cand se pozitiveaza testele de sarcina?

cand se pozitiveaza testele de sarcina? | Autor: unboticutz

Link direct la acest mesaj

Z34, ciclu 28-30, doua teste negative. mai am vreo speranta? nu m-as duce sa fac analiza de sange ca am dat destui bani sa primesc vesti proaste.

multumesc!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marynik spune:

In mod normal la o asa intarziere ar fi trebuit sa iasa testul pozitiv chiar daca a doua liniuta mai stearsa. Mie la un CM de 28 de zile , in Z25 , mi a iesit testul slab pozitiv , dar acum depinde , sunt fete carora dupa mai multe zile de intarziere le a iesit test negativ si ele erau gravidutze .Sigur testul de sange este cel mai sigur , dar daca tot intarzie CM , mergi la dr inseamna ca ceva este in neregula

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu zic ca ar fi trebuit sa fie deja pozitive. La mine a aparut o a doua liniuta pala in z25 din 28. Si pe urma s-au tot inrosit din ce in ce mai mult. In ziua in care trebuia sa vina CM se se colora instantaneu liniuta si era la fel de intensa ca cea de test.

Mai fa si alte teste (alta marca)!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Ca sa raspund exact la intrebarea ta (cind se pozitiveaza testele de sarcina) - atunci cind esti insarcinata.

Mie, la un CM de 28-30, in z 34 s-au inrosit bine amindoo liniutele. Era un test Ozone. Succes!

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

quote:
Originally posted by Alé

Ca sa raspund exact la intrebarea ta (cind se pozitiveaza testele de sarcina) - atunci cind esti insarcinata.

o sa merg la medic; te rog sa inchizi subiectul.

multumesc tuturor pentru raspunsuri!

---------------------------------------
common sense is not really so common

Mergi la inceput