nasterea la municipal
Raspunsuri - Pagina 2
catrinik spune:
Mai sint discutii despre subiect:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=100227&whichpage=1
bebebotogas spune:
da trebuie sa iti iei si pampers ca nu iti dau de la spital,eu am nascut normal si mi-au trebuit urmatoarele:pt. mine vata,chiloti,pansament sau tifon de la farmacie ,camasi de noapte de preferat cel putin doua ca te murdaresti ,supozitoare de diclofenac pentru durerile de dupa nu foarte mari in cazul meu dar necesare,mancare dupa nastere iti este foame si doctorul nu te lasa sa te dai jos din pat daca nu mananci,sapun, prosop,hartie igienica,pasta de dinti si periuta,si ce va mai trebuie pt toaleta zilnica si un lucru ffffffffff important pt prima sarcina pompa pt sani in cazul in care nu iti vine laptele repede.Pt. bebe :sampon sau gel pt baita universal adica din cap pana in picioare,pampers cat mai multi,servete umede,hainute asa cum am mai spus sunt imbracati foarte subtire in perioada asta rece de preferat si o paturica,pt fetite si cercelusi daca doriti sa ii puneti din maternitate dar sa fie de aur ca nu accepta altfel.
va dorim nastere usoara si multa sanatate
CRISTINA SI BEBE ANCUTA
catrinik spune:
quote:
Originally posted by bebebotogas
pt. mine vata,chiloti,pansament sau tifon de la farmacie
si un lucru ffffffffff important pt prima sarcina pompa pt sani in cazul in care nu iti vine laptele repede.
Fetelor eu am folosit cu brio tampoane normale, am renuntat la celebra vata. Si tot cu Dna Nicolicea am nascut ( super doctorita ).
Si intr-adevar o pompa de sin e buna, ca sa grabesti lactatia.
catrinik spune:
quote:
Originally posted by bebebotogas
EU NU AM AVUT SI IA FOST FRIG LA FATA FARA CACIULITA CA ESTE FRIGUROASA SI IMI STRANUTA DE ATUNCI.
cris
Eu stiu ca la inceput copii stranuta destul de des ( si sughita de asemenea ).
Sa nu confunzi stranutatul lor normal cu cel de frig.
ancadragoman spune:
Nemary iti raspund aici ca poate mai sunt fete interesatee de subiect.
Eu am stat in salon cu 5 paturi,toaleta era in camera dar fara dus,doar un lavoar.Am avut halat ,papuci ,prosop dar fara gel de dus ca nu cred ca aveam unde sa facem dus.Daca ai intrebari iti raspund cu drag
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
nemary spune:
stiu ca bb sta cu noi in camera, cine ii face lui toaleta, noi sau asistentele? si cum e cu mancarica pt.bb, in cazul in care nu iti vine laptele intr-o zi, chiar il lasa nemancat?
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by nemary
stiu ca bb sta cu noi in camera, cine ii face lui toaleta, noi sau asistentele? si cum e cu mancarica pt.bb, in cazul in care nu iti vine laptele intr-o zi, chiar il lasa nemancat?
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
Da bb este in camera si il mai schimbi tu daca te simti in stare,daca nu chemi asistenta.Aveam in salon fete care nascusera cu cezariana s nu aveau lapte iar asistentele le dadeau cu lingurita lapte praf la bebelusi.
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze
povestea nasterii
gogosel spune:
lapte praf sau glucoza. asa a primit si rares.pe tura de noapte. baitza le face asistenta dar e bine sa participati cat de putin puteti , sa nu mergeti acasa si sa fiti ingrozite ca "se sparge" daca puneti mana pe el. cel putin asa am fost eu. si sa fiti atente cum se curata buricelul si cuculetul (pentru baietei).
tot ce tine de igiena, imbracaminte, scutece, aduceti de acasa.si MEDICAMENTE (supozitoare, fiole cu algocalmin). va ajuta pentru ca dupa noaptea/ ziua de la post-operator, bb e adus in camera cu voi si trebe sa aveti grija de el(alaptat, schimbat scutecul f des, eructat, leganat ca plange, etc).
daca mai aveti intrebari va stau la dispozitie.
gogosel, mamica lui rares-mihai (11.08.2007)
catrinik spune:
quote:
Originally posted by ancadragoman
Am avut halat ,papuci ,prosop dar fara gel de dus ca nu cred ca aveam unde sa facem dus.
Este un dus pe hol. Eu chiar am facut dus a doua zi.