Gravidutze si mamici de CLUJ - 11

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by arghirmonica

Asi bine ca mai treci si tu pe aci..pe vremuri mai scriam si io dincolo da m-am mutat.
Na va pup

Vad ca iti place mai mult la gravidute.Eu scriu mai mult dincolo ca nu ma potrivesc deloc si nici nu am experienta de .
Trec pe aici pentru ca le cunosc pe unele dintre voi.

Lavinia fain ca ai gasit ce iti trebuie.Si mie imi place tanti.Pentru urmatorul bebe o sa trec iar pe la ea.

Alex sper sa iti gasesti pana la urma un costum.Hainute de gravida sunt si la Pitrick si poate au si costume de baie.

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Stanca io tare ma bucur sa te vad si aici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora

www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

quote:
Originally posted by carrie

Stanca io tare ma bucur sa te vad si aici

Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Multumesc, desi ma potrivesc ca nuca in perete

Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bex spune:

Cristiana, felicitari si La multi ani pentru ziua ta, creed ca pe 22 a fost, daca retin bine!!!! eu o sa fac un miniparty duminca pt ziua mea (eu fac 30 de ani marti si bebelusa face 30 de sapt tot marti):)

sunt lucruri o gramada si pentru pitici mai maricei: jucarii, haine, cam orice.. e vb de magazinul Brendon, cel special pt copii (www.brendon.hu) siteul e in maghiara, eu am incercat din aproape in aporoape si am gasit si produsele ca nu intelegeam mare lucru, e f dotat. cel la care am fost noi este in Debrcen, dar sunt si vreo 3 in budapesta si in alte orase.

iar hainutele sunt la Tesco (un hipermarket cu de toate), unde intr-adevar sunt multe produse de bb si copilasi, jucarii etc. nu e oferta ca in austria, dar tinand cont ca e f aproape zic ca merita mers, in conditii normale iti ajunge o zi pt cumparaturi si drum.

http://community.webshots.com/album/560413687VwjHls

29 + Enrica
http://image.lafemmebonita.com/c/p408308.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Asi lasa draga ca de dam si noi pe langa tipele cu burta.Ca daca e nici io nu ma prea potrivesc da no merg innainte, ca vb ceea cunostinte noi,fete faine.Peste cateva luni iaca nu mai is nici ele gravidute .beyyy..si tu te incadrezi cu mine la mamici,cu Cristiana si Raluca si mai sunt fete..asa ca poti sa semnezi si aci condica...
Raluca din oct ma duc ..aoleu ca am emotii cu asta micu de numa.
Apropo La H&M,in Madrid si Barcelona erau niste haine faineeeeeeeee si eiftineeeee sa mori nu alta.
Bex deci treijdeani?No hai mai ca se ingroasa Club30 ,parca vine si Gabita.Facem legitimatii,tot tacamul
Pe tipa din MAnsatur o stiu si io demult ,e faina si bb-ii la fel.Am scris nr de tel pt LAvinia si dupa aia m-am tot gandit daca n-or fi alte nr de tel..da vaz c-o fo bune
No va tuc,Monica

Mergi la inceput

Stanca e vb si de mamici aici,nu doar gravidutze ca aia nu mai sunt nici io de peste 3 luni
si tu esti o mamica super!!

Bex multumesc de informatii, la urmatoarea peregrinare prin Europa il deturnez.
tati al nostru se pricepe f bine la cumparaturi, si mie si la fete daca ne ia haine ne vin ca turnate.

el de obicei da cate o raita in magazinul Disney din Paris ptr cate o atentie la d-soare ca sunt f scumpe da si f frumoase.
hainele H&M sunt intr-adevar f bune, eu am luat din Paris la preturi mai mici ca aici.

noi am avut noroc si de haine Ralph Lauren si Armani din State.fostul sef a lui Mihai cu care a ramas bun prieten e innebunit dupa fetitze-are un baietel-si ne fericeste cu cate un colet consistent.

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

No Cristiana ca am scris in acelasi timp si cam acelasi mesaj pt Asi.

Mergi la inceput

inca ceva-asta ptr mamicile cu copii mai mari

am fost cu Thea la un Club nou dschis, Clubul lui MIky pe Sincai-mai jos de cofetaria Croco pe stradutza.e deschis de cateva zile si au optiune de baby sitting, adica ai undeva de mers doua ceasuri, lasi copilul acolo se joaca si e f fain.de sapt viitoare o sa aiba o tanti care va vorbi si-n engleza cu ei, o sa organizeze si petreceri.e curat, jucarii noi, si doamna patroana tanara si placuta.in plus e coregrafa profesionista si o sa iaba cursuri de dans modern din septembrie.noi o sa mergem.

comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006

Mergi la inceput

Da?? ce fain si nu stii ce preturi practica?Pe ora ma gandesc sau cum??In functie de activitati etc...Daca numa pt joaca ???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Da, Monico, bat si eu pe 30. La sf lui noiembrie, insa. Inca ma mai laud cu 29. He-he-he!Da' ma inscriu si eu la club, clar!

Mey fetele, eu nu stiu unde mai scrieti, da' tare ne bucuram ca scrieti si aici. Ca azi maine nu mai sintem nici noi cu burtici, ci doar mamici!

Raluca, si eu sint curioasa de surprize, trebuie sa isi scoata cumva parleala...Si, da, chiar ca merita orice sarcificiu bubu al tau!

Pe mine ma paste o raceala, iar! Minunat, in timpul caniculei! Bag lamaie, miere si ma rog sa treaca, nu am chef as fiu racita acum!

Gabriela 36+ Sara

Mergi la inceput