALEX29 spune:
Ma somnoroaselor ce faceti mai dormiti ???????
Eu am fost tare harnicutza m am trezit pe la 8 am facut mancare ,curatenie iar mai tarziu o sa fac ceva dulce
Fetelor sa stiti ca ieri la intalnire a fost tare fain ,am mancat ca purcelele ,am tot povestit o gramada ,a trecut timpul f repede
ne am strans doar 5 fete ,lasa ca poate data viitoare o sa fim mai multe
vb mai tarziu ,m a cam luat somnul
32 de saptam
Gabriela77 spune:
Nu dormim, Alex! Eu m-am trezit demult doar ca am iesit de dimineata la o plimbrica si apoi am stat linistita in pat!
Eu vreau sa va zic ca s-a dus cu weekendul nostru la cabana, ne-am intors aseara, ca nu m-am simtit prea bine, am avut si ceva contractii si mi-era si cam rau! EEE, asta e, nu cred sa fi fost ceva grav, au cedat rapid la statul in pat! Asa ca ma potolesc si stau pe-acasa!
Ma bucur ca v-ati simtit bine si ati papat bine! Tare mi-ar fi placut sa va vad si eu!
Vai, Raluca, cat te inteleg, eu nu rezist sa stau in pat o ora, parca am ardei iute in fund, tot timpul ma ocosesc sa fac ceva! Nu-mi doresc decat, si cred ca si tu la fel, sa stea bebe acolo cat trebuie sa se nasca sanatosi!
Va pup, o zi frumoasa!
Gabriela 35+ Sara
ALEX29 spune:
GABRIELA 77 imi pare tare rau ca v ati stricat sfars de saptam dar e mai important sa ti fie tie bine si bebelui
lasa ca mai ai putzin si trece
si noi am vrut sa mergem la PENSIUNEA LARA ,dar ne este cam teama din cauza drumului neasfaltat si oricat de buna ar fi masina tot te zgaltaie si nu e ok
lasa ca poate o sa vii data viitoare la intalnire
sper sa mai organizam pe la sfarsitul lunii august inca o intalnire cu gravidutzele
32 de saptam
Gabriela77 spune:
Daca mai organizam, vin sigur! Tare rau imi pare ca am ratat-o pe asta! Sa stii ca e nasol daca e rau drumul! Mai bine ca nu ati mers!
O duminica frumoasa!
Gabriela 35+ Sara
katiapam spune:
buna fetelor!!!
ce mult scrieti ....nu am avut timp sa scriu deloc,cu oaspetii si cu botezul nu prea mi-a ramas timp,in 15 am avut botezul Giuliei si a fost totul bine....
voi cum sinteti? sper ca toate bine,
mamma di giulia-20/06/07
RAMONELLA spune:
Salutare!!!!!
Ce bine a fost ieri la intalnire!!!!!!!!Mi-a placut tare mult!!!Trebuie sa ne mai intalnim,si de data aceasta nu mai acceptam absente!!!!
Am papat ca niste purcele,cum spunea si Alex.Am stat 3 ore!!!Am facut si poze,trebuie sa le descarc.A fost super bine.
Raluca sper ca esti mai bine,si nu te-a afectat prea tare vestea.
Gabi imi pare rau ca nu ai mai mers la cabana.Sper ca esti bine.Sa ne anunti daca cumva bebelina vrea sa vina mai repede.
Pupici la toate si weekend frumos!!!!
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/96929.birthdue.png" target="_blank">
bebelina
poze
Ramonel28+ Beatrice Alessia
veronicka spune:
salut
eu trebuie sa merg la o nunta diseara si nu am nici un chef, dar trebuie.
aseara am fost la manastire la Nicula si cand ne-am intors pe scari era un liliacsi desteptul de sotul meu a zis sa-mi pun pe cap mana sa nu-mi sara in par. va dati seama ca m-am speriat can am auzit si l-am si vazut, iar dupa ce am mai urcat o scara sotul meu in inconstienta lui a zis ca "uite un altul" desi nu era. am intrat in casa si m-au apucat niste intepaturi in partea stanga de numa , numa.am luat un no-spa si a cedat dupa ceva vreme si apoi am adormit.
acum sunt bine
veronica 13