Cirese de Mai-Iunie 2006 la licitatie(59)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

alinuscha,
sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!!!
ce vremuri, dom'le... ce dor mi-e mie de sarcina...
cat despre personalitate... cum ti-o fi norocul! io am avut cel mai cuminte copil, nu tu colici, nu tu trezit noaptea, ma scuipam singura sa nu ma deochi.. si-acum recupereaza. are PERSONALITATE, dom'le! noi, doi scorpioni din casa suntem sub covor. mde, astept sa se calmeze, cat o tine-o? douaj de ani? si p-orma ii trece, nu?!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor va multumesc pt raspunsurile cu somnul.
Sunt putin derutata pt ca alex avea un program de somn destul de clar, insa vad ca totusi nu mai vrea sa-l respecte. Adica a renuntat la somnul de la pranz...din pacate, si l-a pastrat pe ala de la 10:30-11 dimineata.
O sa ma mai gandesc...sa vad cum i-o fi mai bine...

Cam atatica, ma duc si eu sa fac un si la

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Am citit....am fost pe jos de ras la aventurile cu olita. Noi nu am incercat...doar odata la wc ca ea se amuza si se duce langa el si se screme ...deci stie si ea pentru ce e. M-au terminat pozele...doamne ce cirese avem in livada....si nu fac complimente gratuite....avem niste copii sa ne traiasca.
Sa va spun ce mai face fata mea....mai bine pun un film care raspunde cate putin la intrebarea lui Alinish, completeaza raspunsul lui Gabi (danutu) si se vrea a fi un raspuns la topicul deschis de LUANA. De ce spun asta....pai uite mama denaturata ce lasa sa faca copilul si cum e imbracat la 22 de grade cate se gaseau pe afara
http://s16.photobucket.com/albums/b36/cameliac/?action=view¤t=MOV05054.flv

Si pe scurt va enumar din faptele de vitejie ale Dariei:
- sare din patut - se catara si sare jos de pe margine
- scoate canile din dulap, pune cartofi in ele si le baga inapoi
- mi-a mancat pamantul de la o violeta, de fapt jumatate, si cateva frunze - o fi avand ceva carente in alimentatie ....stau si ma intreb ce
- si-a pus pampersii curati la gunoi si a scos gunoi din galeata si l-a intins prin bucatarie.
- a luat castronelul de capsuni, s-a urcat langa birou pe boxa si a servit capsuni pe monitor, pe birou, pe bluza...si-a aranjat freza si in final mi-a dat mie sa gust degetele ca cica sunt mmmmm.....
ce sa mai spus...astea sunt o parte din activitatile de azi ale fetei mele....si eu printre alergaturile dupa fundul ei am facut compot de struguri pentru iarna, am copt 10 kg de capia, am pregatit totul pentru zacusca pe maine, am fost in oras....etc.....
Eu imi cam adun tensiunea de pe jos zilele astea...rezis cu 2-3 cafele beton pe zi...ca alfel nici nu ma pot ridica din pat.

www.youngnutrition.net/member/tickers/31540/ticker4.png[/img][/url]" target="_blank">Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Gabi (Camelia) cred ca am vazut filmuletul de vreo 5 ori si am ras de-am murit mai ales cand joaca e in baltoaca. Tare Daria, de la mine pentru ea 1 milion de pupici si imbratisari.

Am su eu niste filmulete cu Mihnea dar imi este atat de lene sa le incarc, plus ca unele sunt prea lungi: tratament de infrumusetare cu Cremoso, si-l intinde pe picioare, pe body, mai si mananca, e absolut mortal; cand a varsat cutia de cereale si 2 ore a avut ce face dar si eu tot 2 ore am starns dupa el; cum face scufundari in mare, cred ca toata plaja din Olimp o sa si-l aminteasca; si bineinteles cum isi pune dusul in cap, cu apa curgand, pe care si-o baga in ochi si in sfarsit multe alte dracarii de ale lui.
VA pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

am pus o poza cu celestin la mare in italia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raalucutza spune:

http://entertainment.webshots.com/photo/2643193140085112413tmxkdo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by raalucutza

am pus o poza cu celestin la mare in italia!

Bine ai revenit Raalucutza!!
Pai e frumos asa sa ne amagesti doar cu o poza de-a lui Celestin??? MAI VREM, MAI VREM!!! Si poate ne mai povestesti despre ciresica ta!!!

Carmina si de la tine asteptam filmulete!!

Eu de fapt am intrat sa va anunt ca astazi vom pleca pentru vreo saptamana si jumatate in provincie. Asa ca vom absenta de pe aici. Promit ca la intoarcere sa pun pozele!

Va doresc o vreme cat mai racoroasa!!!

Ah, si LA MULTI ANI pentru AMA_KALY, TIBI (puiut de LUC2), CRISBAR, NASTAD!!! Multa sanatate, fericire si sa vi se implineasca dorintele!!!

am livada cea frumoasa.

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wapi spune:

despre Danone cu fructe de padure si visine
http://www.evz.ro/article.php?artid=319376

Wapi!&Stefanita (19 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

alinuscha,
sa fie intr-un ceas bun si sarcina usoara!!!
ce vremuri, dom'le... ce dor mi-e mie de sarcina...
cat despre personalitate... cum ti-o fi norocul! io am avut cel mai cuminte copil, nu tu colici, nu tu trezit noaptea, ma scuipam singura sa nu ma deochi.. si-acum recupereaza. are PERSONALITATE, dom'le! noi, doi scorpioni din casa suntem sub covor. mde, astept sa se calmeze, cat o tine-o? douaj de ani? si p-orma ii trece, nu?!

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

DA da, pe la 20, da nu prea cred, din proprie experienta iti spun.

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216787816/" target="_blank"> 6, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216565845/" target="_blank"> 7, www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157601403631242/" target="_blank"> 8, www.flickr.com/photos/7297231@N05/1113189888/in/set-72157601434403497/" target="_blank"> 9
www.flickr.com/photos/7297231@N05/sets/72157600216690237/" target="_blank"> AM 1 AN
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

gabi, daria e de-men-ti-a-la!

dragele mele, chit ca voi ati fost, cu toate, rele si n-ati vrut sa mergeti cu noi la mare!!, noi tot plecam!!
yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

plecam sambata, la ...festivalul national de bridge! whauu, abia astept. din pacate, va intra la masa doar omu meu, ca nu ne puteam inscrie amandoi. ori unu, ori toti trei, iar hora a zis ca n-are chef de bridge in concediul asta...
plutesc

doroti, n-ai inteles, io nu nutream sperante sa-i treaca la douaj de ani, da p=atunci nu cred c-o sa mai vrea sa stea cu noi si ..ne va fi sigur dor de toate de care ne-om plange pana atunci...

si, da, mi-e teama ca o sa iti produc o maare durere, da trebe sa spun ca, pana la scoala, cam asa o sa fie tunsa fiica-mea. e sanatos si comod pentru noi toti si mie mi se pare chiar mai frumushica decat cu par. na, ca o iau la fuga, simt cum se-apropie cineva cu bata....

io tot cresc

(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput