Mamici de mai-iunie 2008

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Va urmaresc si eu, sa nu credeti ca nu are cine sa stea cu ochii pe voi! Va pup si noapte buna!

Simonette13+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Dana, ma rog la Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze cu un copil cat de curand! Ai incredere, fii pozitiva iar bebe va veni la voi!
Simonette, iti multumim mult!Acum stim ca avem un suport pe care sa ne bazam..

http://s204.photobucket.com/albums/bb58/jidovuclaudia/

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris27

Gandurile mele bune sunt cu voi...Sa dea D-zeu sa duceti cu bine sarcina pana la capat...sa va bucurati de fiecare clipa!...Sunt ceva de basm,aceste 9 luni...eu simt ca nu m-am bucurat destul...Savurati fiecare moment!O sa va fie dor chiar si de clipele in care v-a fost greu...E magic ce vi se intampla...

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Chris.. Doamne Ajuta sa ne vedem visul implinit pana la capat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Dragi mamici de Mai - Iunie 2008,
Imi amintesc cu mult drag cum anul trecut pe vremea aceasta, am deschis primul capitol a odiseei Mai-Iunie 2007!Am trait aceste frumoase momente pe care voi le traiti in acest timp, alaturi de unele dintre cele mai deosebite fete/mamici... Nu dupa mult timp, a trebuit sa ies din cursa insa,optimismul m-a insotit si iata-ma din nou fericita pe aleea odiseei in sapt 21+
Dorinta mea adanca pentru voi toate fetele care veti face parte din aceasta odisee este ca :
Dumnezeu sa fie cu fiecare dintre voi si sa va ajute sa duceti sarcinile la bun sfarsit.Sa aveti nasteri usoare si copilasi plini de sanatate. - FELICITARI PENTRU ACEST FRUMOS INCEPUT DE DRUM!
(Gina)

Poze - Recente & David Benyamin 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

Buna dimineata!
toate fetele din odiseea de mai-iunie 2007 si le multumim pentru ca sunt alaturi de noi!
claudela sa dea DD sa fie bine azi la doctor!eu merg miecuri sau joi dupa-masa!abia astept!inca oscilez intre doi medici si nu stiu la care sa merg dar pt ca sunt la inceput pot sa merg la amandoi si apoi sa ma hotarasc la care raman!

!? saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Buna dimineata!

Claudela, tinem pumnii. Sa ne spui si noua.
Multumim fetelor de la Odiseea mai-iunie 2007.Eu...deocamdata nu am ce sa scriu, decit ca ma pregatesc de concediu. Vineri plec in Grecia.

In rest...neprotejat, asa ca sunt ceva sanse sa apara "taurasul".

Apropo, vreau sa le intreb pe mamicile de mai-iunie 2007, cum e "Bebe-taur"?

Theiuta

Mami si Nicolas

Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

Buna dimineata gravidutze!Sunt o mamica de mai-iunie 2007 si trebuie sa recunosc k va urmaresc cu nostalgie acum,pt ca imi amintiti de cea mai frumoasa perioada din viata...Sa va dea DD sarcini usoare,copii sanatosi si sa va bucurati din plin de aceste 9luni minunate care vor urma.

Mergi la inceput

Neata, neata!
Alina, Doamne Ajuta sa fie bine astazi cand voi merge la medic..Despre medicul la care ma voi duce am auzit doar lucruri bune..Ma rog sa fie bine pentru noi toate!
Theiuta, imi place starea ta de spirit...Daca esti optimista sigur se va prinde bebele si va fi si tauras cum iti doresti tu...
Gina, Ankaa! din suflet!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_1980 spune:

eu cand m-am apucat de proiectul BB nu ma asteptam sa apara asa repede si preconizam sa raman cam prin septembrie ca sa iasa BB in iunie, dar BB a vrut sa vina acum si o sa fie in luna Aprilie, luna Pastelui, sa dea DD sa fie de bine!

!? saptamani

Mergi la inceput

Alina, cu atat mai mult ca se va naste in apropierea Pastelui...Sa dea Dumnezeu sa se deruleze totul bine pana la termen..
Tu cum te simti?

Mergi la inceput