nasterea la municipal

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

quote:
Originally posted by nemary

stiu ca bb sta cu noi in camera, cine ii face lui toaleta, noi sau asistentele? si cum e cu mancarica pt.bb, in cazul in care nu iti vine laptele intr-o zi, chiar il lasa nemancat?

La inceput fac asistentele toaleta, il schimba, il spala.
Dar ar fi bine sa vezi si tu, pt ca dupa 3 zile nu mai are cine sa faca asta.

Iar cu alaptatul sint fanatici. Ii pun la sin, ca sa stimuleze lactatia.
Mie mi-a venit laptele dupa 3 zile. Pina atunci a "mincat" colostru si mai mult era mort de foame. Cu chiu cu vai mi-au dat pe tura de noapte glucoza sau lapte praf ( cu lingurita ).

Pe de o parte eu zic ca au facut bine pt ca asa a venit laptele si am putut sa-l alaptez. Daca nu se intimpla asa probabil nu mai reuseam sa-l alaptez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Georgeasca, multumesc mult pt.raspunsuri. acum mai am o intrebare(cel putin acum) in sala de travaliu poate sta cineva cu tine? si cand plec la spital daca imi iau tot bagajul cu mine, unde il las cat nasc?
stiu ca sunt intrebari prostesti si te rog sa-mi ierti ignoranta.

Mari 36+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinik spune:

Eu cind am nascut spitalul era in renovare exact la etajele 4 si 5 ( sau 5 si 6 ): cel de gineco si cel de nou nascuti.
Asa ca nu stiu daca eu am nimerit intr-o sala de travaliu.
Am stat intr-un salon cu 6 paturi, numai femei gravide.
Nu a stat nimeni cu mine si nu cred ca lasa pe cineva pe sectie, pt ca acolo sint si salile de nastere.

Bagajul l-am lasat trinitit pe sub un pat, ca numai de bagaj nu-mi pasa mie. Eu tb sa nasc.

Mergi la inceput

sper ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile pt.ca as vrea sa stea sotul cu mine pana intru in sala de nasteri.

Mari 36+ bebe

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:

sper ca intre timp s-au mai schimbat lucrurile pt.ca as vrea sa stea sotul cu mine pana intru in sala de nasteri.

Mari 36+ bebe

odiseea

Pe sotul meu nu l-au lasat in sala de travaliu.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ancadragoman

quote:

Mari 36+ bebe

odiseea

Pe sotul meu nu l-au lasat in sala de travaliu.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze

povestea nasterii

Mari 37+ bebe

odiseea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ses spune:

Nici pe tati al nostru nu l-a lasat in sala de nasteri dar ma bucur, pentru ca:
1. el ar fi lesinat cu siguranta
2. am nascut natural si prezenta lui m-ar fi inmnuiat in loc sa ma ajute.. asa sunt eu, mai slaba (de inger)

In rest a fost ok.. se putea mult mai bine.. asistentele alea.. si cu bani si fara bani, tot degeaba..

Oricum ar fi, bine ca nu te tin decat 2 zile si apoi iti revii acasa. Pupici la mamaici si bebici din burtici :)

Mamica de baiat
http://good-times.webshots.com/album/558948466rsDoPR

Mergi la inceput