Mamici de mai-iunie 2008
Raspunsuri - Pagina 12
alina_1980 spune:
claudela, eu sunt bine multumesc nimic nou doar ca parca obosesc un pic mai repede, in rest iti tin pumnii pt azi la dr.!sa intri dupa sa ne spui cum a fost.
eu voi merge miercuri sau joi, mai nasol e ca trebuie sa ma invoiesc de la servici ca aici majoritatea medicilor care lucreaza si in spital(deci care pot sa ma asiste si la nastere) au program dupa amiaza iar eu lucrez in fiecare zi numai dupa amiaza!
!? saptamani
claudela spune:
Alina, la fel se intampla si aici cu medicii..Doar dupa masa au program la cabinetele lor private..Deh, ce sa-i faci...daca asa e sistemul..Eu vreau sa spun ca stau de putina vreme in Slatina si a trebuit sa fac ceva cercetari sa dibuiesc un doctor bun...Sa vedem despre ce o fi vorba..
Am sa intru pe forum deindata ce voi avea vesti noi!
http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/
alina_1980 spune:
aici mai sunt medici buni si care au program si dimineata la cabinetele private insa ei nu lucreaza si in spital si asa ca degeaba merg toata sarcina la ei sa ma urmareasca regulat pt ca apoi nu pot veni in spital sa ma asiste la nastere!
eu lucrez intr-o clinica privata si avem si ginecologie iar doctorita e o scumpa insa nu lucreaza in spital, ce bine ar fi fost daca lucra ca imi era mult mai usor cu controalele!
!? saptamani
simonette spune:
Voi de ce nu puneti nr de saptamani? Aveti pe prima pagina (pagina cu toate subiectele), calcului datei nasterii si acolo puteti afla si cate saptamani aveti! pupici...
Simonette13+
PozeLuca
BB2
alinushca spune:
quote:
Originally posted by Theiuta
Buna dimineata!
Claudela, tinem pumnii. Sa ne spui si noua.
Multumim fetelor de la Odiseea mai-iunie 2007.Eu...deocamdata nu am ce sa scriu, decit ca ma pregatesc de concediu. Vineri plec in Grecia.
In rest...neprotejat, asa ca sunt ceva sanse sa apara "taurasul".
Apropo, vreau sa le intreb pe mamicile de mai-iunie 2007, cum e "Bebe-taur"?
Theiuta
Mami si Nicolas
Sanatosi sa fim!
DAAAAA.... si eu vreau foarte mult sa stiu
:) Sanatate!
simonette spune:
Incerc sa va pun un link sa va calculati cate saptamani de sarcina are fiecare...
http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm
Simonette13+
PozeLuca
BB2
alina_1980 spune:
simonette, voi pune nr de saptamani dupa ce fac prima vizita la medic, varsta reala a sarcinii este 3 saptamani iar varsta calculata de dr. in practica medicala dupa data UM este de 5 saptamani!
!? saptamani
alynta27 spune:
Buna! Intru si eu sa va salut cu caldura!
Va doresc multa rabdare cu voi, intelepciune si sa va bucurati pe deplin de aceasta perioada minunata din viata noastra! Chiar daca greul va doboara, ganditi ca la celalalt capat de drum se afla Indragitul/a, Astreptatul/a si Mult Doritul/a copilas!
Alina-Mirela cu DAVID 27.06.2007
David
Poze burtica
Pozele mele
simonacip spune:
Buna fetelor
Sunt si eu o viitoare mamica de mai-iunie 2008. Astazi mi-am facut testul, care, in sfirsit dupa 8 luni de asteptare, a iesit pozitiv. Urrrrrrraaa, nu-mi vine sa cred ca in sfirsit e cum vreau eu. Nu ma mai satur sa ma uit la el.
Ma bucur ca, claudela a avut initiativa deschiderii acestui capitol care va fi lung, sa dea Dumnezeu sa avem numai vesti bune pe parcursul lui.
Voi naste in mai, cind baiatul meu, David va avea fix 3diferenta rotunda sa zic asa ...Am atitea amotii si atita nerabdare...
La prima sarcina greturi am avut abia pe la 7 saptamini, acum nu am nimic, dar UM fiind pe 28 iulie, sarcina ar avea abia 3-4 saptamini, deci daca ar fi la fel ca la prima o sa mai astept simptomele. In rest: ma dor sinii si burtica cind si cind.
Joia trecuta am fost la dr, dar nu s-a vazut nimic, adica semnele ar fi putut indica si venirea ciclului, dar sincer, in sufletul meu eram sigura ca este.
Pupici tuturor si astept sa cunosc cit mai multe aici.
Simona si David (10 nov 2004)
Daviduchele meu
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."