Bebei de Frantza!

Bebei de Frantza! | Autor: delphin

Link direct la acest mesaj

Sunt invitate gravidutzele, proaspetele mamici mamicile si cine mai doreste din Fr si nu numai.

Sa discutam pe tema sarcinii si tot ce inconjoara aceasta perioada, sa impartasim experiente si sa ne sustinem reciproc!

si la cat mai multe participante!

pozici

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Hmmmm. Aici e totusi "Odiseea sarcinii"... Pt restul gastii, poti deschide un subiect la "Prieteni"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ai dreptate! In acest caz ce cauta subiectul "Bebei de Canada" aici?

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Ma inscriu si eu?

tiza!

Cate saptamani ai?!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Si tie si la burtica, tizo!

Pai 10+, cam spre 11.

Tu ai fost de curand la eco? Sunt curioasa ce ai?

pozici

Mergi la inceput

Delphinas, eu am facut doar eco de primul trimestru, in iulie. Urmatoarea peste o luna cred. Abia pe 28 ma duc la gyneco si sa vedem in jurul carei date ma trimite.

Trece repede timpul, nu?! Ai ajuns deja la 11 saptamani...

Pe Séb l-ati pregatit?! Cum a reactionat?

Fiu-meu e f incantat. Mangaie burta, pune urechea si zice "nu se aude bb mic... face nani! ca sa creasca mare!"

Si? ti-ai ales maternitatea?! Eu sper (daca nu ne mutam) sa nasc tot la noi in oras. Maternitate mica si draguta.

Auzi, ca tot n-am pe cine sa intreb... Baileurul nostru ne cere o atestatie de sarcina (am cerut un apart mai mare). Eu nu am oprit nici o copie dupa cea data de gyneco (pt Caf si Sécu)... sa-i cer alta dr-lui?! mi-o da?!
Ma duc si-i arat burta... dar nu cred ca merge asa

Pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Ma inscriu si eu!
Pisicuta mea are o saptamana si o zi!
Sarcini usoare!

MADA mamica de Emily 07/08/07

www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Printesa mea

Mergi la inceput

Ehe! Ne adunam! Ce-mi place!

Mada, sa-ti traiasca pisicuta! Ce repede trece timpul!

Tizo, in mod normal, daca ai trimis la caf, trebuie sa fii primit un curier scurt in care i-ti zice ca astepti un copil si-ti va calcula drepturile in luna a 7-a si apoi de la secu, cum ca esti insarcinata...tra-la-la, ca trebuie sa faci examenele medicale...etc. Faci fotocopii dupa ele, plus dupa carnetul tau de sanatate la pagina unde e controlul lunar si ii faci un curier frumos, spunand ca astea sunt dovezile tale ca esti insarcinata.

Bon, eu acum ti-am spus ce as face eu!

Eu am eco de 12- 13 sa pe 29 august

Maternitatea am ales-o, tot una micuta si sympa dupa spusele doctorei mele, dar cam la 60 de km de casa. Cea de aici s-a inchis si cea unde ar trebui sa merg, mult mai aproape de cea aleasa de mine, nu-mi place mie. Adica nu vreau acolo si basta!
Urmeaza sa ma inscriu dupa eco de pe 29.

Pe Seb l-am anuntat, e incantat si grijuliu. Inca nu ma pupa pe burta caci nu se prea vede, m-a intreaba ce face, iar cand ma vede ca beau lapte zice ca-i dau mancare la bb.

Mada,, revin la tine , sper ca totul a fost ok pt. tine si daca ai nevoie de ceva, sfaturi, nelamutiri, nu ezita, avem experienta
Refacere grabnica si odihneste-te!

les filles!

pozici

Mergi la inceput

Mada, ai nascut la Toulouse? unde?

pozici

Mergi la inceput

Mada, bun venit pe la noi si sa-ti traiasca Emily! Sa inteleg ca v-ati intors de la spital deja. Alaptezi? te descurci? ai ajutor? E cuminte cea mica?

Merci de idei, tizo!

Asa ma gandeam si eu si ar mai fi curierul de la Sécu cu datele cheie ale sarcinii (mai nou nu mai trimit autocolante). Azi voi face copii dupa toate hartiile alea si sper sa-mi iasa.

Vezi ca nu-ti merge linkul cu bb2...

Pup

Mergi la inceput

Merci tizo, acum sper sa mearga!

pozici
bb2

Mergi la inceput