nasterea la municipal

nasterea la municipal | Autor: bebebotogas

Link direct la acest mesaj

BUNA ZIUA,
SUNT O VIITOARE MAMICA AM 37 DE SAPTAMANI IAR MEDICUL CU CARE AM MERS CELE 37 DE SAPTAMANI DE LA POLICLINICA REGIE AM DESCOPERIT CA NU VOI NASTE CU EL.MI SA SPUS SA MA DUC LA MUNICIPAL CA TREBUIE SA FIE CINEVA DE GARDA SI SA MA PRIMEASCA ATUNCI CAND VOI NASTE ADICA DATA PROBABILA 1 SEPTEMBRIE.IMI ESTE FRICA CA NU VOI FI PRIMITA SI VOI FI PLIMBATA DE COLO PANA COLO.AS DORI DACA ATI TRECUT PRIN CEVA ASEMANATOR SA-MI DATI UN SFAT CAT DE MIC.NORMAL EU APARTIN DE MATERNITATEA GIULESTI CA LOCUIESC IN SECTORUL6(CRANGASI).DAR AS PREFERA SA MA DUC LA MUNICIPAL PENTRU CA AM AUZI LUCRURI BUNE IN SCHIMB DE MATERNITATEA GIULESTI NU POT SA SPUN ACELASI LUCRU.VA DORESC O ZI BUNA .SI VA MULTUMESC

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns violetan spune:

quote:
Initial creeata de bebebotogas

BUNA ZIUA,
SUNT O VIITOARE MAMICA AM 37 DE SAPTAMANI IAR MEDICUL CU CARE AM MERS CELE 37 DE SAPTAMANI DE LA POLICLINICA REGIE AM DESCOPERIT CA NU VOI NASTE CU EL.MI SA SPUS SA MA DUC LA MUNICIPAL CA TREBUIE SA FIE CINEVA DE GARDA SI SA MA PRIMEASCA ATUNCI CAND VOI NASTE ADICA DATA PROBABILA 1 SEPTEMBRIE.IMI ESTE FRICA CA NU VOI FI PRIMITA SI VOI FI PLIMBATA DE COLO PANA COLO.AS DORI DACA ATI TRECUT PRIN CEVA ASEMANATOR SA-MI DATI UN SFAT CAT DE MIC.NORMAL EU APARTIN DE MATERNITATEA GIULESTI CA LOCUIESC IN SECTORUL6(CRANGASI).DAR AS PREFERA SA MA DUC LA MUNICIPAL PENTRU CA AM AUZI LUCRURI BUNE IN SCHIMB DE MATERNITATEA GIULESTI NU POT SA SPUN ACELASI LUCRU.VA DORESC O ZI BUNA .SI VA MULTUMESC

cris

Eu zic asa: mergi la municipal, eventual la dr doina branescu (e f buna si dragutza) si vorbesti deja cu ea pt nastere...succes si nastere usoara!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebebotogas spune:

multumesc din suflet pentru sfat am sa incerc sa vad ce o sa rezolv
inca o data mii de multumirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany2007 spune:

Buna,

Poti incerca si la medicul Dan Udrea de la Municipal, este un doctor cu suflet mare.

Sa ne spui si noua ce-ai facut.

Dana 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

cat timp am fost eu internata pentru nastere, au venit 2 viitoare mamici care nu aveau medicul in Municipal si au fost primite fara nicio problema.Daca ai avut o sarcina usoara pana acum si nu esti foarte panicoasa, poti merge linistita...la noroc!!...sunt atatea mamici care au fost luni de zile la un anume medic si pana la urma au nascut cu medicul de garda, fara probleme!
Nastere usoara si bebe sanatos!!

