Gravidutze si mamici de CLUJ - 11
Raspunsuri - Pagina 22
ALEX29 spune:
ASI si RALUCA m am uitat si la costumele de la TRIUMPH dar nu mi a placut nimic
caut ceva cu spatele mai decoltat iar chilotul sa arate cat de cat ok ,ceva sa ma avantajeze
DPOP incerc sa aflu unde e mammystick ,poate am noroc
o sa incerc azi la Metro stiu ca si acolo sunt costume de baie Jolidon
BEX tare dragutze s hainutzele pt bebelasha ta
LAVINIA am nevoie de costum intreg pt ca merg de doua ori pe sapt la AQUINA iar cu cel din doua piese nu mai prea arat ok ,mi se vede burtoiu
FETELOR hai ca mai avem putzin si organizam o alta intalnire ,poate o sa venitzi mai multe
va pup
vb mai tarziu
FETITZA NOASTRA ARE 33 DE SAPTAM
ALEX29 spune:
Fetelor bebelasha mea sughita
voua vi se intampla?
la inceput cand am auzit ca bebele sughita in burtica m a pufnit rasu ,dar se pare ca asa e
FETITZA NOASTRA ARE 33 DE SAPTAM
anamica spune:
salutari fetelor,
vad ca toate sunteti in febra cautarilor si cumparaturilor, bafta mare sa gasiti tot ce e mai frumos pt minunile ce le asteptati!!!
asa am fost si eu, dupa ce bebelina mea a vrut sa vina pe lume in 1 august si dupa ce a trecut sperietura, am mobilizat pe toata lumea si intr-o saptamana am avut totul pregatit...
lavinia cred ca ne vom intalni, si eu voi naste la gine 1, si bebelusha s-a stabilizat si acum, ca stau acasa si ma odihnesc se bucura de statul in burtika la mami.
pupici si multa racoare pe caldura asta!!
38+
anamica spune:
alex29 e absolut normal sa sughite bebelasii in burtika, in felul acesta isi antreneaza diafragma pt respiratie.
eu sunt slabutza si atunci cand sughite bebelina mea se vede foarte tare cu ochiul liber spre amuzamentul spectatorilor si uneori cand sughite noaptea reuseste sa ma trezeasca...
38+
OanaAlina spune:
in sfarsit apuc si eu sa vin pe aici....
gabriela, ma bucur ca esti bine! si pe aici este la fel de cald! insa mergem la cabana si acolo e mai racoare! cred ca sotul tau o sa vina acasa cu o gramada de lucrusoare frumoase!
raluca, tu tot mai mult in pat? ce frumos ca ai demarat cumparaturile pentru bubu! sigur sotul tau e incantat si nici nu o sa observe "gramada" de lucrusoare de bebe de pe lista!
bex, tare frumoase lucrusoare pentru bebelina ta!
alex, ai fost si la magazinul jolidon de la clujana? acolo parca au mai multe lucruri...
lavinia, se pare ca bebe miruna nu se grabeste...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/UvpQp3.png
carrie spune:
buna fetelor
am aparut si eu, am avut doua zile f pline timp nii sa suflu!
va multumesc din suflet de felicitari si urarisi de complimentele la adresa minunilor mele!
va doresc si eu numai bine si bebei sanatosi
Ralucaun special ca ti-ai amintit!
am serbat ziua mea la Aroma cu Mihai si Thea ,mai ne facem un gratar in familie,din pacate anul asta nu facem chef cu prietenii, nu avem timp sa ne organizam si nici suficienta energie.de obicei ne serbam impreuna ca ziua lui Mihai e pe 3 septembrie!
sunt destul de obosita, am dormit cam rau ultimele nopti din cauza caldurii, fetele la fel, si nu pot dormi cu aer conditionat.i rest suntem bine!
Lavinia astept cu nerabdare sms-ul cu vestea cea buna!
Raluca cum esti?bine ca te menajezi, mai mergi la servici?
Meli spor la invatat si eu am facut un master cu Thea mica si galagioasa , te inteleg!
Bex ff frumoase lucrusoare.
vreau sa va spun ca Sofi e super incantata de leagnul de la Primii PAsi sta si cate o ora in el si admira privelistea!
spuneti-mi va rog unde sunt magazinele astea din Ungaria?au si haine de copii mai mari?au site-uri cumva?
pupicei
Cristiana, gagalicea Theodora Alexia ( 30 mai 2003)si galuscutza Carina Sofia(10 mai 2007)
comorile noastre iubite
Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii Theodora
www.helpsonia.com" target="_blank">ajutati-o pe Sonia
arghirmonica spune:
Servus fetelor...ce faceti pe caldura asta???
Haideti sa ma laud si eu ca am facut cumparaturi pt copil..un sortulet de gradi.ce numa voi???Io cu hainutele stau ff bine,nu prea trebuie sa cumpar nimic eventual un ATV pt fiu-mio cel mare ca altceva nu tine.
vad si lume noua ..bine ati venit fetelor.
Asi bine ca mai treci si tu pe aci..pe vremuri mai scriam si io dincolo da m-am mutat.
Na va pup
Gabriela77 spune:
Oana, bine ca mergeti la cabana! Sigur e mai bine decat aici!
Monica, asa, nu te lasa cu cumparaturile….
Alex, fetita mea sughita zilnic….cred ca va fi o sughitacioasa!
Raluca, mai rezisti la pat?
Cristiana, frumos v-ati petrecut!
Gabriela 36+ Sara
Raluca spune:
Gabriela, astept vesti despre cadourile surpriza....asa mai merge.Bravo lui tati!
Alex, si bubu meu sughite, destul de des.
Oana, sotul meu uraste shopingul da' acum nu are ce face.....
Cristiana, nu mai merg la sv. de vreo 3 saptamani.Vegetez pe langa pat si tare nu-mi place da' sti tu cu e! In budapeta, ptr. haine de copii (si nu numai)iti recomand sa mergi la H&M,au magzin pe centru, Vaci utcsa si intr-un mall, Westernd.Preturi mici, marfa buna! Acum ptr. bb, tati va merge la un magazin brendon unde au de la pampersi la patutz tot ptr. bb!Sa vedem cum se descurca...
Ambele au site-uri..google, h&m , brendon sau C&A
Monica draga, da chiar asa, de ce nu cumperi copilului un ATV? Cand incepi serviciul?
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png
Raluca spune:
Gabriela....urasc patu'!da stiu ca merita asa ca numar zilele si sper sa treaca repede timpul!
Referitor la sughitatul bb-ului..dr. zice ca e un semn ca-i functioneaza bine stomacelul..
Raluca , mami de Ilinca si...
http://bd.lilypie.com/nrPOp3.png