Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)
Raspunsuri - Pagina 7
carminabulina spune:
Aceiasi senzatie de "toata lumea dispare cand apar eu" o am si eu de cate ori scriu ca mi-e si teama sa o mai fac
...glumesc evident.
Doroti am fost la mare si azi ne-am intors din a doua tura doar ca de data asta am stat doar 5 zile. A fost frumos de imi vine sa plang ca nu am mai putut sta inca vreo 2 saptamani pe acolo.
Raluca, stiu sigur ca am spus "niste cuvinte frumoase" despre numele Ilincai pentru ca este un nume care mie imi place foarte mult. Acum este posibil sa fi vazut un filmulet cu ea dar cand era mult mai mica si sa nu-mi amintesc dar stiu sigur sigur ca pe tine nu te-am vazut. Eu sunt insarcinata in 11 sapt. si probabil prin octombrie voi afla ce vom avea.
carminabulina spune:
Hora, Hora nu-ti placea sa fii blonda? Crezi ca "bec" e mai cool? oricum vestimentatia ta e de nota 20!!!!!
Dar sa stii ca mi-am cumparat si eu o ie poate la fel de frumoasa ca a ta
. Te pup si atept poze cu "becu'"
26octombrie spune:
ete poze cu becu!
http://picasaweb.google.com/horalucia/BeculNostruCelFrumos?authkey=152GRAchRac
si te mai invit, carmina, la un sobect pe gustul matale, sper! si nu numai pe tine!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=105878&whichpage=1
trimit mesajul asta si pe urma fac un apel.
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)
26octombrie spune:
asa...
APEL
care mergeti la mare, neamule?!!! noi dezesperati estem, ca n-am ajuns anul asta la mare cu corpul de iluminat, sa se-ncarce nitel de la soare!!
vrem sa mergem si noi cateva zile la mare. am gasit un aranjament misto, la Eforie (cu cortul n-avem unde, s-a desfiintat campingu'). O camera in vila, la 90 ron pe zi. cu tot confortul, bucatarie, gratar in curte, de toate. pe faleza. si mai sunt camere.
am fi vrut sa mai mergem cu cineva, cu masina. platim benzina la comun, scapam copiii laolalta, hai ca ar fi fain. cine mai doreste, cine mai pofteste??!
astept doritori.
ps si mai vin si persoane pe care nu le numesc, negre, de la mare, dupa a doua tura.. pai e cinstit, va-ntreb io?!
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
carminabulina spune:
quote:
Originally posted by 26octombrie
ps si mai vin si persoane pe care nu le numesc, negre, de la mare, dupa a doua tura.. pai e cinstit, va-ntreb io?!
Luana siHora - 14 Mai 2006
...vai ce ma mai simt cu musca pe caciula uite acum citesc la topicul deschis de tine ...de fapt ti-am citit mesajul si vreau sa vad si reactiile. O sa-mi dau si eu cu presupusu' aici sau acolo.
26octombrie spune:
ia uitati-va aicisha:
http://www.funcafe.ro/view_video~how_to_shower_-_men_women~5~134.html
Luana si
Hora - 14 Mai 2006
io tot cresc
(Juan Ramon Jimenez)
adriana spune:
Off, ce-mi place de Hora ca e vesela mai tot timpul, mereu ii sticlesc ochisorii a vreo nazbatie. Eu una ma minunez de ea:))..
Care bre, cirese disparute, pai na, uite io-s acilea.. mai in umbra, dar citesc.. mai greu cu pozele ca le deschid apoi trebuie sa mai fug la cate un copil, cand revin UIT la ce ma holbam, cine e cireasa respectiva, si uite asa nu prea reusesc sa spun mai multe despre celelalte colege ale Corneliei![]()
Aici in USA nu prea sufera oamenii de infofoleala, am senzatia ca e o boala romaneasca.. nu stiu de ce sa o leg.. de unde o fi aparut?..
Na, Cornelia tocmai a insfacat un bat si o aamenita pe sora-sa strigand din gura de sarpe: "dada...tata...." ce-o fi vrand sa zica.. ?
Mami de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
camelia.t spune:
Luana multumesc tare mult si FELICITARI!!!Poi 15 kile e muuuult.Succes in continuare, esti tare ambitioasa.

Steluta felicitari pt maselute.Si noi avem 4, ultimele 2 iesite saptamana trecuta, dar spre deosebire de tine, eu stiu foarte bine cand au iesit....iti dai seama de ce!!! Mai pune pozici cu domnisoara.
Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
camelia.t spune:
Carmina bine v-ati intors de la mare! Cum merge cu masina? Te-ai obisnuit, iti place? Cum merge condusul?
www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !
miti2004 spune:
quote:
Originally posted by camelia.t
Am uitat sa mai zic ceva.De vreo saptamana, Ardeiu nu mai vrea lapte.Si asa nu bea el mult, max 200 ml seara si dimineata, dar acum a injumatatit portia.Nu am schimbat laptele, nu am schimbat nimic.....pur si simplu nu mai bea.Ati mai patit asa?
iaca intru si eu pe fuga...da, si alex tot asa bea, cam 180-210 ml dimineata si seara. A avut perioade in care bea doar jumate...dupa vreo 10 zile ( cateodata atat dura perioada ) isi revenea singur...doar eu eram stresata...
miti, mamica de
20 iunie 2006POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex