Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 7
soanso spune:
ola gagici,
am fost la 10 la cosmetica asa ca pot veni la intalnire fara sa intarziu, am vb cu socrela si pana vine Sory sta cu Sorana.
intrebare cine ma poate lua si pe mine cu masina ,taxi din zona Big?????????platesc bine
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
Raluca spune:
No' gagici, eu nu cred ca vin, n-am nici dispozitia necesara datorita unor vesti f. proaste despre un membru al familiei si nici nu-mi e recomandat un drum cu masina.....sa va distrati bine!
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Gabriela77 spune:
Raluca, imi pare rau de vesti...Incearca pe cat posibil sa nu te necajesti!
Gabriela 35+ Sara
veronicka spune:
fetelor care mergeti la intalnire sa va distarti bine, iar noi astea din provincie(Dej) o sa venim alta data
va pup
veronica 12+
Gabriela77 spune:
Distractie frumoasa si de la mine ca nu stiu cand mai intru! Va pup k drag pe toate, burtici si mamici!
Gabriela 35+ Sara
ALEX29 spune:
Hai ca m am mai consolat putzin ,se pare ca nu sunt singura care respira greu .....m am cam speriat tu fetelor
SOANSO stam aproape ,hai ca te duc eu cu masina
ARGHIRMONICA te astept cu puiutzul tau
daca mai sta cineva prin apropiere va astept cu mare drag fetelor
ADRESA MEA E TASNAD NR 7 VIZAVI DE HIDROELECTRICA ,DUPA CE TRECETI PODUL PRIMA LA STANGA .....
PT MAI MULTE DETALII SUNATI MA LA 0749210852
VA PUP
PA PA
32 de saptam
OanaAlina spune:
distractie frumoasa !!!
noi plecam la tara cat de curand, maine la nunta si apoi la parintii mei! va doresc zile frumoase si lavinia nastere cat mai usoara!
pupici multi!
raluca, sper sa fi mai bine!
gabriela, distractie placuta si tie la munte!
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
soanso spune:
alex29 ,mersi da e departe de mine pana acolo imi ia mult sa ajung si pe jos nu merrrrg .
acuma iar ma apucasi imi vine sa ma dau ca mi-e frica de condus.
cand vin de la mare ma gandesc serios sa fac ceva in ptivinta asta.
SOSO (20 dec 2005)
poze Sorana
laviniaN spune:
Fetelor distractie placuta!
Oana sa te simti bine pe unde te duci in vacanta si ai grija de tine!
nu mi-a spus dr. cand tre sa nasc doar ca din saptamana 38 adica de maine pot sa nasc oricand....oricum multumesc frumos poate pe cand te intorci tu sunt cu bebelina
Gabriella si tie distractie placuta ! abia astept sa ma scap ,astazi la noapte ajunge si tati...am avut ceva emotii aseara,am avut contractii mai dese ,dar nedureroase,astazi vad ca sunt bine.
Cristiana bine ai venit.
Raluca vezi ai grija de tine ,imi pare rau pt vestile proaste....deja nu mai am rabdare sper pe saptamana viitoare duminica sa fiu cu bebelusa in brate
Ripley mare bebelusa ,a mea avea 2150 gr la 33 de saptamani si 4 zile.
LAVINIA37+Miruna Antonia
carrie spune:
fetelor, nu ajung:(
am mobilizat-o pe soacra-mea azi la noi ca diseara vrem sa iesim cu prietenii sa ne mai vedem dar nu ajunge decat pe la 6 si Mihai a fugit cu niste probleme de rezolvat in oras asa ca ...nu am cum, da data viitaore sper sa reusesc.
va pup pe toate
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia