Dr.Hrubaru Narcis Timisoara

Dr.Hrubaru Narcis Timisoara | Autor: miha_ela

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor.

Stie cineva sa imi zica mai multe despre dr. Hrubaru?

Va multumesc anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

Ciao,

Eu am fost pacienta dr.Hrubaru,dar nu am nascut cu dansul.Din experienta mea si din auzite(prietene care au nascut cu el)este foarte OK d.p.v. profesional,dar nu este foarte comunicativ(trebuie mereu sa il intrebi tu cand ai nelamuriri) si nu este un ecografist stralucit(pentru ecografii amanuntite il recomand pe dr.Cioata).

P.S. Eu am renuntat sa mai merg la dansul in luna a 9-a deoarece am nascut in Ungaria (eu toata sarcina am mers in paralel la dr Hrubaru si la dr Novak Tibor din Szeged),ceea ce iti recomand si tie daca iti permiti din punct de vedere financiar deoarece conditiile de acolo,atat pentru tine,dar mai ales pentru bebe sunt incomparabile.

Sper ca informatiile sa iti foloseasca.
O zi buna!

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha_ela spune:

M-am gandit si eu la varianta asta cu Ungaria pentru ca soacra mea sta acolo dar nu stiu ce demersuri trebuie facute si inainte si dupa ce nasti. Daca poti sa ma lamuresti tu........as aprecia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miillyy spune:

E foarte simplu!

In primul rand trebuie sa iei legatura cu un medic de la maternitatea din Szeged ca sa iti urmareasca sarcina - eu pot sa iti dau nr de tel al dr Novak Tibor care este roman si cu care am nascut eu (mie pot sa spun ca mi-a salvat copilul deoarece aveam placenta imbatranita ....o poveste mai lunga).
Dupa aceea vei merge la consultatiile de rigoare normale(lunare)la cabinetul doctorului, urmand ca in ultima perioda, inainte de nastere sa mergi la monitorizare CTG la maternitate(se urmaresc bataile inimii fatului, numarul de miscari fetale si intensitatea contractiilor).
Din punct de vedere al actelor necesare pentru scoaterea copilului din tzara,te indruma doctorul si in Ungaria totul decurge super usor - intr-o zi noi am obtinut certificatul de nastere. Acest certificat se depune la primarie in vederea obtinerii cerificatului romanesc (chestia asta dureaza putzin mai mult ca se trimite la Bucuresti etc).
Vreau sa iti mai spun ca nici eu nici sotzul meu nu stim o boaba maghiara,dar ne-am descurcat foarte bine.

Daca mai ai nelamuriri,da-mi un PM.

M. si Mihnea Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

MIILYY
spune-mi te rog cum ai facut sa nasti la Seged? ai stat acolo in ultima luna? si cat te-a costat nasterea?

Mergi la inceput