* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (22) *
Raspunsuri - Pagina 31
numeioana spune:
Carmen, cred ca esti foarte curioasa ce ai in burtica! Si eu la fel, dar mai am cateva saptamani pana aflu. Vineri ma duc si eu la control, sa vedem ce mai face gagalicea. Am niste emotii! Tot asa, ma gandesc daca o fi bine acolo inauntru...
Felicia, bine ai revenit! Si eu am fost in vacanta in delta, dar mi-a fost frica sa stau la soare, asa ca am evitat cat am putut. Asa as fi facut o baie in piscina, dar am interzis de la doctor.
bebe
Ioana
13+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
felicia20 spune:
Ioana, nici eu nu am facut baie deloc, nu am intrat in bazin, mi-e frica sa nu iau vreo ciuperca, in plus apa e calda si mi-a interzis dr. sa fac baie, doar dus. In schimb, cand simteam ca mi-e cald, mergeam la dusuri si faceam cate un dus cu apa termala. A fost bine!
Felicia, 14+
http://bd.lilypie.com/IQ5Bp3.png
medamaya1 spune:
Buna fetelor.
Felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului.Abia astept sa aflu si eu culoare lor, azi-noapte am visat ca avem 2 baietei si o fetita,este exact ce ne-am dorii.
Si eu m-am tuns , pina la umeri iar suvitele am zis ca le voi face dupa luna 4, mai am pina atunci.
Miercuri merg si eu la control, abia astept sa-mi vad bebelasii si cred ca-mi voi face si morfofetala de trimestru, chiar daca asistenta mi-a spus la programare ca nu se face decit daca a 2 zii faci si analize de singe. Eu vreau sa fac doar echo, fara analize ( asta find DT , nu?) La morfofetala se masoara si pliul nucal sau asta se face separat?
mEDA 12+
Roxali spune:
Irlandeza felicitari ptr fetita !...ma bucur ca te simti mai bine...lasa ca trec greturile si apar altele.
Angi felicitari ptr baietel!
Ali29si Enrico 7ani
poze
docdecap spune:
quote:
Originally posted by medamaya1
Buna fetelor.
Felicitari celor care au aflat culoarea caruciorului.Abia astept sa aflu si eu culoare lor, azi-noapte am visat ca avem 2 baietei si o fetita,este exact ce ne-am dorii.
Si eu m-am tuns , pina la umeri iar suvitele am zis ca le voi face dupa luna 4, mai am pina atunci.
Miercuri merg si eu la control, abia astept sa-mi vad bebelasii si cred ca-mi voi face si morfofetala de trimestru, chiar daca asistenta mi-a spus la programare ca nu se face decit daca a 2 zii faci si analize de singe. Eu vreau sa fac doar echo, fara analize ( asta find DT , nu?) La morfofetala se masoara si pliul nucal sau asta se face separat?
mEDA 12+
Meda, cred ca analizele de sange sunt DT-ul, iar la morfofetala se masoara cu siguranta pliul nucal la sapt. 12, e unul dintre primele indicii pt. problemele la care se refera si DT-ul
Felicia, bucuroase de vesti noi, mult curaj si forta pentru prietena ta...Tare trist cand se intampla asta...
Se indura cineva sa ne faca un capitol nou??
Monica 20+
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
iulia82 spune:
quote:
Originally posted by crissandradaquote:
Originally posted by docdecap
neata fetele!!
Crissandrada, e senzatie asemanatoare cu cea din infectia urinara, daca nu apuci sa ajungi la un doctor prea curand incearca cu pastile naturiste, tip Urinal. Eu am luat o data cand aveam simptome de infectie urinara, dar m-am abtinut d el atratament pana am facut analizele si am primit rezultatul, Culmea, rezultatul a iesit urina sterila, dar nici semne nu am mai avut dupa tratament.
Life's a beach
pisoi in lucru
www.flickr.com/photos/monicu/sets/" target="_blank"> noi doi si-o cununie
Erai insarcinata cand ai facut tratementul cu Urinal ? E bun in sarcina? Trebuie sa imi fac si analizele?
Medicamentele homeopate sunt bune in sarcina?
Criss cu bb2 si Andrada - printesa noastra!
am citit undeva ca infectia urinara s-ar putea trata cu suc de lamaie: adica sa bei o zi-doua foarte mult suc acidulat de lamaie si eventual sa mai si storci lamaia in el.am inteles ca e-colii astia nu traiesc in mediu acid si o cura de o zi-doua cu bauturi acidulate i-ar termina.poti incerca si asta ca rau nu-ti face