" despre 3 lucruri nu te grabi sa vorbesti: despre Dumnezeu, pana nu-ti intaresti credinta in El, despre pacatul altuia pana nu-l cunosti pe al tau si despre ziua de maine pana nu se lumineaza de ziua!"
poze cu noi si bebe

Mergi la inceput

va multumesc din inima la toate pentru raspunsurile primite chiar am mai mult curaj acum.Am sa ma duc cu inima impacata la municipal.Am avut o sarcina foarte usoara moko chiar super sotul meu nici nu se astepta sa fie asa usor.Nu am avut pofte greturi mari sau dureri eu si acum mas apuca sa mut mobila prin casa dar ma abtin si frica nu imi este asa tare cu toate ca am auzit n cazuri in fiecare zi cate unu mai greu dar nu imi este frica.MOKO AVETI UN BAIETEL FOARTE FRUMOS SA VA TRAIASCA SI TOT BINELE DIN LUME SA VA BUCURATI DE FIECARE CLIPA PETRECUTA ALATURI DE EL.Si noi tot baietel ne dorim dar nu stim ce este asteptam.Am sa va tin la curent cu ce am facut si va voi trimite foto cu bebe cand venim acasa.Inca o data mii de multumiri si numai bine

Mergi la inceput

dragi mamici am nascut la municipal cu doamna doctor nicolicea o doamna de nota 20 foarte bun medic si o persoana deosebita vo recomand cu placere.am o fetita de 3,100 kg si 51 cm acum am implinit o saptamana.multumim pentru sfaturi numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bebebotogas

dragi mamici am nascut la municipal cu doamna doctor nicolicea o doamna de nota 20 foarte bun medic si o persoana deosebita vo recomand cu placere.am o fetita de 3,100 kg si 51 cm acum am implinit o saptamana.multumim pentru sfaturi numai bine.

cris

FELICITARI!!!!!!!!!!!!!!!
Spune-mi te rog ai nascut prin cezariana sau normal ca si eu trebuie sa nasc acolo peste 2 luni....dar prin cezariana si eram curioasa cam acti bani sa dau la dr....

MERSI!!!

29+ ANDREI

AMR 8 Saptamani!!!Doamne ajuta!

Mergi la inceput

MULTUMESC EU AM NASCUT NORMAL SI AM DAT 5 MILIOANE LA DOCTORA 500 MII LA MOASA SI 300 INFIRMIERA IN REST NU AM DAT NIMIC.A SI A DOUA SEARA CAND A FOST FATA LANGA MINE AM DAT 50 MII CA O DUREA BURTA DE LA COLICI SI IA ADUS PUTIN BONISAN.AM AUZIT CA CEZARIANA AR FI 8 MILIOANE DAR PANA LA URMA DAI CAT CONSIDERI EU AM DAT LA INCEPUT 2 MILIOANE SI APOI LA SFARSIT 3 MIL.UN SFAT POTI SA ITI IEI HAINUTE PENTRU COPIL CA TE LASA CAND TIL DA CU TINE IN SALON SA IL IMBRACI CU HAINUTE DACA AI.EU NU AM AVUT SI IA FOST FRIG LA FATA FARA CACIULITA CA ESTE FRIGUROASA SI IMI STRANUTA DE ATUNCI.EI IL IMBRACA PE BEBE INTRO CAMASUTA SI IN SCUTEC ATAT.EU AM STAT IN SPITAL 1 ZI JUMATATE.AM NASCUT PE DATA DE 4 SEPT. LA ORA 22 SI PE DATA DE 6 LA ORA 13 ERAM ACASA.DACA MAI VREI SA MA INTREBI CEVA CU CEA MAI MARE PLACERE.ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME SI UN COPIL SANATOS SI FRUMOS.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

dar cu pampersii cum e ? trebuie sa ai tu sau iti dau de la spital? si eu tot la municipal o sa nasc dar in ianuarie. multumesc de sfatul cu caciulita, mai ales ca atunci va fi iarna si nu stiu daca e cald in saloane.

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

quote:
Originally posted by nemary

dar cu pampersii cum e ? trebuie sa ai tu sau iti dau de la spital? si eu tot la municipal o sa nasc dar in ianuarie. multumesc de sfatul cu caciulita, mai ales ca atunci va fi iarna si nu stiu daca e cald in saloane.

Mari 23+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Eu am nascut in mai la municipal si am avut pampersi la mine. La spital nu dadeau, nu cred ca s-a schimbat de atunci. Nastere usoara!

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

Poze cu juniorul meu

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput