Mamici de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

simonacip felicitari si bine ai venit la odisee! sa ne dai si tu datele tale pt a te putea trece claudela la listuta noastra, data nasterii, prima zi a ultimei menstruatii si data probabila a nasterii!!
claudela....te asteptam cu rezultatul de la dr!
estella, ramonzca nu mai ziceti nimic?

!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabobe spune:

simonacip tu ce test ai facut? la mine ultimul cm a fost pe 29 sa inteleg ca nu e prea devreme pt test?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vali5 spune:

Sunt o mamica de mai-iunie 2007 si ma bucur nespus pentru voi, pentru ca imi aduc aminte cu mare placere si cu nostalgie de perioada sarcinii, de toate bucuriile si emotiile petrecute alaturi de prietenele mele, acum toate la Clubul scutecelor.
Va felicit si va urez sa aveti parte de o sarcina si nastere cel putin asa usoare cum am avut eu!
Va pup!

Valentina, mamica lui Andrei

Botez
Prima excursie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

vali, multumim mult pe gandurile tale bune, vad ca esti din constanta daca te rog imi spui si mie cu ce medic ai nascut, sau cine ti-a urmarit sarcina?!

!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu26 spune:

Sunt mamica de capsunica (mai-iunie 2007).
Sarcina usoara, fara pb si bb sanatosi!
Sper sa aveti parte de nastere ca a mea , iar travaliu cat mai scurt( nu ca al meu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Buna fetelor...Inca nu sunt gravi,dar poate imi rezervati si mie un loc(cele care ma stiti) imi doresc atat de mult sa ajung si eu aici...of eu un vis!Luati-ma si pe mine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Buna!Tocmai ce am revenit si eu de la ecografie...Din pacate nu am reusit sa vedem nimic..Ca timp al sarcinii in jur de 5 saptamani din prima zi a ultimului CM..M-a rechemat peste 3 saptamani..
Mi-a spus ca endometru e foarte gros..Mi-a recomandat duphaston si prenatal..

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ok,alina -1980, merci pentru ca ma treci in listuta, uite si datele mele: DN 10.01.1978, UM 28 iulie 2007, DPN 03.05 2008...asta dupa calculul meu de 40 de saptamini fix. Inca nu pot stii sigur DPN pentru ca, dupa cum v-am spus, joia trecuta la eco nu s-a vazut..
Irinadepinde la cite zile aveai tu cm. Mie de exemplu imi venea foarte repede de cind luam duphaston (am luat 3 luni inainte) luam din a 15-a zi a ciclului timp de 10 zile si urmatoarea zi imi venea c...Cind am fost joi la dr a spus ca imi schimba modul d eadministrare a pastilelor urmind sa iau din a 11-a zi timp de 15 zile, asta ca sa-mi vina un pic mai tirziu...Bine ca n-a mai fost nevoie Deci astazi ar fi trebuit sa-mi vina, de regula imi venea dimineata la prima ora, dar nu mi-a venit, am cumpart un test Barza si in 5 minute am aflat De altfel, simteam ca sunt insarcinata, eram aproape sigura... Eu daca am avut ovulatia mai devreme, am putut vedea mai devreme. La tine cum e?

Simona si David (10 nov 2004)

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Simonacip, te-am trecut pe listuta! Sa-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si bebe sanatos!
Multumim din suflet tuturor fetelor care au trecut sa ne felicite si sa ne ofere al lor ajutor...
Asteptam sa se mareasca listuta...

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Clau..mercicut.

Simona, David (10 nov 2004) si mic

Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Mergi la inceput