Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Hello! Iar e plecata lumea la plaja? Cum anunta astia cod galben, cum dispare toata ciresimea!

La noi e suportabil afara.Acum dorm juniorii dar dupa ce se trezesc mergem dupa apa la izvor.E unul nu departe de noi (stau chiar la baza dealurilor care inconjoara orasul) si are o apa foarte buna.Saptamanal mergem si luam 4 bidoane de cate 5 litri.Legat de izvor.....e chiar in fata casei lui Remes (ministrul....).Doamne daca ati vedea ce casa are!!!Cred ca eu cu toti vecinii mei de pe scara (si sunt cate 4 apartamente la un nivel - 4 etaje) am incapea linistiti la el in casa, fiecare in camere separate.Are o armata de oameni care ii tund iarba, ii frezeaza gazonul si gradina......Ma tot gandesc de unde a scos atatia bani sa o faca? Ca e IMENSAAAA. Dulce-i viata de ministru....la finante, la agricultura...cine stie ce mai urmeaza.

Mai ziceti si voi ceva ca eu deja bat campii.....da demult am tot vrut sa va zic de "blocul" lui Remes si acu mi-am adus aminte.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Lya multumim de aprecierile la adresa ardeiului. Cum ma descurc cu amandoi? Destul de bine pot spune.De o vreme incoace si-a reglat si cel mic somnul si dorm cam deodata ziua, asa ca am vreme sa mai muncesc si eu in liniste....sau sa mai trag si eu cate un pui de somn( ca se-ntampla si asta).In rest, e ok.Toata ziua preocupari de mamaica casnica, cu casa pe cap, cu 2 prunci ...etc.Ma gandesc sa incerc si eu varianta cu cresa pt Ardeiut.Sunt de acord cu argumentele Luanei si pentru mine ar fi si o mare diferenta la buget decat sa caut o femeie.Ma mai gandesc....nu sunt presata sa ma intorc la munca pana in mai, dar poate din ianuarie incepem sa testam cresa, incet, incet, pana ne obisnuim.

www.flickr.com/photos/13841405@N00/sets/72157601437566417/" target="_blank">ARDEIUL !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Intru repede sa-i raspund Stelutei... Am gasit creioane nontoxice la Real in Timisoara, le-am luat ptr Vladut care nu le mai baga in gura dar Timi... of, la greu... Se sterg usor de pe orice suprafata cu apa si ies de pe haine la spalatul normal. Doar de pe pereti nu iasa...

Tot imi propun sa intru si sa scriu, va citesc, vad poze... La multi ani Flory! La multi ani Mariucilor! Bine ai revenit Luana! Dar timpul nu-mi ajunge. Stam mult afara si abia apuc sa citesc si sa vad pozele.

Ralucis, burtica frumoasa sper din tot sufletul sa ne vedem in 7. Sper sa ne vedem in grup cat mai mare .
Ptr fetele care au ratat mesajul meu de acum 2 sapt (Luana la tine ma gandesc dar poate ne mai citesc printre picaturi si altii) pe 7 sept vom fi in Bucuresti si vom sta langa Cora militari. Pana acum s-au anuntat la o posibila intalneala Lacri, Vivi si Ralucis.

De Daryana mai stiti ceva? Mi-e dor de ea si David...

Adriana, multam de intrebare suntem bine, tot nepapacioase si tot slabute. Sper sa apuc sa mai intru si sa povestesc mai multe...

Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

heeee! acum n-am timp sa scriu, ca-s pe fuga, da am intrat doar pentru a=i spune Dianei: gata, sunt deja pe drum spre cora militari!!!!
abia astept!! vii cu tot familionu, da?!
da-mi mes pe horalucia@gmail.com, ca nu te mai am pe mess si asta e noua adresa

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

Multumesc pentru sugestiile de gustarica, o sa incercam, sa vedem ce iese.
Steluta – stiu ca exista niste creioane cerate pe care scrie non-toxic, dar s-ar putea sa le inghita la greu ( se gasesc in supermarketuri, sunt de diverse grosimi). Eu deocamdata i-am interzis obiectele de scris din acest motiv, a avut ocazia sa "puna mana" pe creta colorata si a degustat-o cu placere.

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Luana sa nu uiti sa-mi raspunzi la intrebare.Nu scapi de mine pana nu imi satisfaci curiozitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Steluta,lui Erik ii place sa scrie pe tablita magica si nu are nimic periculos,nu are ce sa inghita.Se gasesc la Cora,Carrefour,la magazine cu chinezarii.

Mergi la inceput

adela, pai da, mi-e cam jena sa vorbesc despre asta... am slabit 15-17 kile zdup, in fo'sase luni, apoi... am scapat la butoiu' cu bere, ca veni vara, deh... si de-atunci stagnez. astept sa vina patrula grasilor, sa ma ia de urechi, sa ma zgaltaie nitel si sa o iau de la capat, mai am 15 mai am si ghinionul sa am un sot usor "chior din dragoste", care nu ma vede cum arat. la un moment dat i-am si spus ca da dovada de lipsa de gust, cand aveam 96de kile si el imi spunea ca arat minunat.. (nu ma laud, nu e meritul meu, asa l-am gasit si l-am insfacat mintenash!!)

oana, car'vas'zica te-astept!

steluta,

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

adela,
by the way:
mers la sala, fittnes,dieta...? neee!
am descoperit astazi cea mai scurta cale catre o silueta de invidiat!!!

bestway, saltele gonflabile cu pompa inclusa

sunt la al treilea dush. salteaua e de-abia la jumatate, eu sunt golita toata, am febra musculara. barbatu-meu e in parc cu hora, ca i-am explicat io ca nu stie cum se face corect, apoi l-am dat afara, ca ma enerva cum statea pe margine si se distra copios...

in cora, super oferta. mai ieftina ca o bicileta, nici nu ocupa atat spatiu, bashca, ai pe ce pica dupa ce termini de umflat (daca ajungi la capat cu pompa..)

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

bre, oameni buni, iar e complot in livada!! cum stau io la computer, cum fug toate fructele care-ncotro....

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput